עבור לתוכן

התלבטות בין ה-ONE S ל- XPERIA S

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

יש למישהו ניסיון עם שתי המכשירים הנ"ל או אחד מהם ויכול לייעץ לי איזה מכשיר יותר עדיף?

תודה מראש.

פורסם

תתרחק מהxperia s. כמה קילומטרים שתתרחק, יותר טוב. אני מצטער שאין לי כוח שוב לחזור על הסיבות, אבל תנסה לחפש פה בפורום לפני כמה זמן היה תרד עליו.

פורסם

ONE S מבחינת BENCHMARK גם יותר חזק מה X

פורסם
  • מחבר

תתרחק מהxperia s. כמה קילומטרים שתתרחק, יותר טוב. אני מצטער שאין לי כוח שוב לחזור על הסיבות, אבל תנסה לחפש פה בפורום לפני כמה זמן היה תרד עליו.

לא מצאתי את השרשור הרלוונטי, אני אשמח לקישור או לחילופין אם תוכל לחזור על הסיבות למה הוא לא מוצלח, הביקורות די משבחות אותו.

פורסם
  • מחבר

אז החיסרון העיקרי של הסוני הוא בכפתורים הפיזיים?

ומה בנוגע לONE S יש למישהו את המכשיר ויכול לחוות עליו דעה?

אשמח לעוד תגובות...

פורסם

ממש עכשיו כתבתי למה ה-Xperia הוא מכשיר לא משתלם. הרי לך:

ה-Xperia S הוא מכשיר מאוד בינוני, ולא מספיק טוב. סוני ממש פישלו בסדרה האחרונה, וכנראה שההפסדים האסטרונומיים שלהם לא יפחתו.

המעבד מיושן (אותו המעבד נמצא גם ב- Sensation) וחלוש, אין חריץ הרחבה לכרטיס זיכרון, הסוללה לא ניתנת להחלפה, המסך אומנם מאוד חד, אבל יש לו צבעים מוזרים (חלביים) ופאנל משעמם (יש לו LCD פשוט עם תאורת LED. זה לא IPS+ או סופר-דופר-אולטרה AMOLED פלוס 2) המכשיר מגיע עם ג'ינג'רברד (עם כי יש עדכון ICS), העיצוב מוזר ונראה לא נוח, ע"פ דיווחים הכפתורים לא נלחצים טוב, והכי חשוב- המכשיר פשוט לא שובר שוק. הוא לא מחדש או מלהיב. הוא לא מגניב. ה-One X לדוגמא הרבה יותר מושך. ה-Galaxy S3 מלהיב. ה-Xperia S נשאר לבד בפינה החשוכה שלו ובוכה על מר גורלו. כל המסקרה נמרחת. את הפרצוף העצוב שלו, אפילו מנוע ה-Bravia של סוני לא יכול לטשטש.

בין ה-Xperia S ל- One S, לוקח ה-One S בלי להתאמץ. הוא אחד המכשירים המשתלמים ביותר כיום, אם לא המשתלם ביותר. הוא חזק, יפה, מוצלח, מגניב, וכו' וכו'.

אם אתה מחפש מכשיר, ציין את שימושיך ואת תקציבך ונעזור לך בצורה נורמלית.

פורסם
  • מחבר

ממש עכשיו כתבתי למה ה-Xperia הוא מכשיר לא משתלם. הרי לך:

בין ה-Xperia S ל- One S, לוקח ה-One S בלי להתאמץ. הוא אחד המכשירים המשתלמים ביותר כיום, אם לא המשתלם ביותר. הוא חזק, יפה, מוצלח, מגניב, וכו' וכו'.

אם אתה מחפש מכשיר, ציין את שימושיך ואת תקציבך ונעזור לך בצורה נורמלית.

אוקי, אני מחפש מכשיר שישמש אתי בעיקר לאינטרנט ומשחקים, שיהיה עמיד יחסית ובלי תקיעות,לא רוצה מסך 5 אינץ זה נראה לי גדול מדי.

תקציב עד 2500 שח.

עשיתי קצת סקר שוק ומה שעלה לי זה זה SENSESION XE, ONE V,ONE S, XPERIA S,GLAXSY 2, ATRIX

הבעיה היא שאני מחפש חוות דעת מניסיון אישי של מישהו, לכל החברים שלי יש אייפון...

פורסם

יש לי את ONE X והוא פשוט מדהים,תנסה לחשוב גם עליו.באופן כללי HTC לא מאכזבים בדרך כלל!

פורסם
  • מחבר

יש לי את ONE X והוא פשוט מדהים,תנסה לחשוב גם עליו.באופן כללי HTC לא מאכזבים בדרך כלל!

אין ספק שאם הוא היה קצת יותר זול הוא היה הבחירה הראשונה שלי,

אשמח לעוד תגובות, למישהו יש את המכשירים הנ"ל ויכול לתת חוות דעת?

פורסם

מצאתי אותו ב 2800 בזאפ, אלא אם מישהו יכול להביא לך מחו"ל תשקול גם SG3

פורסם
  • מחבר

מקפיץ...יש למישהו את ה-ONE S ויכול להביא עליו חוות דעת?

פורסם

כן, הוא אדיר. תתחדש.

פורסם

מסכים עם

DaySleeper

המכשיר מעולה, אני הלכתי על ה X כי רציתי אחד קצת יותר גדול (ככה אני אוהב).

פורסם
  • מחבר

ובכל זאת ש חסרונות למכשיר? דברים שלא הייתם מרוצים מהם?

לא רוצה להישמע קטנוני אבל אני מעדיף לשמוע דברים שלילים עכשיו לפני שאני קונה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים