עבור לתוכן

כל המודמים המומלצים ל-Galaxy S II I9100!

Featured Replies

פורסם

תודה רבה

פורסם
  • מחבר

חבר'ה, אני מאוד מצטער שאני לא מעדכן, פשוט פתחתי את זה בכמה פורומים, האשכול שאני מעדכן הוא בפורום iAndroid, קישור לאשכול:

http://iandroid.co.il/forum/topic85448.html

*אני מצטער אם אסור לפרסם, אם אסור, שלחו לי הודעה ואמחק.

בקשר לזה ששאל על הפרסומות, אני אספתי מלא מודמים ממלא מקומות, ערכתי שמות, התאמתי אותם, העלאתי אותם, ולא אתם, להיכנס דרך קישור שגורם לכם לחכות 5 שניות וללחוץ על Skip ad זה לא נראה לי בקשה גדולה, מה גם שלא הרווחתי מזה שקל עדיין.

עריכה: שכחתי לשים את הקישור, עכשיו שמתי :)

פורסם

אתה רוצה לעזור, בכיף! אבל אל תבקש שום דבר בתמורה, תעשה את זה כי אתה באמת רוצה לעזור, ולא להרוויח $$ מפרסומות.

זה לא מקובל פה ולא יפה.

פורסם
  • מחבר

אתה רוצה לעזור, בכיף! אבל אל תבקש שום דבר בתמורה, תעשה את זה כי אתה באמת רוצה לעזור, ולא להרוויח $$ מפרסומות.

זה לא מקובל פה ולא יפה.

באמת, אני לא מבין, אף אחד לא יכול לחכות 5 שניות וללחוץ על משהו? זה לא שביקשתי מכל אחד פה לשלוח לי 5 דולר בתמורה ללינקים, אם יש עוד מישהו שמתנגד שיגיב פה, אני אמחוק את הלינקים והאשכול.

פורסם

כמו שאתה רואה זה רק משתמש אחד מתלונן ועושה רעש. תתעלם ממנו, כל הכבוד על ההשקעה.

פורסם

למה להיות צרי עין? הבנאדם השקיע חיפש והביא אשכול מושקע ומרוכז של מודמים, אי אפשר לתת לו 5 שניות מהחיים?

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

מישהו כבר ניסה מודם של הוט ורואה שינוי לטובה?

פורסם

טוב - הפלאשתי את המודם של הוט, על פניו כרגע נראה שיפור גם בבדיקת מהירות ב-ST וגם ב-BAR הקליטה שכמעט תמיד מלא לחלוטין. נחכה כמה ימים ונראה איך הוא באמת. למרות שהבנתי שה-LQ6 יותר טוב

פורסם

היי אני עם CM10 פלאפון

GT-I9100 גרסת פס בסיס XXLQ5 גרסת ליבה 3.0.15-syian-s2-v4.1.5+גרסה מה 14.9

יצויין שאני חווה כל הזמן התנתקויות של הרשת שמצריך ממני כיבוי והדלקה או לחכות זמן רב עד שחוזרת הקליטה.

ידוע לי על בעיות עם רשת פלאפון ולפי מה שאני רואה זה אינו דגם ה T אלא הרגיל.האם ניתן לצרוב מודם אחר אשר ישפר את העניין זה פשוט מוציא את החשק להשתמש בטלפון.

בתודה מראש

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים