עבור לתוכן

אהלן חברים! מחפש מדפסת משולבת בתקציב של בין 200-700 לפי הקריטריונים הנ"ל

Featured Replies

פורסם

הקמתי מן משרד בביתי ועכשיו נשאר לי הציוד ההיקפי; מדפסת, עכבר + מקלדת.

כאן נשים דגש על המדפסת:

*פקס - חשוב מאוד

*סורק - חשוב מאוד + אופציה של מכונת צילום (ללא המחשב).

*לייזר/דיו - לא מתפרע יותר מידי בהדפסות. יכולות להיות תקופות ללא שימוש כלל.

*צבע - לא "בלתי נפרד" אך אם כבר אז כדאי שתהייה האופציה.

*WIRELESS - אופציה אפשרית, לא הכרחית.

עוד חשוב שלא תהיה מסורבלת, פשוטה וטובה.

שתהייה אמינה עם כמה שפחות תקלות (כמובן מביקורות וחוות דעת)

הטווח מחירים הוא רחב, זאת מכיין שמצד אחד אולי עדיף לקנות משהו זול שיחזיק שנתיים - שלוש ויעשה את העבודה כמו שצריך

או אם ישנם דגמים כל כך מוצלחים ואמינים ששווה להעלות את מחיר ההשקעה.

(ממה שראיתי בזאפ אין מוצרים מוצלחים בטווח הזה אז אולי כבר כדאי ללכת על האסטרטגיה של "הזול התקופתי"

פורסם

עם אין צורך בהדפסת תמונות, קנה משובלת לייזר שחור לבן, הכי משתלם שיש, מה שכן תבדוק כמה עולה צבע ולכמה דפים הוא מספיק, בדרך כלל ניתן למלא את הטונר גם לבד או בחנות, לגבי דגמים, קשה לי להמליץ על דגם מסויים, אבל מסמסונג הייתי מתרחק עם אתה בקטע של למלא את הטונר לבד אחרי זה, אבל תחקה לעוד תגובות, לי אישית יש דגם 1212 של HP, מרוצה עד גג, חסכונית, יש פקס, יש פידר, לא הכי מרוצה מאיכות בניה, אבל היא בין הקומפקטיות המשולבות שיש בשוק, דגמים אחרים יותר מסיבים עם חשוב לך אסטטיות :)

פורסם

אם כמויות ההדפסה שלך הן מעל 100 דפים בחודש. אני ממליץ לך ללכת על דגם שחור/ל משולבת כמו ה-HP 1212NF או HP 1536NF . בצבע העלויות הן פי ארבע ולעבודות משרד בדר"כ אין צורך.

אם הכמויות הדפסה שלך ממש מועטות לך על דיו משולבת עסקית כגון HP 6500 ו HP 8600

בהצלחה

פורסם
  • מחבר

כמויות ההדפסה שלי מועטות, לא מעוניין בחברה עם תחזוקה יקרה.

מה אתה אומרים על המדפסת הזאת : Brother MFC7320

יש עלייה ביקורות ממש טובות בזאפ: http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=717314

פורסם

לא ממליץ על דגמי לייזר של חברת brother מכיוון שיש להם שני מתכלים: טונר ודראם (תוף) מחליפים כל כשלושה/ארבעה טונרים דראם אחד.

לכן זה 'נראה' כאילו הטונר שלהם זול יותר מאשר HP/SAMSUNG . ב-HP /SAMSUNG/XEROX הדראם נמצא כבר בתוך הטונר עצמו לכן אין צורך לרכוש אותו בנפרד.

MFC-7320

TN-2120 טונר עד 2,600 דף ב- 5% כיסוי

DR-2100 תוף עד 10,000 דף

מה גם שלדגם הזה אין כרטיס רשת ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים