פורסם 2012 ביולי 2513 שנים שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים.אני מתלבט אם לקנות כרטיס קול, בעבר היה לי של קראייטיב אודיג'י 2 והוא עשה לי בעיות אז זרקתי אותו.אני שוקל אם לקנות אחד חדש או שהכרטיס קול המובנה שלי על הלוח מספיק ויעשה את אותה העבודה מבחינת:1. סאונד 2. עוצמה 3. חיבורים אחוריים.הלוח שלי הוא גיגבייט Z77X-DH3 ואם לא, אשמח אם תמליצו לי על כרטיס קול פנימי במחיר באיזור 200-300 ש"חתודה
פורסם 2012 ביולי 2513 שנים 1. סאונד - מה זה?2. עוצמה - תלוי במגבר שלך, אלא אם אתה מחבר אזניות.3. חיבורים אחוריים - מה תרצה לחבר? יש לו חיבורים אנלוגיים ל-7.1 וחיבור אופטי.
פורסם 2012 ביולי 2513 שנים מחבר איכות סאונד.עוצמה:לאוזניות או רמקולים קטנים לא מוגברים שהרכבתי על הכיסא שלי(פרוייקט שעשיתי).ויש לי כניסה אופטית על הכרטיס המובנה שלי.אם יש הבדל גדול באיכות הסאונד אני אשקיע, אם לא אז אני אוותר.
פורסם 2012 ביולי 2513 שנים אה, איכות זה כבר משהו שאפשר לדבר עליו.ברמקולים לא מוגברים אני לא יודע אם תשמע טוב.יהיה לך עדיף להשקיע בהגברה ולא בכרטיס קול.אם אלה אזניות פשוטות אני חושב שלא תרגיש הבדל.
פורסם 2012 ביולי 2513 שנים מחבר דבר ראשון אלו רמקולים שפורקו ממסך ישן של פיליפס, בכרטיס הקודם שלי אני זוכר בוודאות ששמעו חזק יותר.היום בקושי שומעים אותם עם המובנה.דבר שני אלו אוזניות של AKG le518 ויש להם איכות מצויינת ככה שאפשרי איתן להבחין בהבדלים.
פורסם 2012 ביולי 2613 שנים לא יצה לי לנסות כרטיסי קול נפרדים, אבל סאונד זה באמת משהוא שניתן לדבר עליו, אני כבר שנים שלא משתמש ברמקולים של מחשב או אוזניות, אז די שככתי איך זה נשמע , לי מספקיה מערכת ה AIWA הישנה שלי עם כרטיס קול מובנה
פורסם 2012 ביולי 2613 שנים כיום כרטיסי הקול המובנים איכותיים מאוד. מספיק איכותיים שיספיקו לרוב האנשים ורוב המערכות הממוצעות.אלא אם כן יש לך ציוד ברמה גבוהה, אתה יכול בהחלט להישאר עם הכרטיס המובנה. הרבה יותר עדיף להשקיע ברמקולים ומגבר ולא בכרטיס.למה שלא תנסה בעצמך ותבדוק איך הוא בהשוואה למה שהיה לך?
פורסם 2012 ביולי 2613 שנים מנסיון אישי שלי אין טעם להשקיע אלא אם כן אתה חייב חיבורים שאין לך כרגע במובנה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.