עבור לתוכן

קורוזיה עתידית ! האם לקחת סיכון ? (כבר חצי שנה לא קרה כלום)

Featured Replies

פורסם

היי ....רוצה להשתדרג מ S1 (לחוץ כספית כרגע) יש לי הזדמנות לקנות מחבר מכשיר שביקר בקערת המים של כלבו החמוד רמבו ונשלף בהצלחה וחזר לעבוד לאחר יום כאילו לא קרה כלום

שווה 1400 ? כבר חצי שנה מאז המקרה ולא קרה כלום הכל עובד פיקס ! בדקתי את המכשיר והכל ....

השאלה על קורוזיה ...הרי זה סוג של סרטן כאשר נגעו במכשיר מים ...

(יותר נכון המכשיר צלל צלילת 5 כוכבים נהנה טיפה וחזר לפני הים,מת וחזר לחיים אחרי יום ...)

כבר חצי שנה מאז עברו והכל עובד פיקס . שווה את ה 300 שקל פחות האילו מאשר ב 1700 לחפש עכשיו מכשיר יד שניה ממוכר זר ?

תודה .

פורסם

לא.

פורסם

תפרק, תבדוק אם יש סימנים של קורוזיה. תבדוק אם המדבקה וורודה. אם היא לבנה, אז בכלל לא נכנסו נוזלים למכשיר.

פורסם
  • מחבר

רגע רגע רגע ....מה מדבקה ורודה..לבנה ......

אפשר הסבר מפורט יותר שאדע בדיוק מה לעשות ? תודה

פורסם

אפשר לדעת באיזה מכשיר מדובר?

פורסם
  • מחבר

GALAXY S2

פורסם

חד משמעית - לא. אולי זה לא יקרה היום ולא מחר, אולי גם לא עוד חודש, אבל מתישהו הוא ימות (ולא בזמן שבו מכשיר רגיל שלא קפץ ראש למים ימות).

תתרחק ממנו כמו מאש.

פורסם

חד משמעית - לא. אולי זה לא יקרה היום ולא מחר, אולי גם לא עוד חודש, אבל מתישהו הוא ימות (ולא בזמן שבו מכשיר רגיל שלא קפץ ראש למים ימות).

תתרחק ממנו כמו מאש.

למה אתה קובע זאת חד משמעית?! אולי הוא אפילו לא נרטב בפנים?!? מבלי לפרק אי אפשר לקבוע!

בנוסף יש ל S2 ציפוי נגד קורוזיה, פרט לחיבור USB וזה עולה 5$ באיביי חדש מקורי!

פורסם

ציפוי נגד קורוזיה? אתה קצת חי בסרט. כבר נתקלתי בגלקסי 2 שנהיה להם קורוזיה בגלל לחות באוויר ובגלל שמישהו שיצא ממקלחת דיבר בטלפון וכך מים נכנסו דרך האוזניה.

מכשיר שטבל בתוך דלי של מים, אפילו ל2 שניות ויצא החוצה, מקורז ואני שם על זה כסף. או יותר נכון - על מכשיר כזה לא הייתי שם כסף, אפילו לא שקל.

פורסם

אני לא חיי בסרט. הגלקסי 2 מצופה בציפוי קונפורמי. כמו לכה. מן הסתם שהיכן שיש מגעים (USB,אוזניות,מקרופון,רמקול וכו'...) לא יהיו מצופים. משם הקורוזיה חודרת הלאה. צריך לפרק ולראות!

פורסם

אם ה"ציפוי" המהולל הזה גם ככה לא רלוונטי לפתחים, אז למה שלא יהיה נוזל בתוך המכשיר?

תחשוב - המכשיר נכנס בשלמותו לתוך מים. מים נכנסו מכל הפתחים. מים שאי אפשר להוציא כל כך בקלות, או בכלל.

מיותר לחלוטין לפתוח את המכשיר, הוא טוטאל לוסט.

פורסם

בד"כ קורוזיה "מכה" אחרי שלוש שבועות-חודש. הייתי שוקל קניית מכשיר כזה אחרי חצי שנה. הבחור כיבה אותו וייבש אותו על המקום?

פורסם
  • מחבר

כן

פורסם

אם ה"ציפוי" המהולל הזה גם ככה לא רלוונטי לפתחים, אז למה שלא יהיה נוזל בתוך המכשיר?

תחשוב - המכשיר נכנס בשלמותו לתוך מים. מים נכנסו מכל הפתחים. מים שאי אפשר להוציא כל כך בקלות, או בכלל.

מיותר לחלוטין לפתוח את המכשיר, הוא טוטאל לוסט.

זה לא ציפוי מהולל.. בסך הכל לכה. אם המכשיר נפל במאונך ישירות למיים אז לא בטוח שנכנסה אפילו לא טיפה אחת!

וויכוח מיותר. לי יש ניסיון רב בתחום. אני אישית הייתי מפרק ובודק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים