עבור לתוכן

Xiaomi M2 , בקרוב בארץ? 4 ליבות אס4 , 1.5 גיגה זיכרון, מסך 720P

Featured Replies

פורסם

נכון והגימיק הזה מוכר מכשירים.

כמובן שעדיף להשקיע בצריכת חשמל נמוכה יותר, זיכרון מהיר יותר וסוללה חזקה יותר. גם פיצ'רים כמו יציאת HDMI נפרדת, פלאש XENON

וספיקר איכותי היו מתקבלים בברכה...

• תגובות 145
  • צפיות 24.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אה, כל זה לא קיים במכשיר הנ"ל אני מבין

פורסם

יש למכשיר יציאת HDMI שמשולב ב-USB.

ספיקר תמיד אפשר לשפר.

פלאש XENON לא ראיתי מזמן בטלפונים. ה-N82 שלי היה מוציא תמונות מעולות ולא מגורענות גם בחדרים חשוכים לחלוטין.

בכל מקרה מדובר במכשיר עם ספסיפיקציות מהטופ שיש היום ובמחיר ללא תחרות 8)

פורסם

^^^

אם יוצא לי לשים תיד על מכשיר כזה בחצי מהמחיר שקניתי ONE X אני בהחלט לוקח

פורסם

רק שהוא נשמע פחות מעניין וכנראה יהיה יקר יותר.

פורסם

לא הבנתי, המכשיר הזה אמור להגיע לארץ ולעלות 310 דולר?

או שצריך להזמין אותו מ-DX?

פורסם

המכשיר לא אמור להגיע לארץ או בכלל לצאת מסין. השמועות אומרות שבתכנון של xiaomi כן להתחיל לשווק אותו מחוץ לסין ושהם יתחילו בטיוואן.

אפשר יהיה לקנות אותו בכל מיני אתרים סיניים. את המכשיר הקודם שלהם בן משפחה שלי רכש במחיר דומה מאתר ששלח לארץ.

פורסם

אני עוקב אחרי החברה הזאת עוד מהרגע שהם הוציאו רק את הרום של MIUI עוד לפני שהם הקימו חברה.

מאוד רציתי את ה MI ONE אבל היה קשה להשיג אותו בהתחלה.

מאוד התרשמתי מה MI 2, אני וחבר כבר חותרים להיות היבואנים הרשמיים של MI בארץ :)

פורסם

בהצלחה לכם! אני בטוח שתהיה דרישה רבה למכשיר.

פורסם

זו תהיה בעייה. גם כשה-MIONE יצא כל בנאדם היה יכול לקנות רק מכשיר אחד וכמובן רק בסין.

פורסם

ראיתי כבר אתרים באינטרנט שמוכרים אותו (בהזמנה מוקדמת אני מניח)

http://www.fastcardtech.com/goods-7502-Xiaomi-X2-Quad-Core-15GHz-43inch-IPS-Screen-2G-Ram-16GB-Rom-Support-GSM-3GWCDMA-8MP-Camera-720p-90ftps-Record.html

ב369 דולר

http://android-sale.com/xiaomi-mi2.html

וכאן ב399 דולר..

אני מבין שזאת הזמנה מוקדמת אך השאלה שלי היא מה קורה בארץ עם משרד התקשורת במידה והוא ייעצר במכס ? איך מוציאים אישור על המכשיר ?

ועוד שאלה..יש שם גם מכשירים עם מפרטים נחמדים (ZOOPOO,JIAYU) שנמכרים במחירי רצפה..איך האיכות שלהם בהשוואה ל - SGS 2 ודומיו ?

פורסם

לא צריך אישור בשביל לייבא מכשיר סלולרי

פורסם

באופן מוזר נראה לי שהדיון הזה הוא המקום היחיד בערך שמתלהבים מהמכשיר הזה. לא הצלחתי למצוא אתר סלולר רציני ששמע עליו בכלל (חוץ מזה אולי).

מה שכן, לפי הכתבה הנ"ל המכשיר יצא בסין באוקטובר ואיכשהו קשה לי להאמין שהמחיר הזה ישאר ללקוחות המזמינים מחול.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים