עבור לתוכן

בקשה קצת מוזרה.. מטען לטאבלט עם פין כניסה מאד קטן 2.5x0.8mm

Featured Replies

פורסם

אתמול קיבלתי את ה Window n101 מסין.

עבדתי עליו קצת ואז הוא הגיע ל 1% סוללה. חיברתי מטען אבל זה לא עזר.

עכשיו הוא מכובה ואם אני משאיר אותו לכמה שעות מחובר לחשמל אני מצליח להגיע ל BOOT אבל לא להריץ את המערכת.

חיפשתי בעיר (באר-שבע) מטענים אך לאף אחד אין את הפין המוזר הזה שיש לטאבלטים הסינים.

בקשתי היא האם למישהו פה יש איזה טאבלט סיני שיש לו חיבור קצת כזה כמו הנוקיה הישנים רק יותר קטן. ומוכן לארח אותי לכמה דקות לראות האם המטען דפוק או הטאבלט.

אני יכול לחתוך את המטען שלי ולחבר מטען אחר אבל אני לא בטוח שהחברה בסין תקבל אותו.

תודה.

פורסם

תערוך את הכותרת כך שתהיה אינפורמטיבית ותכיל את תמצית השאלה, כנדרש ע"פ חוקי הפורום (אם טרם קראת אותם - עשה זאת כעת).

פורסם

תחפש מטענים all in one זולים.

קניתי מטען חירום (על סוללות) כזה לפני שנה-ממש זול. הגיע עם חיבור usb ומתאמים לכל מכשיר אפשרי (כולל הנוקיות האתיקות האלה)

פורסם
  • מחבר

חיפשתי מטעני ALL IN ONE אף אחד מהחיבורים לא מתחבר בדיוק למכשיר הייתי ב 2 חנויות שמתעסקות רק בחשמל ובאף אחד מהן אין את המתאם הזה.

פורסם

תחפש בהום סנטר או באופיס דיפו, לפעמים הם קונים מהזבל הזה. או שתקנה באיביי

פורסם
  • מחבר

ניסיתי אופציה של איביי המטען עולה לפחות 6 דולר ועד שהוא יגיע שבועיים לפחות.

אני רוצה למצוא את הבעיה כדי לדעת אם לשלוח את הטאבלט חזרה או לחתוך את הפין של המטען המקורי ולחבר לו מטען אחר.

פורסם

יש תמונה?

פורסם

זה חיבור של נוקיה האחרון לפני הusb. בארץ קשה למצוא אותו כי הוא כבר בן 4 שנים. יש לי מתאם שלו לusb (רק חבל שאני גר במרכז הארץ. אין לי בעיה להביא לך כזה) תנסה למצוא מטענים לפלאפונים של נוקיה דור 2 שיוצרו לפני 3 שנים, או שבאמת תחכה למשלוח של שבועיים מחו"ל.

פורסם
  • מחבר

אוקי עדכון.

חתכתי את הכבל וחיברתי לו כבל רגיל של USB וניסיתי להטעין ממטען של Iphone שיש לי בבית הוא אמור לתת 5V 1A כנראה שהבעיה היא בטלבלט בכל זאת. כנראה הוא חוזר לסין. . .

פורסם
  • מחבר

עדכון מס2.

דיברתי עם חבר שמבין בחשמל הוא אמר לי לנסות להשתמש בספק כח יותר חזק.

אז לקחתי ספק כח של מחשב וחיברתי את הכבל חשמל למולקס של סידירום בכבל האדום ( 5V) וזה עובד הטבלט נדלק ונטען :-)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים