פורסם 2012 ביולי 2313 שנים מישהו מכיר רום ICS לGalaxy S שעובד [כמעט] חלק (=GPS, Bluetooth וכו' שפשוט עובדים),אני שונא להרגיש חלק מפרויקט פיתוח.אם אין כזה דבר היום, יש למישהו הערכה תוך כמה זמן זה יקרה?עד כמה בGalaxy S יש הבדל בשדרוג לICS (לא בהשוואה לרום מלוכלך של מפעילה כלשהי)?אה, שכחתי, עברית בתפריטים ושיריץ VoodooSound...תודה לעוזרים!
פורסם 2012 ביולי 2313 שנים http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1586084תבחר להנאתךלשני ההורים שלי יש SGS עם רום ICS מותקן עליהם.לאחד יש את הרום ICSSGS שהוא גירסה 4.03, AOSP טהור לחלוטין בלי אפשרויות קיסטום. יש שיגידו שהוא מיושן ולא מלהיב....אבל מה שכן....ב4 חודשי שימוש הטלפון אף פעם לא נתקע, קרס ושאר ירקות.במכשיר השני יש את REMI ICS UX או משהו כזה שמבוסס על CM.... הרום נחמד, הוא בסגנון SGS3, קצת יותר איטי מהרום הקודם שהזכרתי. היום אחרי שימוש של שבועיים המכשיר קרס (אולי זה בגלל הקרנל של סמפור ששמתי בשבת...). היה צריך להוציא סוללה כדי להחזיר אותו לחיים.יש גם את CM ואת AOKP
פורסם 2012 ביולי 2313 שנים אני עובד עם הרום של PilotX שמבוסס על AOKP או משהו כזה. הרום מהיר יותר ועובד חלק יותר מרומים של ג'ינג'רברד, גם הבלותות' וגם הGPS מתפקדים בסדר. יש בו כמה באגים, אבל שום דבר רציני.
פורסם 2012 ביולי 2613 שנים ממליץ על cayanogenmod 10 עם jb.נכון שהוא רק אלפא, אבל הוא ממש חלק ועדיין (אחרי שבועיים וחצי) לא נתקלתי בבעיות.
פורסם 2012 ביולי 2613 שנים אני ממליץ על CM9 - ICS נקי וטוב. יש לו את הבעיה של העתקה מ-PC לכרטיס הזכרון, אבל זה קורה עם כל גרסאות ה-ICS. ואני שיפרתי את קליטת ה-GPS על ידי עדכון רכיב הרדיו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.