עבור לתוכן

בקשת מפרט למחשב ביתי עד 2500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי?

2500 ש"ח

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך, אז מעולה

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם צריך לחרוג אז אפשר, נאמר כמה מאות בודדות

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי (אינטרנט, סרטים, הורדות), משחקים (פיפא, פוטבול מנג'ר)

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פיפא, פוטבול מנג'ר

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280X1024 במסך הנוכחי שלי

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? יש צורך לכלול הרכבת מחשב

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד?

כמו שאתם רואים, אני מחפש מחשב ביתי ולכן הציפייה היא שהמחשב כן יחזיק כמה שנים טובות בביצועים סבירים (כלומר, יריץ משחקים שלא דורשים יותר מדי ולא יזחל). אני אישית חשבתי על מעבד i3 2120, ארבע GB של זיכרון, כרטיס מסך כלשהו שכן יריץ משחקים סבירים בקלות (ראיתי שיש כל מני הנחות), אבל אני פתוח להצעות. בנוגע לדיסק קשיח - לפחות 500GB כמובן, אם יש אפשרות להכניס את זה בתקציב פחות או יותר, נדמה לי ש1TB יהיה מתאים יותר.

פורסם

זה הכיוון:

Intel Sandy Bridge Core i3 2120 3MB 3.3Ghz 65W Tray

Arctic Cooling Alpine 11 GT Rev2

4GB DDR3 1333Mhz

SEAGATE/Westren Digital 1TB 32MB Sata3 7200rpm

צורב SAMSUNG/LG SATA x 24 Black

HD6770 1GB GDDR5 DVI HDMI

MSI P67S-C43 B3 P67 CHIPSET

Hec CompuCase 6C28 Black

Enermax NAXN TomaHawk II 450W ENP450AST

הרכבת מחשב כולל בדיקות

סה"כ מחיר כ2500 ש"ח

עבור הרזולוציה שלך והמשחקים שצויינו אין טעם לקחת כרטיס מסך חזק מזה. המערכת כוללת 4GB זיכרון + אפשרות הרחבה בהמשך.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובה המהירה!

ראיתי פה בכמה נושאים דומים שהמפרטים כללו מעבדי אינטל שונים (כמעט בכל נושא שנכנסתי תחת הכותרת "מחשב ביתי ב2500 ש"ח" היה מעבד שונה מזה שאני בעצמי הצעתי), האם בטוח שזה המעבד המשתלם?

עוד שאלה - אני בקושי רואה שימוש לכונן דיסקים בימינו. אפשר להתקין מערכת הפעלה גם דרך DOK במידת הצורך?

ובנוגע למפרט, האם אני פשוט הולך לחנות מסוימת עם המפרט שבחרתי? כי אני מאמין שלא לכל חנות יש את אותם המוצרים, ואז צריך לוודא שהמפרט שהם הציעו באמת טוב כמו המפרט שהגעתי איתו. או לחלופין אם אפשר לבנות מפרט כבר מאיזושהי חנות (אבל אני לא יודע כרגע מאיזו חנות אקנה).

שוב תודה

פורסם
  • מחבר

הסתכלתי על המפרט הזה:

http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5020

בהנחה שאני מוסיף לו HD6770, מה ההבדל בינו לבין המפרט שהצעת לי?

עד כמה המארז, ספק הכוח ולוח האם חלשים יותר במפרט זה? מה כדאי לשדרג בו?

תודה מראש :)

פורסם
  • מחבר

הקפצה

אני באמת מעוניין לשמוע את דעת המומחים שכאן, אני רוצה להיות בטוח בקנייה :)

מה דעתכם על המפרט הבא שהרכבתי: http://www.tms.co.il/preview/spec/2rkzcafn

חשבתי "לרדת" למעבד פנטיום (מסדרת SB כמובן), כמו G850/G840, שעדיין יעמוד בדרישות הלא-כ"כ-גבוהות שלי, יוזיל את המפרט כולו, ועדיין יאפשר שדרוג עתידי (עקב הסוקט LGA1155). מה דעתכם על המארז וספק הכוח שבחרתי במפרט הזה? באופן כללי, איזה ספק כוח (כמה וואט) צריך בשביל להחזיק מערכת כזאת?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים