עבור לתוכן

מה אתם אומרים על המפרט הזה (גיימינג כבד)

Featured Replies

פורסם

אם אתה מתכוון לעשות oc כדאי לך לעשות קירור מים ולשדרג את ספק הכוח ל750W

פורסם

אם אתה לא מבין את הכשל הלוגי בדבריך, גם אחרי ההערה שלי אז אתה בבעיה.

פורסם

גם שלא במאמץ המחשב לא ברמת שקט 10. האם אתה יכול לקרב את האוזן ולא להצליח להחליט האם המחשב עובד או לא?

פותח התראד, כדאי שניישר קו. רמת שקט 10 דורשת השקעה רבה ולא הולכת יד ביד עם גיימינג ברמה גבוהה. רמת שקט 7-8 שקטה מאוד,

מספיק לאנשים נורמאליים לישון ליד המחשב כשהוא פועל.

נראה כי אתה מתלהב מאוד ושש לזרוק כסף על רכיבים יקרים מאוד. כרטיסים כמו 680\690 אינם מתאימים לכל אחד, בטח לא לך שמשחק על מסך

בודד. אתה יכול לקנות מחשב חזק מאוד בחצי מחיר ולקנות אחד חדש עם העודף בעוד שנתיים-שלושה.

פורסם

רבותיי, אתם צריכים להתחיל לחשוב למי אתם עוזרים.

אני באמת ובתמים רציתי לקנות חלקים למחשב אבל אף אחד לא עזר לי.

בא מישהו עם תקציב הזוי, שככל הנראה בכלל לא הולך לקנות מחשב - ואתם מוציאים עליו המון אנרגיה במקום לעזור לאנשים שבאמת צריכים עזרה.

סתם דיעה מהצד.

פורסם
  • מחבר

רבותיי, אתם צריכים להתחיל לחשוב למי אתם עוזרים.

אני באמת ובתמים רציתי לקנות חלקים למחשב אבל אף אחד לא עזר לי.

בא מישהו עם תקציב הזוי, שככל הנראה בכלל לא הולך לקנות מחשב - ואתם מוציאים עליו המון אנרגיה במקום לעזור לאנשים שבאמת צריכים עזרה.

סתם דיעה מהצד.

אז לי יש סתם עצה מהצד אם אין לך מה להגיד אל תגיד בקשר לכול מי שעזר לי באמת תודה רבה אבל אני צריך מחשב שיחסה את כול התקציב מסיות שאני ממש לא יכול להסביר עכשיו...

פורסם
  • מחבר

אז לי יש סתם עצה מהצד אם אין לך מה להגיד אל תגיד בקשר לכול מי שעזר לי באמת תודה רבה אבל אני צריך מחשב שיחסה את כול התקציב מסיות שאני ממש לא יכול להסביר עכשיו... בנוסף אני מתכון להחליף את המחשב עוד 3 4 שנים בכל מקרה ככה שמה שאתם עושים זה סתם לחסוך לי כסף אני רק שואל במרט שלי אם הוא טוב ואם יש משו שאני יכול להוסיף לא להוריד!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים