עבור לתוכן

סמארטפון- עד 700$

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

אני מחפש מכשיר עם התכונות הבאות:

1. סוללה שאפשר להחליף

2. מסך עד 4.3'', עם ממשק כמה שיותר טוב. זה הכי גדול שמרגיש לי נוח ביד. הגלקסי S3 גדול מידי...

3. זיכרון 16GB- בתאכלס לא צריך יותר, אבל לא יזיק

4. רצוי עם תקשורת 4G

5. סאונד לא מעניין

6. חזק. כמה? מספיק כדי להריץ את האנדרואיד החדש

7. מעדיף לא אייפון. שמעתי דברים רעים על סוני. אשמח לשמוע דעתכם על המכשיר של MEIZU.

8. קנייה בארה"ב (כנראה אמזון) עד 700$

תודה לעוזרים!

פורסם
  • מחבר

שאלה נוספת-

מה ההבדל בין HTC one S והאייפון 4S? לא ממש הבנתי מה יותר טוב מריפרוף בכול מיני אתרים (לא הצלחתי למצוא משהו מועיל במיוחד...)

פורסם

הכוונה היא לדגם של AT&T, משום מה הם ממתגים את הרשת שלהם כ-"4G". בניגוד לתיאור המוצר, המכשיר הזה נעול ומסוגר ובעצם הדגם של AT&T ולא דגם בינלאומי רגיל מ-HTC. אתה יכול לקרוא מה משתמשים אומרים, ולראות את התמונה עם הקופסא.

ה-One S נשמע מתאים פיקס לדרישות שלך, חוץ מהסוללה שלו שלא נשלפת. אבל במקום להסתובב עם עוד סוללה, תסתובב עם סוללה חיצונית :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

מצאתי כמה אתרים (כולל חבר שהסתבר שעשה את זה) שיודעים לפתוח טלפונים שנעולים לרשתות אמריקאיות.

אז זה לא בעייה :)

מה זה סוללה חיצונית? אפשר קישור למשהו כזה?

שאלה נוספת: ראיתי שהמכשיר תומך במיקרו סים. מה זה? יש כאלה בארץ?

תודה רבה על התשובה!

פורסם

אם אתה קונה בארה"ב, תראה דגם Sony Xperia ion.

http://www.gsmarena.com/sony_xperia_ion_lte-4412.php

לא יודע מה אומרים על סוני, אבל החזקתי את המכשיר ושיחקתי איתו קצת, מרגיש מעולה וזריז.

פורסם
  • מחבר

הוא קצת גדול לי... 4.5''... (הבדל קטן מה ONE S, אבל עובר את הגבול שהצבתי לעצמי... בכלל הייתי מעדיף מכשיר של 4'')

וגם לא מצאתי עדין גירסה פתוחה- רק של AT&T, וגם לא מצאתי ביקורת רצינית שלהם או השוואה למכשירים אחרים.

פורסם

Xperia ION הוא מכשיר אקסקלוסיבי ל-AT&T, גם לא תמצא.

Regardless, ה-ION הוא פשוט ווריאציה קצת שונה של ה-Xperia S, מכשיר ממש לא מומלץ. בתור התחלה המכשיר מלא בבאגים ובבעיות, המסך חלבי, והכי חשוב - המעבד הוא מעבד עתיק ומיושן. זהו אותו המעבד בו נעשה שימוש ב-Sensation מהדור הקודם. המכשיר הזה פשוט לא שווה את המחיר, נמוך ככל שיהיה. מכשיר דגל מוביל הוא בטוח לא.

גם אם הפתיחה אפשרית, לדעתי פשוט לא כדאי להתעסק עם זה. למה לא לקנות מכשיר פתוח? קשה לי להאמין שיש הפרש כ"כ גדול במחיר.

סוללה חיצונית היא פשוט סוללה, חיצונית. עם חיבור USB.

41dOEPj0vYL._SL500_AA300_.jpg

זאת בתמונה של חברת Anker המעולה. iakovl עושה פה בפורום מכירות קבוצתיות של הסוללות שלהם, גם חיצוניות.

מיקרו סים הוא צורה אחרת של סים רגיל. כל החברות הגדולות וחלק מהחדשות מוכרות גם מיקרו סים. בפועל בכרטיס סים רגיל רק החלק המוזהב מכיל אלקטרוניקה. כל הפלסטיקה מסביב היא רק פלסטיקה. מסיבה זאת אפשר לקנות בדולר מכשיר שחותך סים רגיל והופך אותו למיקרו סים. אפשר גם לקנות מתאם פלסטיק ממיקרו סים לסים רגיל.

פורסם
  • מחבר

שי- תודה.

יש איזה דגם מומלץ במיוחד של הסוללה הזו? ראיתי באמזון כל מיני דגמים במחירים שונים

אתה מכיר אולי משהו קטן יחסית ושמחזיק זמן סביר?

ממה שהבנתי זה אמור לעבוד עם כל המכשירים, זה נכון או שיש משהו ספציפי לHTC?

בומבה- מכיר את החברה והמכשיר. לפי דעתי הם עדיין לא שם. אולי בפעם הבאה אני אקח מכשיר שלהם אבל בינתיים אני רוצה מכשיר מחברה קצת יותר וותיקה בתחום.

פורסם

הדגמים נבדלים בנפח שלהם, ובפיצ'רים (וכמובן במחיר). תעשה לעצמך חשבון.

אגב, יש עוד הרבה חברות בתחום, הצעתי את Anker רק כי iakovl מכר אותן.

אם אתה רוצה למצוא דגם, פתח דיון נפרד, לא קשור לפה.

יעבוד עם כל מכשיר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים