עבור לתוכן

נייד לגיימינג "קל" 3500 שקל

Featured Replies

פורסם

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)הרצת משחקים לא כבדים במיוחד בסגנון של Diablo 3,League of legends וכ'ו.

* גודל המסך?15.6 ומעלה.

* משקל רצוי?לא קריטי.

* האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?אין זמן מוגדר אבל עדיפות לארוך.

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו)

* בלוטות?HDMI

* גודל מינימלי של כונן קשיח?500GB ומעלה.

* כונן CD/DVD? צורב?כונן DVD,צורב לא חובה אבל עדיף.

* כונן Bluray?לא חובה

* האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא חובה,אבל אחריות בארץ חובה.

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא חובה,אבל עדיף.

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?אינטל אבל שוב,לא חובה.

חשוב שהמחשב יוכל להריץ משחקים שהצגתי למעלה,לא באיכות מקסימלית אבל באיכות טובה והגיונית עם FPS טוב.

בנוסף חשוב שהחיבור WIFI יהיה טוב.

תודה!

פורסם

למרות שהקצבת לעצמך תקציב מכובד ובשביל שני המשחקים שציינת אפשר להסתפק בפחות, לדעתי כדאי לחרוג מעט מהתקציב ולקחת את המחשב הבא ולו אם יהיו בעתיד משחקים חדשים שיהיו תובעניים יותר.

http://www.winprice.co.il/pl_product~V3560-5002~17~0.htm?x=1

אם זה לא מתאפשר, אז נמצא מחשב תואם במסגרת התקציב.

פורסם
  • מחבר

למרות שהקצבת לעצמך תקציב מכובד ובשביל שני המשחקים שציינת אפשר להסתפק בפחות, לדעתי כדאי לחרוג מעט מהתקציב ולקחת את המחשב הבא ולו אם יהיו בעתיד משחקים חדשים שיהיו תובעניים יותר.

http://www.winprice.co.il/pl_product~V3560-5002~17~0.htm?x=1

אם זה לא מתאפשר, אז נמצא מחשב תואם במסגרת התקציב.

ראיתי את המפרט שהבאת פה,נראה נחמד ביותר.

השאלה היא האם המחשב יכול להריץ את המשחקים האלו פחות או יותר ברמה גראפית יחסית גבוהה עם FPS טוב.

פורסם
  • מחבר

לשני המשחקים הספציפיים שציינת הוא יספק ביצועים טובים.

אתה יכול לראות את הביצועים שלו וטבלאות פה:

http://www.notebookcheck.net/AMD-Radeon-HD-7670M.69483.0.html

עיינתי בטבלאות ומידע באתר שנתת לי והבנתי פחות או יותר איפה כרטיס המסך הזה עומד ואני חושב שהוא מתאים לסטנדרטים שלי.

עכשיו בקשר לכלל המחשב,האם המעבד מריץ את המשחקים הנ"ל בצורה חלקה ולא יהיו בעיות FPS וכ'ו?

בנוסף רציתי לדעת האם החברה שממנה הבאתה לי את המפרט היא חברה מוכרת ואמינה?

תודה על העזרה!

פורסם

למעבד חשיבות פחותה בכל הנוגע למשחקים והעדיפות היא ל"כרטיס מסך" כמה שיותר חזק שיהיה במפרט של המחשב.

ה-I5 יספיק מעל ומעבר אם זו השאלה. הדגש כאמור הוא בכרטיס מסך - 7670M.

החברה, אתה מתכוון DELL או החנות עצמה?

מהחנות עצמה את רק צריך לוודא שהיא מוכרת עם אחריות היבואן הרשמי של DELL, זה הכל.

ברגע שאתה קונה את המחשב ומקבל אותו, כל בעיה/תקלה - תטופל על ידי היבואן בלבד, ללא תלות/קשר לחנות.

כך שצריכים להיות מספר פרמטרים לרכישה:

- היכרות קודמת אפשרית עם החנות ואם יש המלצות ספציפיות אז מעולה

- מחיר

- אחריות של היבואן הרשמי בלבד, ולא שהחנות ייבאה בעצמה את המחשב וזה מוגדר כ- "יבוא אפור/מקבילי".

- זמינות המחשב במלאי, שזה לרוב קיים.

- משלוח המחשב לרוב הוא בחינם כך שגם מיקום החנות לא אמור להיות פרמטר בקנייה כיום. (ההתקשרות היחידה שלך עם החנות זה התשלום ופה זה נגמר כי היא משמשת בתור מתווך בלבד)

פורסם
  • מחבר

למעבד חשיבות פחותה בכל הנוגע למשחקים והעדיפות היא ל"כרטיס מסך" כמה שיותר חזק שיהיה במפרט של המחשב.

ה-I5 יספיק מעל ומעבר אם זו השאלה. הדגש כאמור הוא בכרטיס מסך - 7670M.

החברה, אתה מתכוון DELL או החנות עצמה?

מהחנות עצמה את רק צריך לוודא שהיא מוכרת עם אחריות היבואן הרשמי של DELL, זה הכל.

ברגע שאתה קונה את המחשב ומקבל אותו, כל בעיה/תקלה - תטופל על ידי היבואן בלבד, ללא תלות/קשר לחנות.

כך שצריכים להיות מספר פרמטרים לרכישה:

- היכרות קודמת אפשרית עם החנות ואם יש המלצות ספציפיות אז מעולה

- מחיר

- אחריות של היבואן הרשמי בלבד, ולא שהחנות ייבאה בעצמה את המחשב וזה מוגדר כ- "יבוא אפור/מקבילי".

- זמינות המחשב במלאי, שזה לרוב קיים.

- משלוח המחשב לרוב הוא בחינם כך שגם מיקום החנות לא אמור להיות פרמטר בקנייה כיום. (ההתקשרות היחידה שלך עם החנות זה התשלום ופה זה נגמר כי היא משמשת בתור מתווך בלבד)

אחלה,רציתי לראות אולי אתה מכיר את WinPrice כי משם הבאתה את המחשב,אני אחפש על האתר ביקורות ואם כן יש סיכוי גדול שאלך על המחשב שהמלצתה לי עליו.

מה לגבי איכות הבנייה של Dell,בדגם הזה ספציפי ובכלל,יש לך ניסיון אתם ?

פורסם

הנה קישור לביקורת על המחשב:

http://www.mikesquarter.com/dell-vostro-3560-review-2206

שים לב שכאן מדובר במפרט מחשב (מעבד וסוג מסך) יותר טובים ממה שמוצע בדגם שנתתי לך אך בכללי זה המחשב שתקבל בפועל ואתה יכול לקרוא, לראות את הסרטון והתמונות של המחשב.

פורסם
  • מחבר

אני לא בטוח לגבי הכרטיס מסך האמת :S

בתקציב שלי זה המקסימום שאני אוכל לקבל לפי הדרישות שפירטתי ?

פורסם

כן. זה המקסימום. וזה עוד עם חריגה מהתקציב.

פורסם
  • מחבר

כן. זה המקסימום. וזה עוד עם חריגה מהתקציב.

טוב רק רציתי לוודא :)

יש לי עוד שאלה בקשר למסך,המסך הוא Full HD? ואם אני מחבר את המחשב לטלוויזיה דרך הHDMI אני אראה את זה באיכות המקסימלית של המסך והקובץ או שאיכות המסך של המחשב משפיעה על זה?

פורסם

המסך של המחשב הוא לא FullHD.

כאשר אתה מחבר טלויזיה ב-HDMI המחשב יוציא אות ב-FullHD ללא בעיה והקובץ של הסרט ירוץ ברזולוציה המלאה שלו.

לרזולוצית המסך של המחשב נייד אין קשר להשפעה בעת ניגון סרטים בטלויזיה בחיבור HDMI.

תוכל להגדיר את המחשב להציג לך את התצוגה בשני המסכים במידת הצורך.

פורסם
  • מחבר

המסך של המחשב הוא לא FullHD.

כאשר אתה מחבר טלויזיה ב-HDMI המחשב יוציא אות ב-FullHD ללא בעיה והקובץ של הסרט ירוץ ברזולוציה המלאה שלו.

לרזולוצית המסך של המחשב נייד אין קשר להשפעה בעת ניגון סרטים בטלויזיה בחיבור HDMI.

תוכל להגדיר את המחשב להציג לך את התצוגה בשני המסכים במידת הצורך.

אחלה,תודה רבה על העזרה והתגובות הענייניות והמהירות!

אם אני אגיע ל4000 שקל יש משהו ששווה את ההפרש הזה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים