עבור לתוכן

מעוניין לשמוע חוות דעת על הנייד Dell Inspiron 7720

Featured Replies

פורסם

* מטרות המחשב? גיימינג בינוני-כבד (

leauge of legends , guild wars 2 , world of warcraft ) + לימודים בעתיד הקרוב

* גודל המסך? לא מתפשר על פחות מ17

* משקל רצוי? לא כ"כ חשוב לי

* האם נדרש זמן סוללה ארוך - זמן סוללה ארוך וגיימינג לא הולכים ביחד , אבל אם אפשר אז למה לא.

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? סטנדרט

* בלוטות? לא

* גודל מינימלי של

? 500G

* כונן CD/DVD? צורב? לא מעוניין בצורב

* כונן Bluray? לא

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? מעדיף

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא

מצאתי את המחשב הבא : http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8558

שמבחינת מערכת עונה על כך הצרכים שלי בתור סטודנט לעתיד + גיימר בינוני-כבד (leauge of legends , guild wars 2 , world of warcraft) וכו' , והמחיר שלו באמת אבל באמת טוב לי , זה אפילו נראה טוב מידי בשביל להיות אמיתי , האם מישהו כאן כבר התנסה איתו ויכול להעיד עליו לטובה או רעה? תודה.

פורסם

חוות דעת כללי? מחשב סביר, איכות בניה בינונית כמו שאר הדגמים הביתיים של דל (פלסטיק זול), מקלדת וטאצ' פד שאני אישית לא אהבתי

היתרון היחיד שלו זה מפרט מאוד חזק (לנייד) יחסית למחיר לא גבוה לשאר השוק (בשלב הזה)

באופן כללי, נייד 17 אינצ' הוא נייד כבד וגדול. לא משהו שניתן לקחת איתך בתיק ביום-יום.

אם תרצה התייחסות נוספת, עדיף שתמלא את השאלון בחוקי הפורום.

פורסם
  • מחבר

המממ , מבעס לשמוע , הטאצ' פד ממש לא חשוב לי , אבל מקלדת .. מקלדת דווקא מאוד חשוב =\

יש לך אלטרנטיבה חזקה באותה מידה אבל במחיר שפוי (שלא יעבור את ה6-6.5k) ?

פורסם
  • מחבר

אני לא ממש מתלהב מהרעיון של מסך 15 , אני מעדיף הרבה יותר מסך 17

פורסם

שאלת את הגב שלך אם הוא מעדיף 4 ק"ג למחשב (ועוד לא הוספתי ספרים/מחברת/מים/אוכל/ציוד נוסף)

אתה כל פעם כשתלך ללימודים תיקח איתך תיק כאילו אתה יוצא לטיול.

בין השאר שאין הרבה מקום לסטודנט על כיסא סטודנט (אם יהיה בכיתה כזה) ובכלל על השולחן זה יהיה טנק לא קטן.

זמן העבודה של המחשב יהיה נמוך משמעותית כי המסך צורך לא מעט חשמל.

אתה תצטרך להיות מחובר לאינפוזיה חשמלית עם המחשב במשך כל יום הלימודים, שכן הסוללה במחשב שרצית מספיק לגג שעה וחצי בלבד (!).

פורסם
  • מחבר

אוו וא... אז כנראה שאם אין שום מחשב 17 שנותן עבודה כמוהו במחיר סביר אז כנראה שאני באמת אקשיב בעצתך ואשקול לקנות 15 אינצ׳

פורסם
  • מחבר

שאלת את הגב שלך אם הוא מעדיף 4 ק"ג למחשב (ועוד לא הוספתי ספרים/מחברת/מים/אוכל/ציוד נוסף)

אתה כל פעם כשתלך ללימודים תיקח איתך תיק כאילו אתה יוצא לטיול.

בין השאר שאין הרבה מקום לסטודנט על כיסא סטודנט (אם יהיה בכיתה כזה) ובכלל על השולחן זה יהיה טנק לא קטן.

זמן העבודה של המחשב יהיה נמוך משמעותית כי המסך צורך לא מעט חשמל.

אתה תצטרך להיות מחובר לאינפוזיה חשמלית עם המחשב במשך כל יום הלימודים, שכן הסוללה במחשב שרצית מספיק לגג שעה וחצי בלבד (!).

תשמע בדקתי קצת את המחשב שהצעת לי והגעתי למסקנה שמבחינת מחיר וביצועים הוא כרגע אחד המערכות הטובות בשוק (בארץ) , רק הבעיה שלי היא שהוא 15.6 , אני מעדיף 17 כ"כ הרבה יותר אבל אין שום מחשב 17 עם ביצועים טובים במחיר שפוי בארץ , יש בחו"ל המול אבל זאת לא בדיוק אופציה כי את המחשב אני הולך לקנות בתשלומים כנראה , יש הצעות נוספות אולי?

פורסם

תקפוץ לחנויות כמו אופיס דיפו / באג / notebookclub - בהם יש תצוגת מחשבים ניידים ותראה בעצמך את ההבדל בין 15.6" ל- 17". נראה לי שאתה קצת מוקסם יותר מהמספר מאשר כמה המחשב יהיה פרקטי ושימושי בשבילך.

הרזולוציה של המסך היא ממילא FHD.

אני לא אמליץ על 17" אלא אם כן זה מחשב שלא מתוכנן לצאת מהבית ומשמש כשולחני. אחרת זה סיוט.

פורסם
  • מחבר

אז שהוא שהשיקול שלי לגבי 17 הוא לגיטימי בגלל שאני גר ב2 בתים בו זמנית ויום אחד כאן ויום אחר שם , אני רוצה מחשב נייד שמשמש אותי בתור מחשב נייח שאפשר להכניס לתיק , רוב העבודה עליו יהיה על שולחן מחשב סטנדרטי , בקשר ללימודים בעתיד אני די בטוח שעם 17 יהיה קצת קשה להתנייד ברחבי האוניברסיטה אבל אני כן רוצה את ההרגשה והידיעה שאני מסתובב עם נייח לכל מקום מאשר עם לפטופ עם מסך קטן ולא נוח לגיימינג

פורסם

לך תראה בעיניים את המחשבים (ב-notebookclub יש מחשבי DELL) וההבדל בין גדלי המסך והמחשב.

פורסם
  • מחבר

ואם נניח אני אהיה סגור על ה17 , יש מפרט טוב כמו ה

במחיר שפוי עד 6.5K עם איכות בנייה טובה ומקלדת איכותית?

פורסם

לא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים