עבור לתוכן

מתחבט בקניית AR.DRONE 2.0 שווה את המחיר?

Featured Replies

פורסם

היי, ראיתי הרבה כתבות וסרטונים ביוטיוב על ה"דרון" החדש. הוא נראה ממש מגניב עם יכולת התעופה לרחוק יחסית, היציבות ואפשרות ההקלטה בHD.

גם המשחקים נראים מהנים. אבל הבעיה היא המחיר. 330 דולר (!) למסוק על שלט סליחה, אייפון. אני מאמין שאם אקנה את זה זה יספק מספר ימים של התלהבות ואז... אין לדעת מה יקרה. גם אחי הקטן יתלהב אבל גם התלהבות זו תפחת.

זה סכום לא קטן שבו אני יכול לקנות קירור מים (שאני חולם עליו..) בקיט.

אז מה דעתכם על ה-דרון? שווה את הכסף? למישהו יש אותו ויכול לדבר מניסיון?

אעריך את תדעתכם

פורסם

תקנה לעצמך מסוק עם שלט וזהו. ה AR DRONE זה לא מסוק אלא רחפן, סתם יקר ולא ממש שימושי. מה כבר תקליט עם זה? זה טוב למשחק של יומיים שלושה, לא יותר...

פורסם
  • מחבר

נכון, אבל אתה יודע כבר יש לי ארבעה מסוקים על שלט שבורים ועוד מסיבות טיפשיות (נחיתה לא "מושלמת", התנגשות בתקרה וכד')

ה"רחפן" הזה לא נשבר כ"כ בקלות וגם אם כן אפשר לתקן הכל בו. חוץ מזה יש את שבוע ההתלהבות הראשון, ואז עוד שבוע התלהבות לאח הקטן ואז כל פעם שיבואו אורחים מוציאים מהבוידעם את הגאדג'ט היקר ומשוויצים טיפה ;D

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

UP! אני צריך עוד דעות בבקשה!

פורסם

נכון, אבל אתה יודע כבר יש לי ארבעה מסוקים על שלט שבורים ועוד מסיבות טיפשיות (נחיתה לא "מושלמת", התנגשות בתקרה וכד')

ה"רחפן" הזה לא נשבר כ"כ בקלות וגם אם כן אפשר לתקן הכל בו. חוץ מזה יש את שבוע ההתלהבות הראשון, ואז עוד שבוע התלהבות לאח הקטן ואז כל פעם שיבואו אורחים מוציאים מהבוידעם את הגאדג'ט היקר ומשוויצים טיפה ;D

אני לא מתכוון ל "מסוקים" ב 200 שקל שמוכרים בגרופון ושאר זבלים.

תשקיע 1000+ ש"ח על מסוק נורמלי, עדיין זול יותר מ ה AR DRONE, לא רואה אותו ממטר מבחינת ביצועים, וגם יש לך לאן להתפתח עם זה.

בנוגע לזה שהאורחים מגיעים, לא יודע מה איתך, הדבר הראשון שעלה לי בראש שאחד המכרים שלי קנה את השטות הזו זה "הדביל קנה ב 330 דולר מכשיר ששווה 100 בקושי".

פורסם
  • מחבר

אני יודע שאפשר לקנות מסוק טוב במחיר פחות אבל אני לא ממש מבין בתחום המסוקים המקצועיים.

חלק מה"דרון" הוא גם מתנה לאחי שאוהב דברים מעופפים.

היום חזרתי מאנגליה עם רכש מעניין, זה נקרא "AppCopter" משמו ניתן להבין שהוא נשלט ע"י האייפון. אבל ההליקופטר רגיל לגמרי, כמו כל הליקופטר צעצוע ממוצע ב-200 ש"ח + רק במקום שלט מגיע עם "ג'וק" שמתחבר לאוזניות וממיר את הפקודות מהאפליקציה לאות IR. חמוד ביותר, יציב למדי (נקנה במבצע, 100 ש"ח!) אבל זמן סוללה עגום של חמש דקות.

גיליתי שהשדר שה"ג'וק" מפיק הוא כמו של שלט רגיל ואני יכול לשלוט על כל ההליקופטרי צעצוע שיש לי בבית :) .

וגם 1000+ זה יותר מה"דרון", אני קונה אותו ב-1400 ש"ח מקנדה ובן דוד שלי שטס כל חודש לארץ (טייס) יביא לי אותו. שווה לא? הרבה יותר טוב מה-1800+ במקומות אחרים

פורסם

אני מנסה להסביר לך שהצעצוע המגוחך הזה לא שווה 1400 ש"ח, אבל זה חסר טעם.

אני לא מבין למה פתחת את הת'רד בכלל- אתה מקובע על הקניה של זה, ורק מחפש אנשים שיתמכו בהחלטה, לא דעה אמיתית אם שווה או לא.

פורסם
  • מחבר

אוקי, אני מכבד את דעתך ומכניס אותה לשיקוליי.

אתה מבין בהליקופטרים "מקצועיים"? אם כן, תוכל לעזור לי בעניין?

פורסם

כן.

אבל השאלה היא אם אתה מחפש סתם משהו שיכול לעוף, או שמדובר בעניין בתחום.

פשוט יהיה חבל להוציא הרבה כסף על משהו שפשוט תשים בצד אחרי תקופה קצרה (ואל תתבלבל- זה מה ש 90% מהאנשים עושים עם הדרון. תעיף מבט כמה כאלו יש למכירה ביד 2 בכל רגע נתון)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים