עבור לתוכן

Xiaomi M2 , בקרוב בארץ? 4 ליבות אס4 , 1.5 גיגה זיכרון, מסך 720P

Featured Replies

פורסם

מישהו מכיר אתרים שיהיה ניתן להזמין דרכם לארץ?

למישהו יש ניסיון עם הM1?

• תגובות 145
  • צפיות 24.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כן

לא בהכרח. xiaomi מלבישים על המכשירים שלהם את הרום שהם פתחו - ה-miui.

מישהו מכיר אתרים שיהיה ניתן להזמין דרכם לארץ?

למישהו יש ניסיון עם הM1?

עדיין המכשיר לא זמין, הוא יהיה זמין לרכישה באזור ספטמבר וישלח לרוכשים באוקטובר. תוכל למצוא את המכשיר בכל מיני אתרים סיניים, DX ועוד.

ה-M1 מכשיר מצויין, קניתי אותו לבן משפחה. מהיר, סוללה חזקה ומצלמה מעולה.

המכשיר בא עם אפשרות לבוט משני מערכות הפעלה - אחת היא ה-MIUI כמובן, השנייה כרצונך. לא היה פיתוח של רומים למכשיר לצערי אבל

הרום הנקי של גוגל כן שוחרר.

אני מאמין שאם ה-M2 יהיה פופולארי מספיק (ואין סיבה שלא על פניו...) גם לו תהיה קהילת מפתחים.

פורסם

כאשר טלפון עם ליבת S4 כפולה נמצא ביישור קו עם מרובעי ליבה מבחינת ביצועים, אז ארבע ליבות בהחלט יהיה משהו מטורף.

פורסם

אני קצת (הרבה) נוב בענייני אנדרואיד, אבל אם אני אתקין עליו את הרום הנקי של גוגל(אני מניח שזה כמו מה שיש לnexus?) - אני בעצם אוכל להריץ עליו כל מה שפותח לנקסוס, לא?

פורסם

יש משהו שפותח בלעדית לנקסוס?

פורסם

אנא ערף. אני לא מבין בזה כלום. אני רואה כל הזמן כל מיני דיבורים כמו "לגלקסי יש קהילת פיתוח מפוארת" או ל"HTC יש קהילת פיתוח מצומצמת"... אז מה עם הXiaomi, ולמה בעצם אני בכלל צריך קהילת פיתוח למכשיר ספציפי שיש את הApp store של גוגל?

פורסם

מדברים על רומים, לא על תוכנות

פורסם

הרום של MIUI עם הלאנצ'ר המשודרג נראה לא רע בכלל ומאפשר קסטומיזציה מעולה:

פורסם

האם אפשר יהיה להשיג אותו בארץ? למיטב הבנתי, את קודמו היה אפשר להשיג רק בסין.

פורסם

הדגם הראשון נמכר רק בסין. ניתן לקנות מחנויות שם ולשלוח לארץ. גם זה צפוי להימכר רק בסין, בתחילה לפחות.

פורסם

זו לא הגרסה המשודרגת...

הוספת

Boom!!!!special !!לא משנה את הדגם ותכונותיו

בלינק שצירפת זה הדגם הרגיל ולא ה 1S היותר חדש

פורסם

OK , איך הוא ביחס לניידים אחרים שאני יכול לרכוש בארץ סביב ה 1000 ש"ח

פורסם

יותר טוב מכולם. מבחינה חומרתית (חוץ ממסך) הוא משתווה לגלקסי S2

פורסם

נראה מכשיר מעולה

קצת שמן אבל כמו מחשב נייד קטן עם הכוח הזה.

אגב לא הבנתי למה הם כותבים שב QUADARANT בנצ'מרק המכשירים מוציאים יחסית נמוך, S3 מוציא 5800--5900 בערך, X ONE שיש לי במקרה מוציא 5000 עגול.

אם כי זה לא כ"כ משנה כי אני לא יודע למה צריך כ"כ כוח עיבוד, ה S3 וה ONE עובדים מעולה, זה הופך להיות מעין גימיק ו OVER RATING של "פלאפון חזק".

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים