עבור לתוכן

המלצה לBlackberry ודומיו (עד 1500 ש"ח)

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

אני אשמח לשמוע את חוות הדעת שלכם לצורך המלצה לסמארטפון למיילים \ Waze\ SMS ושיחות טלפון

אני חושב שמשהו יחסית זול כמו Blackberry או דומיו בנוקיה יהיו משהו הולם

התקציב שלי הוא עד 1500 ש"ח

תודה רבה לכל המגיבים

פורסם

בלאקברי... עם כל האהבה שלי לקנדים, הייתי ממליץ להתרחק מהבלאקברי.

המכשירים שלהם נכשלו זה אחר זה בלהיות סמארטפונים, וכרגע הם פספסו את הרכבת. אם אכן תקנה BB, גם תצטרך לקנות חבילה מיוחדת ויקרה בחברות הסלולריות כדי לעשות דברים אלמנטריים כמו לגלוש באינטרנט. החבילה לא קיימת בחברות החדשות (אם כי עדיף לבדוק שוב, אולי משהו השתנה).

אתה צריך מכשיר עם מקשים (למה?) או שכל סמארטפון רגיל עד 1500 ש"ח יעשה את העבודה?

או שאולי אתה בכלל לא מחפש סמארטפון?

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על העזרה, רכשתי כבר סמסונג Galaxy 1 וזה היה צעצוע נחמד (כרגע חברה שלי משתמשת בו והיא מאוד אוהבת אותו)

אבל אני לא מחפש לשחק ב fruit ninja או עוד כמה אפליקציות מצחיקות

אני רוצה להיות זמין למיילים (שזה באמת נחמד לקבל מיילים כמו (SMS לגלוש לאתרים נורמאליים ולא לאתרים סלולרים

הייתי כבר קרוב לרכוש את ה Galaxy 2 עד שהבנתי שכנראה שאני אקנה משהו מאוד יקר אם אני מחפש משהו יותר בסיסי

אני כן רוצה לגלוש לאתרים רגילים ועובר זה אני חושב שאני צריך סמארטפון

אין לי העדפה מיוחדת לעם מקשים או לא, חשבתי אולי על הנוקיה C3

מבחינת ספק רשת אני נמצא ב"גולן טלקום" אז אני לא יודע אם זה משנה משהו בבחירת המכשיר או לא תודה רבה

פורסם

והגלקסי S 1 מצוין למטרות האלה. הנוקיה C3 יהיה הרבה יותר גרוע, כמו כל מכשיר סימביאן S40

במכשירי S40 פשוטים של נוקיה לא תוכל להתשמש בתור מכשיר "עסקי".

במכשירי סימביאן S60 תוכל אבל זה בזבוז כסף כיוון שזו מערכת מתה והם עולים כמו מכשירים עם מערכות אחרות.

בלאקברי זו מערכת שאמנם לא מתה (ובגרסתה האחרונה אפילו די טובה כנראה), אבל היא בדרך הבטוחה לשם, והמכשירים יקרים לרוב.

זה משאיר אותך פחות או יותר עם אייפון/אנדרואיד, שגם יתנו לך את החוויה הכי טובה.

אולי תנסה לתאר לנו מה הבעיה שלך עם ה-S1, במקום ללכת ולרכוש מכשיר חדש ב-1500 שקלים שלא בטוח בכלל שיש בו צורך?

בלאקברי... עם כל האהבה שלי לקנדים, הייתי ממליץ להתרחק מהבלאקברי.

המכשירים שלהם נכשלו זה אחר זה בלהיות סמארטפונים, וכרגע הם פספסו את הרכבת. אם אכן תקנה BB, גם תצטרך לקנות חבילה מיוחדת ויקרה בחברות הסלולריות כדי לעשות דברים אלמנטריים כמו לגלוש באינטרנט. החבילה לא קיימת בחברות החדשות (אם כי עדיף לבדוק שוב, אולי משהו השתנה).

היום חבילת הבלאקברי נכללת בתוך החבילות הרגילות, זה לא בתשלום מיוחד. עם זאת, אין תמיכה בגולן/הוט.

פורסם
  • מחבר

יואב תודה רבה על ההסברים , אין לי בעיה עם הS1 שלי ,הוא עבר לחברה שלי ואני צריך לקנות מכשיר חדש

(אני כרגע עם המכשיר הישן שלי שהוא סוני אריקסון דור 2-)

אני אשמח להמלצות שלכם על כל מכשיר סמסונג\ HTC \ או כל דבר אחר

תודה רבה על העזרה

פורסם

יש את הנוקיה E6 ,סלולרי עם מקלדת .

אני לא יכול לתת לך חוות דעת אישית , כי לא השתמשתי בו .

תברר באינטרנט .בכל מקרה אם אתה מזמין תברר שזה מגיע עם הגרסא המעודכנת "בל" .

פורסם

יואב תודה רבה על ההסברים , אין לי בעיה עם הS1 שלי ,הוא עבר לחברה שלי ואני צריך לקנות מכשיר חדש

(אני כרגע עם המכשיר הישן שלי שהוא סוני אריקסון דור 2-)

אני אשמח להמלצות שלכם על כל מכשיר סמסונג\ HTC \ או כל דבר אחר

תודה רבה על העזרה

אם אתה מכיר מישהו שיהיה בארה"ב בתקופה הקרובה, הוא יכול לרכוש לך ב-350 דולר (+מס מקומי, בפועל זה יהיה יותר קרוב ל-400 דולר שזה 1600 שקל בערך) את ה-GALAXY NEXUS, לדעתי הדיל הכי משתלם.

אם לא - למה לא גלקסי 1 חדש נוסף?

יש גם את הגלקסי W שנחשב לסבבה, ה-SE נאו V - שניהם עם מסך קטן יותר מהגלקסי S אבל נחשבים לטובים בקטגוריה הזאת של מכשירי ביניים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים