פורסם 2012 ביולי 2713 שנים נמאס לי מהזבל שקונים בכל חור שבקושי מצליח לטעון את המכשיר כש-WAZE ברקע. ודאי לא שניים. מחפש המלצה על מטען איכותי וחזק לרכב - עדיף כזה שיכול לטעון שני מכשירים במקביל (האם 1A לכל USB PORT מספיק?). משהו כמו זה למשל? http://goo.gl/318m6 \תודה!
פורסם 2012 ביולי 2813 שנים מחבר כל מיני מכשיריםZTE BLADEDEFYXPERIA X10פשוט לא טוען תחת עומס (WAZE/IGO) או טוען לאט מאוד ברכב.המכשירים מראים שהוא טוען אבל בפועל הסוללה אפילו מתרוקנת.
פורסם 2012 ביולי 2813 שנים הייתה לאבא שלי בעיה כזאת עם ה-HTC Desire שלו. אתה רוצה כבל כמה שיותר קצר וכמה שיותר עבה, ככה ההתנגדות החשמלית קטנה יותר והטלפון נטען יותר. גם הוא עם מטען פשוט, לצורך העניין.
פורסם 2012 ביולי 2813 שנים מחבר כבל קצר לא יגיע משקע הרכב למעמד של המכשיר... אם אקרב את המעמד הוא יחסום לי את שדה הראיה במרכז השמשה הקדמית (C4 פיקאסו) יש לך המלצה על כבל איכותי כנ"ל אבל לא קצר? אני מניח שמשהו בבסביבות מטר יספיק. זה כל כך גרוע עד שהמכשיר פשוט נכבה ולא מתפקד גם בחיבור למטען
פורסם 2012 ביולי 2913 שנים נשמע לי שיש לך בעיה עם הסוללה ולא עם המטען. או עם איזה אפליקציה זוללת בטריה.האם כשהסלולרי מחובר לשקע רגיל עם waze הוא נטען?
פורסם 2012 ביולי 2913 שנים לאיזה מכשיר ? לא ראיתי בעיות מיוחדות עם מתאמים פשוטים בעניין הזה.דוגמה: מטען לרכב USB של E71 לא טוען את המוטורולה רייזר. המטען המקורי של המוטורולה כן טוען.
פורסם 2012 ביולי 3113 שנים מחבר הבעיה בעיקר עם WAZE וזה קורה עם 3 מכשירים שונים, עם שני מטענים שונים (פשוטים) לרכב ושלושה כבלים שונים (כולם די ארוכים). עם חיבור לחשמל זה לא קורה. מה תהייה ההשפעה של מטען 1A על מכשירים שעקרונית הם 0.7A ? פעם חיברתי מטען 1A של הרכב ל-MODU ןזה שרף לו את שקע הטעינה.
פורסם 2012 באוגוסט 213 שנים מחבר הבעיה בעיקר עם WAZE וזה קורה עם 3 מכשירים שונים, עם שני מטענים שונים (פשוטים) לרכב ושלושה כבלים שונים (כולם די ארוכים).עם חיבור לחשמל זה לא קורה.גם עם חיבור לבטריה חיצונית (ANKER) זה לא קורה אבל אני חושב ששם השתמשתי בכבל פשוט אבל קצר.
פורסם 2012 באוגוסט 313 שנים תנסה מטען רזרבי (עם סוללה פנימית) שיכול להטען מהרכב. אני יודע שזה נשמע כאב ראש, אבל אם השקע ברכב לא יכול לספק את ה"סחורה" אז שיהיה גוף מקשר שידע להוציא את המיץ ולגבות במקרה הצורך.
פורסם 2012 באוגוסט 313 שנים סליחה, התכוונתי שיש לי את זה:http://www.amazon.com/Kensington-K33497US-PowerBolt-Charger-Compatible/dp/B003PU01M4/ref=pd_cp_cps_1טוען את ה-Note שלי גם כשהוא עובד עם WAZE, המקורי לא.קח בחשבון, אם המכשיר חם המכשיר עצמו מווסת את קצב הטעינה כדי לא לשמור על הטמפרטורה.נסה לכוון עליו מזגן, במיוחד אם הוא יושב תחת השמש הקופחת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.