עבור לתוכן

גיימפאד

Featured Replies

פורסם

אני לא בטוח שזה הפורום הנכון, אבל לא מצאתי משהו מתאים יותר.

יש לי Logitech Chillstream די זקן שאני מאוד אוהב (עניין המאוורר על הידיים פשוט גאוני) שלצערי פחות או יותר מת כיוון שהוא כל הזמן "מתנתק" מהUSB במחשב.

אני מחפש משהו דומה, שכמובן גם נתמך על ידי משחקים מודרנים(נגיד Assasins Creed) - אם יש משהו עם "מערכת איוורור" שכזו, זה יהיה נפלא, כי זה באמת גאוני.

אין לי מושג מה התקציב כיוון שאין לי מושג מה המחירים של דברים כאלה, אני רוצה לא לבזבז על זה הרבה כסף וזהו. הצ'ילסטרים נדמה לי שעלה לי 150-200, אבל אני ממש לא זוכר.

תודה מראש לעוזרים!

פורסם

ה-Gamepad המומלץ מבחינת תאימות למשחקים הוא ה-Xbox 360 Controller שיש לו גרסה חוטית ואלחוטית;

למרות שמו הוא גם תומך במחשב ולא רק ב-Xbox אך אין לו מאוורר.

פורסם

גלי , ידוע לך מהכין ניתן להביא את הגירסא האלחוטית למחשב במחיר טוב? אני לא מוצא בפחות מ-230 שקל אם לא יותר :\ (אפילו באיביי!)

פורסם

מה הכוונה "מתנתק"?

אם זה סתם בעיית חומרה, הכי טוב זה לפתוח אותו ולראות מה דפוק בפנים (אפילו אם חס וחלילה תקלקל, אין לך מה להפסיד, לא?).

תיקון של הלחמה דפוקה זה די קל גם למי שלא מנוסה, חוסך כמה שקלים, משאיר אותך עם מוצר שאתה אוהב ונותן לך להרגיש טוב עם עצמך :)

פורסם

גלי , ידוע לך מהכין ניתן להביא את הגירסא האלחוטית למחשב במחיר טוב? אני לא מוצא בפחות מ-230 שקל אם לא יותר :\ (אפילו באיביי!)

בבקשה, עולה 37$ (כ-150 ש"ח) וזה חדש ולא מחודש:

http://www.ebay.com/itm/New-White-WIRELESS-Game-Pad-Controller-for-MICROSOFT-Xbox-360-Slim-PC-Windows-7-/280912747755?pt=Video_Games_Accessories&hash=item4167b45ceb

פורסם
  • מחבר

מה הכוונה "מתנתק"?

אם זה סתם בעיית חומרה, הכי טוב זה לפתוח אותו ולראות מה דפוק בפנים (אפילו אם חס וחלילה תקלקל, אין לך מה להפסיד, לא?).

תיקון של הלחמה דפוקה זה די קל גם למי שלא מנוסה, חוסך כמה שקלים, משאיר אותך עם מוצר שאתה אוהב ונותן לך להרגיש טוב עם עצמך :)

אני מחזיק אותו, זז טיפה ימינה "מתנתק מהUSB"(מפסיק לעבוד ויש צליל אינידקציית ניתוק/חיבור של ווינדוס), וכך חוזר חלילה. אין לי מושג איך להלחים או לתקן הלחמה דפוקה... זה משהו שאפשר לעשות אם everyday tools? כי מלחים אין לי

פורסם

בטוח לאחד החברים שלך יש משהו.

תפתח אותו, אין לך מה להפסיד.

כבל דפוק היא בעיה נפוצה במכשירי חשמל כאלה, וגם אחת הזולות לפתרון.

אם אתה ממש לא רוצה לעשות את זה בעצמך, אתה יכול:

1. לקנות חדש, כמובן

2. ללכת למישהו שעוסק בתיקון מוצרי אלקטרוניקה (לדעתי לא שווה את הכסף)

3. לתת לחבר שיתקן עבורך

4. לנסות לתקן לבד

5. כל התשובות נכונות :)

כרגע המוצר מבחינתך גמור, וצריך לקנות חדש, כך שכל בחירה כרגע היא win-win עבורך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים