עבור לתוכן

עזרה| מחפש עכבר מבית Logitech עם Sniper Mode

Featured Replies

פורסם

שלום!

אני מחפש לרכוש עכבר גיימינג מבית Logitech שיש לו Sniper Mode ואני אסביר למה אני מתכוון.

ברוב העכברים יש אפשרות לתכנת שני כפתורים: אתה לוחץ על כפתור 1 בכדי להעלות את ה-DPI

ולוחץ על כפתור 2 בכדי להוריד את ה-DPI.

אני רוצה כפתור אחד שמשנה את ה-DPI באופן זמני. כלומר:

יש לי כפתור שכל עוד הכפתור לחוץ, אני עובד על DPI מסויים. ברגע שעזבתי את הכפתור העכבר חוזר ל-DPI שבו עבדתי לפני כן.

לדוגמא:

העכבר עובד כרגע על 1000 DPI, עכשיו אני לוחץ על הכפתור ולא עוזב אותו (משאיר אותו לחוץ), עכשיו העכבר עובד על 500 DPI, עכשיו עזבתי את הכפתור, עכשיו העכבר חזר לעבוד על 1000 DPI.

לחברות Razer ו- MAD CATS יש את הפונקצייה הזאת בעכברים שלהן. השאלה אם גם ל- Logitech יש עכבר אשר מכיל את הפונקצייה הזאת.

פורסם

התכונה הזו קיימת בעכבר ה-MMO החדש של לוג'יטק, Logitech G600.

פורסם
  • מחבר

אוקיי. אז בעצם זה העכבר היחיד שלהם שיש לו את הפונקצייה הזאת? מכיוון שלפי העיצוב של העכבר, אני סמוך ובטוח שאינני מסוגל לעבוד עם עכבר כזה.

כבר השתמשתי בעכבר Cyborg R.A.T 7 והשתמשתי גם ב- Razer Mamba 2012, שניהם עלו לי ים של כסף ופשוט לא היו נוחים לי, כמה שניסיתי להתרגל זה פשוט לא הלך. :'(

יש לי את העכבר RX1000 של Logitech שמשרת אותי נאמנה כבר מעל חמש שנים. העכבר נראה כאילו יוצר במיוחד לכף ידי, העיצוב הפשטני נותן לי שליטה מוחלטת בתנועות העכבר. אני מחפש עכבר עם עיצוב דומה רק שיהיה לו את הפונקצייה של ה- Sniper Mode. האם קיים דבר כזה אי שם בשוק?

(לא חייב שיהיה מבית Logitech)

מפליא אותי איך פונקצייה כל-כך בסיסית לא פופולרית יותר בקרב ענקית כמו Logitech.

פורסם

התכונה הזו קיימת גם ב-G400.

פורסם

זה לא קיים ב G500?

פורסם

לא, ה-G500 עובד עם Setpoint וה-G400, G600 ו-G300 עובדים עם Logitech Gaming Software.

בפורומים של לוג'יטק בחו"ל יש דיבורים על כך שייתכן שיוסיפו תמיכה ב-Logitech Gaming Software ל-G700 ואולי גם ל-G500 אך בינתיים זה רק בגדר שמועות.

פורסם
  • מחבר

התכונה הזו קיימת גם ב-G400.

תודה.

האם אפשר לתכנת שני כפתורים לבצע את הפונקצייה הזאת, או שיש כפתור קבוע שהוא והוא בלבד מבצע את הפונקצייה?

פורסם

אפשר לתכנת שני כפתורים (איזה כפתורים שאתה רוצה) לפקודה הזו.

זה נעשה באמצעות הדרייבר של לוג'יטק - Logitech Gaming Software והפקודה נקראת DPI Shift.

פורסם

מעבר בין רמות DPI בעכברים של Steelseries נעשית ע"י כפתור בודד

פורסם
  • מחבר

מעבר בין רמות DPI בעכברים של Steelseries נעשית ע"י כפתור בודד

מה שאני מדבר עליו הוא כפתור שאתה לוחץ ולא עוזב, ברגע שעזבת, העכבר חוזר ל- DPI שאיתו עבד לפני כן.

מה שאתה מדבר עליו, יש בכל עכבר שמכונה "עכבר גיימינג", לא הבנתי מה מיוחד בכך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים