עבור לתוכן

התלבטות לגבי מעבד של Samsung 350U2A (Core i5-2467M(

Featured Replies

פורסם

שלום,

ראיתי את המחשב הקטן הזה,

נראה טוב...אבל איך המעבד שלו Core i5 2467M?

זה נראה ממש חלש, 2 ליבות על 1.6GHz עם טורבו מקסימלי ל2.3GHz.

מה דעתכם?

וגם האם אני אוכל להריץ עליו משחקים ישנים עם גרפיקה 3D ישנה שכזו? (נגיד משחקים מ2006)

יש לו כרטיס מסך Intel HD 3000...

תודה!

פורסם

גם מעבדי אטום מגיעים עם שתי ליבות ותדר 1.6 ג"ה.

אי אפשר לומר שיש להם ביצועים זהים...

הביצועים לא נמדדים רק לפי מספר הליבות והתדר.

לגבי משחקים, תלוי איזה. אם תתן שמות של משחקים ספציפיים אפשר יהיה לבדוק.

פורסם

יש לי בדיוק כזה מחשב. קניתי לפני חודשיים.

מחשב ממש טוב. אל תתייחס לזה שהוא 1.6 כמו שאמר זה שמעלי זה לא מה שחשוב, לפני זה היה לי מחשב נייד של HP עם מעבד של AMD שגם היה 1.6 הוא ממש גרוע. כל הזמן היה על 100 אחוז והמחשב נתקע הרבה בדיפדוף באינטרנט העיקר הוא קרא כל סוגי פורמט HD. המחשב של סמסונג עם כל העומס שהעמסתי עליו ההמעבד הכי הרבה הגיעה ל 70 אחוז ועדיין עבד חלק, ותאמין לי העמסתי עליו המון.

אם זה ירגיעה אותך אז המעבד הזה רוב הזמן עובד על 2000 מגהארץ כשהוא מחובר עם מטען ולא עם סוללה. לגבי הסוללה יש לו סוללה מובנת כך שבהתחלה זה נראה כחיסרון אבל יש אפשרות תוכנתית שאפשר לעשות בביוס או דרך תוכנה של סמסונג לבצע "שימור סוללה." כך שזה יטעין את הסוללה עד 80 אחוז ויפסיק, והמחשב יעבוד ישירות מהמטען בלי לחמם סתם את הסוללה. גם המקלדת והעכבר מאוד נוחים להקלדות ארוכות

עכשיו בקשר למשחקים. שמע המחשב הזה לא מיועד למשחקים אבל בשביל משחקים ישנים הוא בהחלט מתאים. לדוגמה התקנתי עליו בטילפילד 2 והוא עובד על מקסימום ללא בעיות. GTA SAN ANDRES עובד גם מצויין כמעת על הכי גבוהה. גם המשחק SPORE אם אתה מכיר מבית חברת מקסיס עובד בסדר על הגדרות בנוניות.

החיסרונות שלו שלדעתי מאט הפריעו לי זה איכות הרמקולים שלו, הם מאוד בסיסים ועושים יותר מדי רעש לפעמים מאשר להוציא איכות צליל.

דבר נוסף זה יציאות USB. יש רק 2 ולי אישית זה חסר. הייתי שמח אם היה לפחות 3 במקום חיבור HDMI שגם ככה לא שימושי בשבילי.

לסיכום מחשב ממש טוב וחזק, במיוחד לסטודנטים המחשב שוקל רק 1.3 קילו שזה כולל הסוללה המובנת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים