עבור לתוכן

Xiaomi M2 , בקרוב בארץ? 4 ליבות אס4 , 1.5 גיגה זיכרון, מסך 720P

Featured Replies

פורסם

האתר הזה ממש לא נראה אמין.

הסיכויים של חבילה להיתפס במכס תלויים בגודל, משקל וצורת האריזה, ובאופן המשלוח. מחיר המוצר כמעט ולא רלוונטי.

אם החבילה קטנה וסטנדרטית (כלומר לא בצורת גליל ארוך מאוד), הסיכוי שהיא תיתפס קטנים. (KTENIM)

אם החבילה נשלחה בדואר רגיל ופשוט (לא רשום, לא אקספרס, לא UPS, DHL, FEDEX וכו'), יכול להיות שתיתפס, ויכול להיות שלא. 50-50

אם החבילה נשלחה בכל דרך אחרת, סיכויי להיתפס עולים משמעותית לכמעט 100%.

• תגובות 145
  • צפיות 24.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא מכיר את האתר. בכל מקרה מה הלחץ? המכשיר עוד לא זמין לקנייה - לא הייתי סומך על שום אתר שמוכר אותו על דעת עצמו בלי שיש לו

שום זכות רשמית מ-XIAOMI.

אם המכשיר יגיע באותה אריזה כמו ה-MIONE, כנראה שהוא לא יעצר במכס גם אם תבקש...

פורסם

לא מכיר את האתר. בכל מקרה מה הלחץ? המכשיר עוד לא זמין לקנייה - לא הייתי סומך על שום אתר שמוכר אותו על דעת עצמו בלי שיש לו

שום זכות רשמית מ-XIAOMI.

אם המכשיר יגיע באותה אריזה כמו ה-MIONE, כנראה שהוא לא יעצר במכס גם אם תבקש...

תודה רבה לשניכם - למדתי משהו. אני לא ממהר לקנות רק רציתי לדעת בכללי, אמתין עוד חודש חודשיים.

ו.. מה הכוונה אריזה כמו ה MIONE, ?

אני לא יודע כיצד הוא בא.

סיכוי של 50 - 50 זה לא רע בכלל..

ואם הסיכון נמוך יותר אז אדרבה.

פורסם

אתה כן יודע שאף אחד לא באמת בדק אחוזים, נכון?

זה גם יכול להיות 60-40, 30-70 ומה שלא תרצה.

תלוי ביום, בחבילה, בפקיד ובמזל.

הכוונה הייתה שאולי כן ואולי לא. אין לדעת.

פורסם

ו.. מה הכוונה אריזה כמו ה MIONE, ?

אני לא יודע כיצד הוא בא.

שים לב לקופסת הקרטון החומה:

MIUI-shipping.png

פורסם

שים לב לקופסת הקרטון החומה:

MIUI-shipping.png

כן, עכשיו אני מבין.

לגבי האחוזים, התכוונתי להסתברות.. מה סיכויי התפיסה

תודה על ההסברים והראיות :xyxthumbs:

פורסם

נקווה שיהיה טאצ' סביר ולא כמו של טאבלט סיני ממוצע ב-150$

פורסם

הטאץ' במכשיר הראשון שלהם מצויין.

פורסם

איזה מבאס ! אין בו רדיו ומבחינתי זה שימושי מאד. :bash:

פורסם

עם גלישה חופשית היום, למי אכפת...

פורסם

עם גלישה חופשית היום, למי אכפת...

אכפתי לי, אין לי מסלול עם גלישה חופשית, וגם אני מעוניין ברדיו טיונר עם גלישה יש דיליי. ממש מאכזב שאין ): זה משמש אותי פעמים רבות.

פורסם

גיל, האם במכס המכשיר לא עובר שיקוף וכך לא עולים עליו? במידה ולא, הוא הריי מגיע עטוף בנייר פצפצים, אז הוא במצב כזה הוא שווה ערך לכל מכשיר שייובא ארצה? איפה הקלות שבהכנסה שלו ארצה מעבר לאריזה "הקרטונית"?

אני אישית מאוהב ברום הזה אחריי שגיליתי אותו לפני שנה וחצי. הרום בן שנתיים עפ"י הקהילה בפייסבוק. הוא קיים ל-20+ מכשירים בשוק.

אישית אתמול עדכנתי את ה-DHD לגרסת JB 4.1.1 הנהדרת והמכשיר רץ נהדר! זה אומנם לא כמו הגרסאות הנקיות של גוגל, אבל כאחד שהגיע מעולם ה-IOS ואוהב את הלוק הנקי של האייפון ואת היתרונות של אנדרואיד, זה הכלאה נהדרת וממש טובה לדעתי! :xyxthumbs:

את ה-X1 ראיתי לפני שנה ובניתי עליו, אבל עם הזמן ירד לי ממנו, וכעת עם ה-X2, החשק חזר לאור המחירים המגוכחים בייחוד כשהמתחרים לא יורדים במחירים ותקועים באזור ה-3K שקל.

יש לציין שאחד ה-יתרונות שלו הוא בדומה לגלקסי נקסוס שמקבל את הגרסאות אנדרואיד החדשות ראשון, כאן- הX2 מקבל את גרסאות ה-MIUI החדשות ראשון וזה מותאם כמו כפפה למכשיר, בדומה לאייפון. כך שבמצב שכזה הסבירות לתקלות שואפת לאפס!

רומים אחרים לא באמת מעניינים אותי מכיוון ואני אוהב את הרום הזה, אבל נחמד לדעת שיש מבחר למשחקים... :) (בתקווה ויהיה בהמשך!)

אם יש מישהו פה שעובר בסין- שוטגאן! ;) אני מניח שעוד חודש-חודש וחצי (סוכות בערך) אני אבצע הזמנה אם לא יהיו מכשירים חדשים אחרים מעניינים. נקווה לטוב!

פורסם

גיל, האם במכס המכשיר לא עובר שיקוף וכך לא עולים עליו? במידה ולא, הוא הריי מגיע עטוף בנייר פצפצים, אז הוא במצב כזה הוא שווה ערך לכל מכשיר שייובא ארצה? איפה הקלות שבהכנסה שלו ארצה מעבר לאריזה "הקרטונית"?

לא כל מכשיר עובר בדיקה במכס (זה בלתי אפשרי...) הם עורכים בדיקה מדגמית על פי הניסיון שלהם (גודל ומשקל חבילה, הערך התבוע על החבילה,

מוצא). אריזה של מכשיר סלולארי כזה עם שם לא מוכר מסין, ועוד אריזה לא מושקעת, כנראה יש לו סיכוי יותר טוב לעבור וגם אם לא יהיה להם קצת

יותר קשה להעריך את שוויו (והוא יהיה כנראה נמוך, זה לא אייפון או גלקסי).

אגב, כבר ניסית את הלאנצ'ר החדש?

פורסם

תודה על תשובתך! :xyxthumbs:

הלאנצ'ר החדש של 4.1 חמוד ביותר. לא עשו שינויים דרסטים, רק הוסיפו אפקטיי מעבר בין סגירת/מעבריי חלונות ושינו קצת את האייקונים ל"חדישים" יותר.

לצערי נתקלתי בבעיה קלה של הצילום וידיאו והיא שאין סאונד ויש קרטוע עם צבע ירוק לא קשור כאילו הכרטיס מסך במחשב נדפק. :P

הוא אומנם נתקע/עושה ריסטים מעצמו לפעמים, אבל אני דיי בטוח שזה בגלל שהמכשיר שלי הוא סייד-קיק, HTC INSPIRE= מקבילה אמריקאית בתדרים וכאלה ל-DHD (אותו מכשיר בכל, רק הבדלים בתדריי שידור לאמריקאים, נמכר ב-AT&T). בגלל זה הרום לא תמיד חופף ב-100% לDHD ובנוסף המכשיר קצת "ישן" (ליבה אחת ב-1GH) ואני חושב שזה הסיבה לקרטוע קל במכשיר.

סה"כ אין תלונות יותר מדי, הרום הזה הרבה יותר טובה מהגרסראת בטא הקודמת שהייתה לי של ICS ונתקעה ויצאה לי מתוכניות כל הזמן.

BTW, דבר אחד שאני אישית אהבתי, זה הפיקוס הנקודתי בדומה למה שיש באייפון ושאר המתחרים. אומנם לא כזה חידוש מדהים, אבל עובד לא רע, וכאחד שאוהב צילום ומרבה להשתמש בו, אני משתמש דיי הרבה בזה.

אם יש חדש בנושא של הX2, מתי נמכר לעולם וכאלה, אשמח לעקוב ולשמוע כאן בשירשור! :yelclap:

עריכה:

גיליתי שיש באג נוראי ב-JB בעקבותיו חזרתי ל-ICS. כל פעם שאני ניסיתי לטעון את המכשיר הוא היה עושה ריסט ואז נכנס להתק ריסטים בלי הפסקה! לקח לי זמן לקלוט את זה כי זרקתי את המכשיר לטעינה ולא שמתי לב לכך שהוא ריסטרט לי את המכשיר. אז אני מעדיף גרסה קצת "ישנה" אבל שתעבוד ותקבל שיחות כראוי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים