פורסם 2012 ביולי 2913 שנים היי,כבר הייתי סגור על ה-6500 הרגיל של hp והרבה אנשים וחנויות אמרו לי לא לגעת ב- hp בגלל שהם כבר לא אמינים ועושים המון בעיות. המליצו לי ללכת על מדפסות של ברדר בגלל שהם אמינים והדיו שלהם זול. המליצו לי על הדגם j430. מה אתם אומרים? ללכת על הברדר ולא על hp.תודה.
פורסם 2012 ביולי 3013 שנים לדעתי אם התקציב מאפשר לך תרכוש דגם HP OJ 8600. אך גם ה-HP OJ 6500 היא אחלה מדפסת.מה שאני ממליץ בחום זה לבצע הרחבת אחריות לשלוש שנים (הרחבת אחריות מקורית HP) זה עולה עוד כ 20%/30% מעלות המדפסת אבל זה משתלם כי אז אתה מקבל שלוש שנים אחריות מקורית מ HP . כל חנות / משווק שמוכר מדפסות כאלו יכול למכור לך גם את האחריות הזאת.בהצלחה
פורסם 2012 ביולי 3013 שנים אני יכול לומר לך שהאיכות של המדפסות של HP היא ממש לא מה שהייתה פעם.כיום כל המבנה של המדפסת עשוי מפלסטיק זול.כבעל מדפסת HP ומדפסת ברדר.. הברדר מבחינת אמינות, דיו חיליפי זול, איכות חומרים הברדר לוקחת את הHP בהליכה.הדרייברים של HP יותר טובים כי יש להם יותר אופציות אבל יכול להיות שברדר צימצמו פערים בשנתיים האחרונות שאני לא יודע עליהם.
פורסם 2012 באוגוסט 213 שנים Jackoo האם אתה יודע לחשב עלויות הדפסה בצורה מדויקת - דגם אל מול דגם.או שפשוט הדיו יותר זול בקניה בברדר ולכן החלטת שהוא יותר חסכוני (מבלי לשים לב כמה דפים הוא מספק?)אם יש לך זמן תסביר לי בבקשה במספרים ובמחירים איך ברדר יותר זולה מהדגם המקביל שלה ב HP
פורסם 2012 באוגוסט 213 שנים יש לי מדפסת משולבת HP OJ 6500 וכבר שנים שהיא לא עשתה לי שום בעיות. יש לך דוגמאות ספציפיות לחוסר אמינות של מוצרי HP?לא יודע לגבי מחיר הדיו כי לעולם לא ניסיתי להשוות מחירים.
פורסם 2012 באוגוסט 413 שנים אמרו לי שהמדפסת החדשה הזו ממש חסכונית בדיו, וזה הכיוון של הסידרה החדשה של HP.http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=18820
פורסם 2012 באוגוסט 413 שנים יש לי HP 4500על הפניםסה"כ שנה וכבר עושה רעשים של טרקטור נתקעת כל כמה דפיםהתאכזבתי קשות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.