עבור לתוכן

RK3066 - האם הסופרלטיבים וההייפ מוצדקים?

Featured Replies

פורסם

: ראיתי עכשיו את ה-Window (YuanDao) N70 שדומה מאוד ל-AURORA2 אבל מבוסס על מעבד RK3066 שלפחות שמעתי עליו הרבה שבחים: http://goo.gl/8DZSj

אשמח לעצה. :xyxthumbs:

הוא נותן יתרון משמעותי על המעבדים בטאבלטים הסיניים הטובים בטווח המחירים הזה (~150$)?

איך הוא בהשוואה ל"dual core Cortex A9 M6 dual core 1.5g cpu almogic" של ה-AINOL AURORA2 למשל או בהשוואה ל-TEGRA2-T20 שבבסיס ה-FREELANDER PD10 LEADER?

פורסם
  • מחבר

אף אחד לא יודע? לא מכיר?

אשמח לתגובה מושכלת כאן כי אני כבר רוצה להזמין... לוקח לזה חודש לפעמים להגיע.

תודה! :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

ניסיון אחרון?

פורסם

צריך קצת לנבור ברשת, לחפק השוואות.

לפי הspec היבש, הוא אמור להיות דיי ביצואיסט, תתאפק עד מחר עם ההזמנה שלך, וחכה כמה שעות

פורסם
  • מחבר

^

תודה :xyxthumbs:

קראתי קצת אבל לצערי אין לי את הזמן הנדרש "לצלול" לעולם הזה וקיוויתי לשמוע מאנשים שכבר נברו, חפרו ומבינים בזה יותר ממני.

ממתין...

פורסם
  • מחבר

לפי הspec היבש, הוא אמור להיות דיי ביצואיסט, תתאפק עד מחר עם ההזמנה שלך, וחכה כמה שעות

מצאת משהו מעניין בינתיים?

:xyxthumbs:

פורסם

הכרטיס מסך ב TEGRA 2 הוא החלש ביותר מבין כרטיסי המסך המודרניים במכשירים הניידים (MALI 400, PowerVR SGX540, Adreno 220). ה MALI 400 הוא החזק ביותר ובהפרש לא קטן.

המעבדים בכולם בערך אותו דבר, מבוססים על A9 כפול ליבה. למרות שיכול להיות שיהיה יתרון ל TEGRA על פני ה A9 הסיניים, התאמה יותר טובה (אי אפשר לדעת איזה שינויים הם עשו בשביל להוזיל את עלויות המעבד).

פורסם
  • מחבר

^

תודה!

הדרישות שלי לגיימינג נייד ממש לא גבוהות אבל אני מניח שעם האוכל בא התיאבון.

עם זאת, הטאבלט מיועד לבת שלי (12) ובינתיים לפחות היא לא מנסה לשחק קרייסיס.

חשובה בעיקר היכול לנגן סרטים, גלישה, יוטיוב HD ובעיקר משחקי קז'ואל. חייב להיות משהו שמגיב בזריזות בלי לאגים (אם כי אני מניח שזה כבר יותר עניין של המסך ומערכת ההפעלה מאשר המעבד במקרים האלה).

פורסם

לרוב המכשירים היום יש מסך שמגיב טוב ו ICS מגיבה מצויין. רק צריך מעבד מתאים שלא יפגר מאחור, לא נראה לי שתיהיה בעיה עם A9, גם אם הוא חד ליבה (ונדיר למצוא כאלה).

כל אחד מכרטיסי המסך האלה יפעיל את רוב המשחקים שיש היום בשוק, במיוחד אם מדברים על ANGRY BIRDS, CUT THE ROPE וכו'.

ל FreeLander יש יתרון נוסף, GPS, אבל לא נראה לי שילדה בת 12 צריכה GPS :P

פורסם
  • מחבר

ה-GPS הוא בעיקר בשבילי כשימוש משני וגם מאפשר לי במידת הצורך לאתר אותה או למצוא את המכשיר אם היא מאבדת/שוכחת אותו איפשהו...

אני חושב שעניין התאימות של ה-TEGRA יכריע את הכף כאן - יש מצב שזה משהו דמוי-TEGRA סיני ולא באמת TEGRA T20 במקרה?

עכשיו צריך לחשוב אם פער של 50% תוספת לנקסוס 7 (מינימום עוד 80$ בלי משלוח ומיסים) מצדיק רכישה של טאבלט סיני. :nixweiss:

פורסם

אתה מדבר על תוספת של קרוב ל 400 שקל, בחירה שלך אם זה שווה את זה או לא.

אם כתוב TEGRA אז זה TEGRA.

יש גם את זה:

http://www.pandawill.com/smartq-k7-android-40-gps-tablet-pc-7-inch-ips-screen-bluetooth-8gb-black-p64506.html

יקר יותר ותדר של המעבד נמוך יותר אבל מבוסס על TI OMAP 4430 (כרטיס מסך טוב יותר). גם יש לו הגבלה מוזרה ל 16G זיכרון חיצוני במקום 32G.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים