עבור לתוכן

מחפש טאבלט סיני עם דרישות ספציפיות..סביב ה- 200$

Featured Replies

פורסם

מזמן אני רוצה טאבלט אבל המחיר יקר לי מידי. זאת עד שגיליתי שיש עולם שלם של טאבלטים סיניים זולים ולא רק IPAD או אסוס בעולם. מה שאני צריך הוא הדרישות הבאות:

1)שיהיה בעל מצלמה טובה לפחות HDR של ווידאו וסטילס.

2)שיהיה מהיר וחלק מבחינת גלישה, הצגת קבצי PDF, תמונות ברזולוצייה סבירה, ניגון סרטים ב- youtuobe באיכות גבוהה ופה ושם משחקים.

3)שיהיה בו GPS ללא צורך באינטרנט וגם WI-FI

4)עדיף חיבור HDMI כל שהוא אבל לא קריטי

5)שיהיה מקום סביר...נראה לי 16G זה די סבבה.

6)אני קצת מתלבט לגבי גודל מסך...אבל נראה לי שכדאי יותר מ- 7 אינצ אבל לא סגור ולא חייב. העיקר שיהיה מסך חד עם רזולוצייה גבוהה.

נראה לי זהוא...עכשיו יש מיליון טאבלטים ואנלא יודע איזה טוב ואיזה תווח מחיר. לכן אני אומר שהתקציב הוא סביב ה- 200 דולר אבל עדיף לחסוך

הנה אתר אפשרי לחיפוש...מי שמכיר אחר אשמח להצעות:

http://www.pandawill.com/notebook-tablet-pc-mid-c438/android-os-c306.html

פורסם

לא מאמין שתמצא טאבלט סיני עם מצלמה ראויה לשמה, ודאי לא במחירים האלה.

מלבד הדרישה הזו יש כמה דגמים שיתאימו לך, למשל ה-FREELANDER PD10 LEADER בפחות מ-170 דולר.

פורסם
  • מחבר

אחלה תודה...אגב אני עוקב אחרי התרד שלך גם, למרות שיש לי דרישות שונות למדי.

לגבי המצלמה האחורית של המכשיר, אני רואה שהיא 5MP..זה איכות טובה לא? זה מצלם גם ווידאו (720P?)

ושאלה נוספת היא המעבד TEGRA2 לעומת A10..מי יותר טוב והאם זה צריך לשנות לי בכלל?

פורסם

לא יודע לגבי המעבדים אבל רק ממה שקראתי המצלמה היא 5M על הנייר. יותר כמו 2M-3M וגם אז לך תדע איזה אופטיקה זולה שמו.

אל תבנה על זה.

פורסם
  • מחבר

הבנתי אותך האמת די חשוב לי מצלמה לפחות סבירה+. מה עוד על הנייר בלבד למיטב ידיעתך? רזולוציית המסך היא 1024X552 זה לא נמוך וזה אכן מדוייק?

האם יש מכשיר אחר שיכול להתאים לי?

פורסם

מאיפה הבאת את הרזולוציה הזו - אין משהו כזה למיטב ידיעתי...

פורסם
  • מחבר

זה מה שכתוב על המוצר...גם אני התפלתי לראות את זה! השאלה איך זה בא לידי ביטוי במציאות במושגים של מבנה מסך (16:10 אולי?)..

האמת אני מוכן להשקיע יותר רק לא לקבל מוצר עם נתונים תלושים מהמציאות..זה מוזר שגם המצלמה וגם המסך הם לא כפי הרשום. יש לך דגם עם מסף 10" (אולי פחות מעט) להציע לי. אני מניח שבאופן טבעי הטבלט הגדול חזק יותר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים