עבור לתוכן

חוות דעת על מפרט

Featured Replies

פורסם

היי

זה המפרט http://www.tms.co.il/preview/spec/rzldab4w

על המארז אני לא סגור, אם יש המלצות על מארז טוב יותר במחיר דומה (מומלץ פחות) אני אשמח.

בכלל אשמח לחוות דעת על המפרט עצמו

יש ברשותי כבר כרטיס מסך GTX 680 וספק 650W של corsair

מטרה-גיימינג כבד

תודה לעוזרים

פורסם

קצת מיותר לקנות 16 ג'יגה זיכרון, עדיף פשוט לקנות את הערכה של ה-2x4GB של קינגסטון.

אולי יספיק לך SSD רק של 64 ג'יגה. מה מתוכנן להיות שם?

פורסם
  • מחבר

קצת מיותר לקנות 16 ג'יגה זיכרון, עדיף פשוט לקנות את הערכה של ה-2x4GB של קינגסטון.

אולי יספיק לך SSD רק של 64 ג'יגה. מה מתוכנן להיות שם?

תודה על התגובה

הזיכרון זה למולטיטאסקינג כבד במיוחד. ולקנות 4 בנפרד עולה יותר זול מ4X2

הSSD רציתי לקנות 64 אבל יש הנחה ל128 בקניית מחשב חדש ככה שההבדלים בניהם זה בקושי 100 שקל.

פורסם

תודה על התגובה

הזיכרון זה למולטיטאסקינג כבד במיוחד. ולקנות 4 בנפרד עולה יותר זול מ4X2

הSSD רציתי לקנות 64 אבל יש הנחה ל128 בקניית מחשב חדש ככה שההבדלים בניהם זה בקושי 100 שקל.

אתה בטוח שתצליח למלא 16 ג'יגה? אם כן, אז לך על זה. אבל אני חושש שהם כבר לא מוכרים את הדגם הזה (בכלל שמתי לב שהמחירים שלהם מתעדכנים בקצב גבוה), אז כרגע האופציה המשתלמת היא או הערכה של קינגסטון או סטיקים בודדים של infinity, אבל אף פעם לא שמעתי על המותג הזה אז אין לי מה לומר עליו.

לגבי ה-SSD, מבחינת עלות לכל ג'יגה, יהיה לך הכי משתלם לקנות 256 ג'יגה, השאלה היא כמה אתה לחוץ מבחינת תקציב ומה השימושים שלך. אם אתה רואה שעכשיו כל המערכת והתוכנות שלך נכנסות ב-64 ג'יגה (בעצם פחות, כדאי לשמור על מקום פנוי בכונני SSD כדי שימשיכו לעבוד מהר) ואתה רוצה בעיקר לראות איך זה יהיה, אז אני חושב שעדיף ה-64.

אם זה לא מספיק לך מבחינת מקום או שאתה ממש לא לחוץ על הכסף, אז אולי עדיף לשקול את ה128 או אפילו ה-256 ולזרוק שם את כ-ל התוכנות כולל המשחקים.

פורסם
  • מחבר

אתה בטוח שתצליח למלא 16 ג'יגה? אם כן, אז לך על זה. אבל אני חושש שהם כבר לא מוכרים את הדגם הזה (בכלל שמתי לב שהמחירים שלהם מתעדכנים בקצב גבוה), אז כרגע האופציה המשתלמת היא או הערכה של קינגסטון או סטיקים בודדים של infinity, אבל אף פעם לא שמעתי על המותג הזה אז אין לי מה לומר עליו.

לגבי ה-SSD, מבחינת עלות לכל ג'יגה, יהיה לך הכי משתלם לקנות 256 ג'יגה, השאלה היא כמה אתה לחוץ מבחינת תקציב ומה השימושים שלך. אם אתה רואה שעכשיו כל המערכת והתוכנות שלך נכנסות ב-64 ג'יגה (בעצם פחות, כדאי לשמור על מקום פנוי בכונני SSD כדי שימשיכו לעבוד מהר) ואתה רוצה בעיקר לראות איך זה יהיה, אז אני חושב שעדיף ה-64.

אם זה לא מספיק לך מבחינת מקום או שאתה ממש לא לחוץ על הכסף, אז אולי עדיף לשקול את ה128 או אפילו ה-256 ולזרוק שם את כ-ל התוכנות כולל המשחקים.

ברור שמבחינה פרקטית עדיף את ה256 אבל מכאן זו שאלה של תקציב.

רציתי את ה64 אבל כאשר ראיתי שאפשר להוסיף פחות מ100 שקל ולקחת 128 ההוספה היא כדאית. אבל ה256 יצרוך עוד 300-400 שקל מה שאני לא רוצה.

אתה צודק הם באמת כבר לא מוכרים את הזכרון הזה!

בכל מקרה, זה כבר יוצא אותו הדבר וזה מה שהמלצת עליו http://www.tms.co.il/product/11636 אני אקח את זה.

זה בסדר נכון?

אז חוץ מהקטע של הזכרון והSSD המפרט נראה לך בסדר?

פורסם

ובכן, לא ממש בדקתי את המארז הזה (אני למשל מתלבט רק בין ה-fractal design r4 וה-antec p280), אם ביררת לגביו והוא עונה לדרישות שלך מבחינת שקט, איוורור ועיצוב, אז אין בעיה.

חוץ מזה, הכל נראה מצויין.

פורסם
  • מחבר

ובכן, לא ממש בדקתי את המארז הזה (אני למשל מתלבט רק בין ה-fractal design r4 וה-antec p280), אם ביררת לגביו והוא עונה לדרישות שלך מבחינת שקט, איוורור ועיצוב, אז אין בעיה.

חוץ מזה, הכל נראה מצויין.

'

לא ידעתי שיצא r4 :) גרמת לי אפילו טיפה להתלבט xD

שמתי לב שיש בו רק 2 מאווררים, אתה חושב שזה יתאים לי למפרט או שאני אצטרך להוסיף במידה ואני אחליט לקחת את הR4?

תודה!

פורסם

לצערי אני לא מבין גדול בקירורים אז אני לא יודע כמה זה ישפיע, אני כנראה אלך על ה-p280 שיקר רק ב-20 שקל באייבורי, עם 3 מאווררים, שוקל קצת פחות ודי שיבחו אותו בביקורת כאן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים