פורסם 2012 בספטמבר 313 שנים לפי חבר שלי מה שטוב בסין זה שאין שם זכויות יוצריםמה שאומר שאתה יכול להעתיק כל מכשיר שתרצהובשביל שהחיקוי שלך יצליח הוא צריך להיות איכותי וזול אחרת פשוט יעתיקו כבר אותולמרות שלא נראה לי שכל המוצרים שם איכותיים וזולים..
פורסם 2012 בספטמבר 413 שנים ובשביל שהחיקוי שלך יצליח הוא צריך להיות איכותי וזול אחרת פשוט יעתיקו כבר אותואה... לא הבנתי אם המוצר יהיה איכותי וזול.. כן תהייה סיבה להעתיק אותו. אם יהיה זבל וזול, אז אין סיבה. לא מסתדר לי המשפט שכתבת מחכה לתרגום רש"י
פורסם 2012 בספטמבר 2513 שנים הקפצונת...יש מיני review של engineering samplehttp://en.miui.com/thread-352-1-1.htmlמעניין יהיה לראות אם באמת תהיה לטלפון השפעה על השוק בעולם מחוץ לסין.
פורסם 2012 בספטמבר 2513 שנים יש תאריך סופי שהוא יוצא לחנויות ?יש לי חבר בסין שיוכל להביא לי במידה והוא עדיין יהיה שם(במידה ולא הוא מכיר מספיק סינים שישלחו לו...)
פורסם 2012 בספטמבר 2513 שנים ^ לא בטוח אם בתאריך הזה, אבל אני יודע שבאוקטובר. יתכן מאוד שמדובר על התאריך הזה כי הרבה חברות אוהבות "תאריכים יפים". התוודאתי בעמוד בפייסבוק שהכפתור ON/OFF/WAKE יהיה בצד ימין כמו בגלאקסי וכך גם הכפתוריי ווליום. בנוסף המכשיר ימכר בתצורת 16GB ו-32GB ללא הרחבה. שתי אלה דברים שאני לא ממש מחבב.. :-\
פורסם 2012 בספטמבר 2713 שנים מה שנקרא- "אם כבר אייפון, אז שיהיה כבר עד הסוף! " מי שמשתמש ברום הזה ושם ערכת נושא של אייפון מבין על מה אני מדבר..
פורסם 2012 באוקטובר 513 שנים היי,יש חדש בנוגע למכשיר הזה? הבנתי שהוא הושק כבר לא?איך הוא בהשוואה לאייפון 5?תודה!
פורסם 2012 באוקטובר 613 שנים השוואה יותר טובה נראה לי תהיה בינו לבין ה-Ascend D quad (שגם ממנו לא שומעים יותר מדי).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.