עבור לתוכן

חוות דעת על מפרט מחשב

Featured Replies

פורסם

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il .

מעבד:

AMD A4-3300 + Radeon 6410D 2.6 GHz BOX

כמות: 1 - מחיר: ₪350

לוח אם:

Gigabyte GA-A55M-S2V for FM1 socket

כמות: 1 - מחיר: ₪334

מארז:

Gigabye LUXO X140 Black MidiTower ATX 2x 120 MM FAN TOOLESS

כמות: 1 - מחיר: ₪198

ספק כוח:

FSP 350W 60HCN 120mm Fan A.PFC Satax3, 78-80% Efficiency Retail

כמות: 1 - מחיר: ₪142

זיכרון:

Kingston 4GB DDR3 1333

כמות: 1 - מחיר: ₪121

קשיח למחשב שולחני:

WD 500GB Sata 3 Caviar Blue

כמות: 1 - מחיר: ₪378

כונן אופטי:

LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black

כמות: 1 - מחיר: ₪95

מקלדת:

Wired Keyboard 200

כמות: 1 - מחיר: ₪36

עכבר:

Logitech B110 Optical Mouse USB

כמות: 1 - מחיר: ₪27

רמקולים:

Microlab 2.0 Speakers Wood H11

כמות: 1 - מחיר: ₪566

מסך:

DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM - IPS PANEL - בקניית מחשב חדש

כמות: 1 - מחיר: ₪831

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪3078

.

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 3017 ₪

על המחשב לא יהיו משחקים. מיועד לסרטי hd, גלישה באינטרנט, אולי קצת משחקי פלאש ואופיס.

1. All integrated graphics ports do not support Hot plug. If you want to change to another graphics port when the computer is on, be sure to turn off the computer first.

מה זה בעצם אומר אם אני ארצה לחבר טלוויזיה?

2. יש איפה לחסוך חוץ מהמסך והרמקולים? האם יש רמקולים יותר טובים במחיר הזה ללא סאב?

פורסם
  • מחבר

הhd2000 ממש חלש גם ה3000 רק הhd4000 עוקף טיפה את הhd6410d ואני לא מתכנן לקנות מעבד ב1000 שקל.

מכיוון שאני לא קונה כרטיס מסך אני צריך כמה שיותר כוח גרפי למה לשימושים שלי המעבד לא כזה קריטי, בעיקרון כמעט ולא יהיו עליו משחקים אבל לפחות שתהיה את האפשרות לשחק בצורה נורמלית למה הhd2000 על הפנים. שתי ליבות במהירות 2.6 זה מעל ומעבר למה שאני צריך חוץ ממשחקים הe8400 שלי עובד על 2 ghz קבוע.

יש לי עדיין שתי שאלות:

1. All integrated graphics ports do not support Hot plug. If you want to change to another graphics port when the computer is on, be sure to turn off the computer first.

2. יש איפה לחסוך חוץ מהמסך והרמקולים? האם יש רמקולים יותר טובים במחיר הזה ללא סאב?

פורסם

יש לי עדיין שתי שאלות:

החלפת חיבורים או הוספת מסכים מחייבת כיבוי

למה לא לקחת סאב?

רצוי לקחת ספק בעל נצילות גבוהה יותר

פורסם
  • מחבר

אין לי בעיה לקחת ספק של 200 watt רק לא ראיתי אחד עם נצילות גבוהה יותר בשלוש שנים הקרובות לא יצורף כרטיס מסך כך שהמלצה לספק אחר תתקבל בברכה. ואני מעדיף ללא סאב כי היה לי פעם רמקולים עם סאב וזה סתם מסורבל בסוף יצא שרוב הזמן הנחתי על הסאב את הרגליים.

פורסם

- אם המחשב הולך לשמש כמחשב מדיה כדאי שיהיו לו מגוון יציאות\כניסות כמו USB3 וכניסה אופטית

- ספקים בעלי נצילות גבוהה יותר הם הסיסוניק 380W ו 400W, יש באנדל משתלם של מארז מפוצ'ר (פילטרים,מאווררים,USB3) + סיסוניק 430W בכ 450 ש"ח

- Microlab FC-530 ב 370 ש"ח נותן תמורה יפה לכסף (יש לי אחד כזה)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים