פורסם 2012 ביולי 2413 שנים בינתיים עלו שני פרקים לאוויר.http://www.imdb.com/title/tt0903747/episodes?season=5
פורסם 2012 ביולי 2413 שנים אומנם זו עונה אחרונה אני חושב, אבל הוא עומד להקים קרטל סמים ענק.לא ספויילר, רק ניחוש שלי.
פורסם 2012 ביולי 2413 שנים אומנם עונה אחרונה, אך מחולקת לשניים...8 פרקים עכשיו ו8 פרקים ב2013(בטח גם ביולי).
פורסם 2012 ביולי 2413 שנים מחבר אני לא סובל את המייק הזה, רק מלראות את הפרצוף שלו זה עושה לי לא טוב. :-\
פורסם 2012 ביולי 2413 שנים מחבר הוא בוק, אפטי קשה לי לתאר בדיוק...אם כבר מדברים על דמויות מעצבנות אני חושב ש- Marie היא הדמות הכי מעצבנת בכל הסדרה.
פורסם 2012 ביולי 2413 שנים ראיתי את הפרק הראשוןקצת התאכזבתי. ציפיתי לפרק פתיחה טוב מותח, בפועל היה סתם פרק "אמצע עונה"- יש בעיה מסוימת, וולט מוצא פיתרון, והם נחלצים בעור שיניהם...נקווה שיהיה יותר טוב בהמשך..חוץ מזה, מייק מעולה!!באמת Marie מעצבנת.. וגם לא ממש תורמת
פורסם 2012 ביולי 2413 שנים מחבר הקטע עם המגנט היה מגוחך אבל בכ"ז מדובר בסדרה ולא בחיים מציאותיים... למרות שעד הקטע הזה, הסדרה הייתי באופן יחסי "מחוברת למציאות"...
פורסם 2012 ביולי 2413 שנים למה כבר 2 עונות לא מכנים אותו הייזנברג. אוף! : אגב, הכינוי מבוסס על מדען גרעיני בגרמני הנאצית בשם ורנר הייזנברג.
פורסם 2012 ביולי 2513 שנים אחת הסדרות הטובות ביותר שאי פעם ראיתי, ועד עכשיו 2 הפרקים שיצאו ממש ממש מאכזבים. גם מה הקטע הזה לסיים כל אחד מהם עם זה שוולטר אומר משהו "קריפי" לסקיילר?מאוכזב ממש.
פורסם 2012 ביולי 2713 שנים אחת הסדרות הטובות ביותר שאי פעם ראיתי, ועד עכשיו 2 הפרקים שיצאו ממש ממש מאכזבים. גם מה הקטע הזה לסיים כל אחד מהם עם זה שוולטר אומר משהו "קריפי" לסקיילר?מאוכזב ממש. לפי דעתי וולטר צריך להחליף את סקיילרבדיוק כמו שהסוכן הסמוי עשה "הוא אמר לה תהיי בשקט והחליף את האישה"
פורסם 2012 ביולי 3113 שנים טוב פרק 3 בסיום שוולט מזכיר את מקרה הרמיזה של גאס (אני כבר לא זוכר מה היה בעונה שעברה) למה הוא התכוון ולמה זה די הפחיד את ג'סי?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.