עבור לתוכן

בקשת עזרה למפרט מחשב ביתי 3000 ש"ח ללא ציוד היקיפי רק לגיימינג מהחנות KSP

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי?

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? 3000 לנצל הכול

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש'ח

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים חדשים וכבדים

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. diablo 3 / guild war 2 / starcraft 2 / league oflgends / Crysis]

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך 22 אינץ' והרזולוציה הטיבעית 1680 x 1050 -

לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא

האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? הכול בעיקרון אבל אני חושב שאני יכול לשמור את הארדיסק כיוון שיש בו 480 GB ואני משתמש רק ב 100? GB כדאי להחליף ?

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? המחשב חייב להיות מורכב בחנות שכן אני לא יודע להרכיב מחשבים וכרגע יש לי במחשב וינדוס 7 והייתי רוצה שיהיה את זה גם במחשב החדש.

האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אין העדפה לחנות ומקום מגוריי הוא נתניה מה שכן שמעתי דברים טובים על KSP

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). אני לא חושב

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא

הציעו לי את המפרט הזה : http://ksp.co.il/?uin=16100 האם הוא טוב לגיימינג במחיר הזה

תודה מראש לעוזרים

פורסם

המפרט שהצעת ממש לא מתאים לגיימינג ,כרטיס המסך במפרט הזה פשוט לא מתאים לגיימינג .. הנה מפרט שכן מתאים לגיימינג בהנחה שאתה משאיר את הדיסק הקשיח הנוכחי שלך ..

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel Ivy Bridge Core i5 3450 Socket 1155 6MB 3.1Ghz Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪907

קירור למעבד:

ZALMAN 7000V Al SI EDITION FAN CONTROL - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪56

לוח אם:

Gigabyte GA-B75M-D3H

כמות: 1 - מחיר: ₪379

מארז:

Gigabyte GZ-G1 PLUS Black MidiTower ATX 2x 120 + 1x 80 MM FAN + 430W Seasonic

כמות: 1 - מחיר: ₪425

זיכרון:

Corsair 4Gb CMX4GX3M1A1333C9 CL-9-9-9-24

כמות: 1 - מחיר: ₪134

כרטיס מסך:

Sapphire 7850 2GB GDDR5 DP Retail - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪1225

כונן אופטי:

LG GH24NS50 DVD-RW x24 Dual Layer Sata Black

כמות: 1 - מחיר: ₪101

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪3227

מתחרים בכל הצעה ומפרט בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 3163 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/zyp324gr

בשביל הרזולוציה של המסך שלך ,הHD7850 הוא בחירה מעולה ,כרטיס חסכוני בחשמל וגם חזק .

פורסם

אם כבר חריגה, אז עדיף ללכת עד הסוף ולקחת 8GB זיכרון ב2X4GB ובהחלט יש זיכרונות משתלמים יותר מהCORSAIR.

המקבילה בהתאם לחנות ולזיכרונות:

I5 3450 TRAY

Gigabyte H77M-D3H

ALPINE 11 REV2

G.SKILL 2X4GB 1333MHZ

LG X24

ANTEC VSK-1000

ANTEC VP450

הרכבה ובדיקות

GIGABYTE HD7850

סה"כ מחיר כ3500 ש"ח.

פורסם
  • מחבר

yz101 המפרט שהבאת הוא מ KSP ?

ו davkl95 אני יכול לקנות את המפרט שהצעת ב KSP באותו מחיר ? ואתה חושב שכדי לי להשאיר את הדיסק הקשיח הנוכחי שלי ? ואם בכלל אפשר לעשות זאת ? או פשוט לקנות חדש ?

פורסם

המפרט הבא עדיף לדעתי:

[table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]Sapphire 7950 3GB GDDR5 HDMI RETAIL - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]

1683₪

[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB BOX - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]

883₪

[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]Gigabyte GA-B75M-D3H[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]

389₪

[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]Infinity 4GB DDR3 1333[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]

101₪

[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]

95₪

[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]Gigabyte GZ-G1 PLUS Black MidiTower ATX 2x 120 + 1x 80 MM FAN + 430W Seasonic[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]

425₪

[/td][/tr][/table][table][tr][td] סה"כ:[/td][/tr][/table]3576₪

כרטיס מסך הרבה יותר חזק. מעבד באותה הרמה (אולי חזק מאט יותר) אך עם קירור סטוק שמתאים לצרכים (שקט 6 ובלי OC). שתמש ב- HDD שלך ועוד שנה נניח שתרגיש צורך ויירדו מחירים שדרג. יש לך 4G שזה מספיק לגיימינג, אם רוצה יותר (8G), זה השקע של עוד 100 ש"ח.

פורסם

מפרט דומה מ-KSP נתניה:

[table][tr][td]

[/td][/tr][tr] [td]23958 [/td][td]מעבד אינטל [/td][td][/td][td][/td][td][/td][td]‏Intel Core i5 3450 3.1Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray ‎ [/td][td]1 [/td][/tr][tr] [td]23961 [/td][td]מאוורר למעבד [/td][td][/td][td][/td][td][/td][td]‏Arctic Alpine 11 PLUS‎ [/td][td]1 [/td][/tr][tr] [td]23875 [/td][td]לוחות אם למעבדי אינטל [/td][td][/td][td][/td][td][/td][td]‏Gigabyte H77M-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI‎ [/td][td]1 [/td][/tr][tr] [td]21091 [/td][td]זכרונות [/td][td][/td][td][/td][td][/td][td]‏Kingston 1x4GB DDR3 1333Mhz‎ [/td][td]2 [/td][/tr][tr] [td]23900 [/td][td]כרטיסי מסך [/td][td][/td][td][/td][td][/td][td]‏Gigabyte HD 7850 2GB GDDR5 DX11 DVI HDMI 2xMiniDP PCI-E‎ [/td][td]1 [/td][/tr][tr] [td]19277 [/td][td]צורבי DVD [/td][td][/td][td][/td][td][/td][td]‏LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM‎ [/td][td]1 [/td][/tr][tr] [td]22255 [/td][td]ספקי כוח [/td][td][/td][td][/td][td][/td][td]‏Thermaltake TR2 RX 450W Modular PSU Active PFC (Retail) ‎ [/td][td]1 [/td][/tr][tr] [td]20499 [/td][td]מארזים [/td][td][/td][td][/td][td][/td][td]‏CoolerMaster Elite 342 Black Micro ATX Case (No PSU) ‎ [/td][td]1[/td] [/tr][tr] [td][/td][td][/td][td][/td][td][/td][td][/td][td][/td][td]

[/td][/tr] [/table]

** ניתן לשלם בכרטיס אשראי עד 12 תשלומים ללא ריבית כשכל תשלום לפחות 200 שקל.

נתניההזמנה מסניף 3655 ₪סך הכל 3575 ₪מזומן שטרות

פורסם
  • מחבר

אז מבין כל המפרטים שהצעתם (תודה על זה ) מה לדעתכם הכי שווה וטוב לקנות (מהבחינה שהמחשב יהיה במיוחד ורובו מוקדש למשחקים )

פורסם

למשחקים מה שקובע בעיקר זה כרטיס מסך, במפרט שהצעתי הכרטיס הוא 7950 שהוא הכי חזק פה. המעבדים I5 2500 או I5 3450 פחות משמעותיים לגיימינג כי הם כולם חזקים מאוד (אפילו I3 יספיק) ומאוד לא חכם לשקול לפיהם. לכן אני ממליץ על המפרט שהצעתי. אם אפשרות להשקעה קטנה נוספת במארז, אבל שוב לא קריטי אלא אם חשוב שקט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים