עבור לתוכן

צריך בבקשה עזרה תקציב 7

Featured Replies

פורסם

צריך בבקשה עזרה לגבי מפרט שאני הולך לקנות..אני כבר חודש מתלבט ומנסה להרכיב מחשב גיימינג.!

אני עדיין לא יודע אם זה מחשב ששווה את הכסף ואם זה בכלל מתאים לי וחשוב לי שהוא יהיה חזק ויישאר אותו כרטיס מסך..תודה מראש לעוזרים!!! :yelclap:

מעבד

‏Intel Core i7 3770 3.4Ghz s1155 8MB, GPU Core, Tray‎

מאוורר למעבד

Arctic Freezer Xtreme Rev.2

לוח אם

Gigabyte Z77MX-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z77, DDR3 1600, 3xPCI-E, VGA, DVI, HDMI

זיכרון

G.Skill 2x8GB DDR3 1333Mhz Ripjaws X Dual Channel CL9-9-9-24

דיסק קשיח

Seagate 2TB Green 5900RPM 64MB Sata III ST2000DL003

צורב בלוריי

LG UH12LS29 DVD x16 OEM 3D

ספק כֹח

Corsair GS 700W Active PFC 14cm Fan

כרטיס מסך

Sapphire HD 7970 3GB GDDR5

מארז

Thermaltake Element G (VL10001W2Z)

סה"כ=7037 ש"ח

פורסם

מפרט לא מאוזן ובזבזני, תענה על השאלון שבסטיקי כדי שיוכלו להרכיב לך משהו מתאים.

פורסם

לא מאוזן אם להגיד בעדינות.

פורסם
  • מחבר

אני משתמש חדש מה הכוונה "תענה על השאלון שבסטיקי" ואני אשמח מאד אם תעזרו לי ליבנות מחשב מאוזן לפני שאני עושה טעות.!

פורסם

תעתיק את זה ותענה על השאלות לפני שתעשה טעות ותקנה מחשב לא מאוזן

1. מה התקציב המקסימאלי?

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא:

,

, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?

6. האם מתוכנן

(

)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד?

פורסם
  • מחבר

1.תקציב 7

2.לנסות לחסוך בלי חריגה ואותו כרטיס מסך

3.שימושים-גיימינג משחקים כבדים,וקצת פלאש

4.משחקים לדוגמא:crysis,mw3,prototype2,btf3

5.מסך 24+תלת מימד

6.ללא ציוד הקיפי אך ורק מחשב

7.אוברקלוק לא מתעסק עם זה

8.מעדיף ב-KSP חוץ מהכרטיס מסך שאני מתכנן לקנות באייבורי כי הוא יותר זול שם KSP=2530 IVORY=2090

פורסם

מחשב חזק לגיימינג:

[table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Ivy Bridge Core i5 3550 Socket 1155 6MB 3.7Ghz Tray[/td][/tr][/table][table][tr][td]

[/td][/tr][/table][table][tr][td]

1005₪[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]ZALMAN 7000V Al SI EDITION FAN CONTROL - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][/tr][/table][table][tr][td]

56₪[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]Gigabyte GA-B75-D3V[/td][/tr][/table][table][tr][td]

403₪[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]Infinity 4GB DDR3 1333 X2[/td][/tr][/table][table][tr][td]

202₪[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]WD 1TB Sata 3 Caviar Blue[/td][/tr][/table][table][tr][td]

489₪[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]Raidmax Viper Bottom design PS, USB 3.0, Filters, Side Window, 120X2 Front & Back Black + Seasonic S12II-620W - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][/tr][/table][table][tr][td]

540₪[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]Sapphire 7950 3GB GDDR5 HDMI RETAIL - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][/tr][/table][table][tr][td]

1683₪[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black[/td][/tr][/table][table][tr][td]

95₪[/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td] סה"כ:[/td][/tr][/table]4473₪[/td][/tr][/table]

על תתעקש על הכרטיס 7970, הוא מיותר ולא משתלם בכלל! יש לך מחשב חזק שקט עם 8G זיכרון ולוח מפוצ'ר בכל טוב. ספק חזק עם אופצייה לשדרוג וקשיח עם 3 שנים אחריות.

תתחדש :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

המפרט נראה בסדר וזול יחסית אבל אני רוצה מחשב שיחזיק גם בדרישות של המשחקים שיצאו נגיד בעוד 3 שנים..!

ואני לא יודע אם משהבאתה לי פה יכול לעשות את זה?

פורסם

אתה יכול לקנות רק מה שיריץ לך היום את המשחקים, אולי גם לשנה הבאה בהגדרות הכי גבוהות.

מעבר לזה אתה פשוט לא יכול.

חלק בלתי נפרד מבניית משחק, זה הסתמכות על כוח גרפי שקיים בשוק.

משחקים בעוד 3 שנים יהיו בעלי דרישות גבוהות יותר ממה שיש להציע לכ.מסך היום.

אני מדבר בכלליות על משחקים בעלי דרישות גבוהות.

פורסם

אם השאיפה היא שהמחשב יחזיק משחקים בביצועים גבוהים לתקופה ארוכה ככל שניתן עדיף להשקיע כרגע אפילו פחות בכרטיס המסך, שהוא הרכיב שמזדקן הכי מהר ולשדרג אותו בהמשך. כרטיס 7850 ייתן תמורה מעולה לכסף ויכאב פחות להחליפו בהמשך.

פורסם

הבן אדם רוצה לשחק בתלת מימד ואתם ממליצים לו להתפשר על 7950.. :kopfpatsch:

פורסם

^אתה קורא לזה התפשרות?

הכרטיס הזה הוא OC מצויין (שיפור של עשרות אחוזים) ובקלות משתווה ל7970 אחרי OC! אין כרגע כרטיס יותר משתלם מיזה בשוק של הדור הנוכחי! הוא לועס ויורק את המשחקים של היום בתלת מיימד או אפילו ב- infinity של 3 מסכים. וכמו שכבר אמרו פה, הרבה יותר חכם לקנות אחד שלא ייכאב להחליף בעוד שנתיים נניח. לכן אפילו כמו שמישו אמר פה, ניתן לשקול 7850 שגם הוא מצוין לדרישות.

במידה ופותח התרד יגיד שהוא לא מתכוון לשדרג והוא רוצה לנצל תקציב עכשי...זה משו אחר (פחות חכם ומשתלם, אבל הופך את כרטיסי הקצה לסבירים).

פורסם
  • מחבר

תודה לכל המגיבים באמת גרמתם לי לחשוב פעמיים...אז לפי משהבנתי זה שעדיף לי ליקנות מחשב שהוא יחסית חזק ולהיתפשר על הכרטיס מסך

כי אחרי שנתיים נגיד הוא לא יהיה מועיל ויהיה עליי להחליף אותו..! אני אשמח מאד אם תמליצו לי על כרטיס חזק וזול יותר מ-7970

...

מה אתם אומרים על זה? ;D

מעבד

Intel Core i5 3570K 3.4Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray

Arctic Freezer 13 Pro

מאוורר

לוח אם

Gigabyte Z77MX-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z77, DDR3 1600, 3xPCI-E, VGA, DVI, HDMI

זיכרון

דיסק קשיח

Seagate 2TB Green 5900RPM 64MB Sata III ST2000DL003

צורב בלוריי

LG UH12LS29 DVD x16 OEM 3D

ספק כֹח

Corsair GS 700W Active PFC 14cm Fan

כרטיס מסך

Sapphire HD 7950 3GB GDDR5

מארז

סה"כ:6102

פורסם

מה זה נראה לך שכונה? אין כרטיס זול מ-7970 וחזק ממנו. על ביצועים משלמים.

ההצעה הטובה ביותר היא אכן לקחת כרטיס חזק דיו בשביל להריץ את כל המשחקים היום וה-7850 הוא כזה.

בעוד 3 שנים שום כרטיס לא מבטיח להריץ את כל המשחקים ברמה טובה.

תוריד בבקשה את המילה דחוף מהכותרת ותוסיף את התקציב.

פורסם
  • מחבר

טוב תודה לכולם על העזרה :yelclap:

החלטתי לקנות מ-TMS ורק את הזיכרון מ-KSP

מעבד

Intel Ivy Bridge Core i7 3770 Socket 1155 8MB 3.1Ghz Tray

1578

קירור למעבד

Scythe JAPAN Reeven 120 775/1156/1366

177

לוח אם

Gigabyte GA-Z77MX-D3H

671

ספק כוח

EVEREST 88+ 700W 4X Rails , Active PFC , SATA X6, PCI-E 6+8pin Ultra Low noise Modular

558

קשיח למחשב שולחני

Seagate 2TB Sata 3 32MB Barracuda LP 5900RPM

566

כרטיס מסך

Sapphire 7950 3GB GDDR5 HDMI RETAIL

1683

זיכרון

(ksp)

490

מארז

612

=

₪6335

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים