עבור לתוכן

איך לחבר שני מסכי samsung ו asus שיציגו תמונה משותפת

Featured Replies

פורסם

יש לי שני מסכים samsung 206 bw ו asus ve248h איך אני יכול לחבר את שניהם שיציגו תמונה אחת שמחולקת לשני המסכים

יש לי gtx 560 ti אם שתי כניסות dvi וכניסת hdmi

פורסם

תחבר את שניהם.

לחיצה ימנית על שולחן העבודה ותבחר ברזוולצית מסך שם תוכל לבחור בשכפל (תמונה זהה בשני המסכים) או הרחב.

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה אבל אם לדוגמא אני רוצה לשחק call of duty mw3 כך שהתמונה תתחלק לשני המסכים איך אני עשה זאת

פורסם

איך בדיוק תשחק כאשר המטרה שלך היא המרווח בין המסכים?

פורסם
  • מחבר

אני יוכל לשחק ככה יש תמונה שמראה שלושה מסכים מריצים batelfild 3 האם אפשר לעשות כזה דבר בcall of duty ואם אפשר אז איך

פורסם

מה קרה לסימני הפיסוק שלך?

שלושה מסכים זה עוד סביר ואפשרי למימוש עם Eyefinity למשל.

פורסם
  • מחבר

אבל eufinity זאת לא יכולת שניתנת רק לכרטיסי מסך מבית AMD , יש לי GTX 560 TI, אם אפשר ליישם את היכולת הזאת גם על כרטיסי מסך

של חברות אחרות, אז איך אני: קונה אותה,מגדיר אותה

פורסם

eyefinity זה בסך הכל שם שAMD נתנו לטכנולוגיה, הטכנולוגיה המקבילה של NVidia פשוט נקראת בשם אחר (לא זוכר כרגע).

כפי שהוסבר (ולא יודע אם הבנת) משחק על שני מסכים הוא לא פרקטי כי הכוונת שלך נמצאת בדיוק ברווח שבין שני המסכים. עם שלושה מסכים זה דווקא כן יהיה בסדר כי הכוונת נמצאת באמצע המסך האמצעי (נוגע כמובן רק למשחקים בהם נקודת האמצע חשובה כמו יריות או מרוצים, ולא אסטרטגיה למשל).

במקרה שלך זו דווקא לא תהיה הבעיה, כי שני המסכים שציינת הם בגודל ורזולוציה שונים (ולכן נקודת האמצע לא תהיה בדיוק בין שניהם), אבל זה יוצר בעיה אחרת: לא נראה לי שאפשר להריץ משחק על שני מסכים ברזולוציות לא זהות, וגם אם כן זה יהיה מאד לא נוח ולא פרקטי בגלל גודל הנקודה השונה וההבדל בגודל ובצורה בין המסכים.

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה הבנתי עכשיו :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים