עבור לתוכן

השריפות הגדולות האחרונות

Featured Replies

פורסם

באזור חיפה וירושלים, היו בזמן האחרון כמה שריפות די משמעותיות. בכולן היו גם מטוסי ריסוס. מישהו יודע האם אלו מטוסי "כימניר"(או דומיהם) או שמא זו טייסת הכיבוי של חיל האוויר?

פורסם

הייתי בטוח שזה דיון על זהותם של

שמתחילים את השרפות האלו...
פורסם

''הנציג הסורי חייך אל הנציג הישראל'' חחחח גדול , אשכרה החדשות המפגרות פה בארץ כמו עם הבחור הערבי שרצה להיכנס למעודון והיה לו תמונה של אחמד טיבי והשומר העיף אותו , תכלס שומר אידיוט ,אפשר לשנוא את אחמד טיבי או לאהוב אותו אבל זה לא עברה נגד החוק להחזיק תמונה שלו בארנק . :kopfpatsch: וכמובן כל המדינה צריכה לדעת מזה .

ועם החייל האתיופי שאיזה שוטר טיפש קילל אותו אז אוהו זה צריך להיות בדף הראשון ב אידיוט-אחרונות , ממש גנון . :screwy: ;D

פורסם

באזור חיפה וירושלים, היו בזמן האחרון כמה שריפות די משמעותיות. בכולן היו גם מטוסי ריסוס. מישהו יודע האם אלו מטוסי "כימניר"(או דומיהם) או שמא זו טייסת הכיבוי של חיל האוויר?

הייתי מול השריפה הגדולה בחיפה/נשר בשבוע שעבר, ראו הכל מצוין מהצ'קפוסט. המטוסים אלו ה airtractor של חיה"א, לא הקטנטנים של כימניר.

אגב, צל"ש לטייסי הכיבוי, המטורללים האלו יורדים בזוית ליד צלע הר ומאוד נמוך, אין הרבה טייסים שהיו מוכנים לעשות את זה....

פורסם

הטייסים בעלי האשכים הכי מאסיביים הם מטוסי ריסוס. הדברים שהמשוגעים האלה עושים

פורסם

הטייסים בעלי האשכים הכי מאסיביים הם מטוסי ריסוס. הדברים שהמשוגעים האלה עושים

זאת אחת הסיבות שהם עובדים בריסוס חומרים (המבין יבין)
פורסם

השריפות בחיפה קורות כל שנה, אני גר בדיוק על צלע ההר.

פשוט מאז השריפה בכרמל, התחילו לדווח. השריפה האחרונה הייתה אפילו קטנה יחסית לשריפות שהיו שם

(לפני שנה זה היה כלכך קרוב לבתים שלנו שהתחלנו לשפוך דליים מהחלון עד אשר הכבאית המסכנה תגיע ותעשה עם האש משהו)

המטוסים זה דבר חדש כי הם לא היו בשריפות הקודמות והם באמת טסו מאוד קרוב לבתים. באחת הגיחות אשכרה יכלתי להביא לו כיף מהחלון.

אם צריך תמונות רק תגיד ואני אעלה

פורסם

תעלה

פורסם

השריפות בחיפה קורות כל שנה, אני גר בדיוק על צלע ההר.

פשוט מאז השריפה בכרמל, התחילו לדווח. השריפה האחרונה הייתה אפילו קטנה יחסית לשריפות שהיו שם

(לפני שנה זה היה כלכך קרוב לבתים שלנו שהתחלנו לשפוך דליים מהחלון עד אשר הכבאית המסכנה תגיע ותעשה עם האש משהו)

אני לא יודע על מה אתה מדבר, השריפה האחרונה הגיעה לחצרות של 2 בתים והתושבים יצאו עם זרנוק מים לפני שהכבאיות הגיעו.

הטיפול עדיין איטי, דיווחתי למשטרה על השריפה 40 דקות~ לפני שראיתי שם את הכבאית הראשונה, ויש תחנת כיבוי בנשר בערך 8 דקות ממיקום השריפה (אם לוקחים בחשבון את הזמן שצריך כדי לטפס ולרדת לרחוב הקרוב ביותר)

קצת תמונות

http://imgur.com/ft2Im,JFlzQ,jhmWU

פורסם

אני אעלה את התמונות בימים הקרובים (צריך להעבירם מהמצלמה)

פינו, לא פינו. זה לא משנה, השריפה הזאת לא הייתה מיוחדת במינה. אני אומר לך שלפני שנה, האש הגיעה לגינות שלנו ולא פינו אף אחד.

הדבר היחיד שמיוחד בשריפה הפעם, שהיא תפסה אורך. אף אחד מהרחוב שלי לא תפס ממנה יותר מדי, הייתי גם מהצד השני( ברחוב שפינו ממנו) והאש עדיין הייתה רחוקה.

הממשל מפחד פחד מוות מאסון נוסף כפי שהיה שנה שעברה

פורסם

ואם זה לא היה ברור. אני גר בבית, ממש קרוב לשריפות הללו.

הבתים שפינו היו מהצד השני של ההר, אך השריפה הזאת החלה קרוב לבתים שלנו והרוח משכה את הלהבות אל הרחוב השני

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים