עבור לתוכן

סמארטפון בסביבות ה-1200

Featured Replies

פורסם

המכשיר מיועד לאחותי,

ראיתי שהיו דיונים דומים בזמן האחרון אבל יש לי דגש קצת שונה:

יש דרישה חזקה למצלמה טובה(טובה כדי להעלות תמונות לפייסבוק וכו') ותמיכה בתוכנות כגון אינסטגרם וכו'(לא יודע אם יש מכשירים שלא תומכים).

עמידות טובה היא פלוס גדול(היא לא מהאנשים שישמרו על המכשיר יותר מדי).

הסתכלתי על ה-DEFY+ אבל מהדוגמאות הבודדות שמצאתי ברשת לא הצלחתי לגבש דעה מוצקה בנושא המצלמה, אז אשמח להארות בנושא.

בנוסף, אם מישהו מכיר חנות שמוכרת במספר רב של תשלומים(8-12) זה גם יעזור.

תודה מראש,

פורסם

נראה לי ש Samsung Galaxy S i9000.

יש לו תמיכת צד שלישי מעולה (בדיוק עכשיו התקנתי לאבא שלי את CM9 - נראה מעולה עד כה). איכות סאונד טובה, איכות מסך טובה, הוא עמיד, הוא נוח וקל, הוא דק ויש לו מצלמה טובה (לא תשיג טלפון אחר במחיר הזה עם אחת טובה יותר, פרט ל NOKIA N8).

חסרון דיי משמעותי לדעתי הוא זה שאין LED FLASH. אומנם זה לא באמת יעיל בשביל צילום, אבל כן נחמד שיש את האפשרות וכמובן שזה מאפשר להשתמש במכשיר כפנס.

פורסם

SGS עולה כרגע 1500 ש"ח, הוא חורג מהתקציב. ולגבי המצלמה שלו.. היא מעולה, כל עוד אתה לא מנסה לעשות זום או מנסה לצלם במקום טיפה חשוך. אם כן, התוצאות מחפירות..

השוואת מצלמות יש באתר GSMArena.

לדעתי המכשיר שעונה על דרישותיך בצורה הטובה ביותר הוא Samsung Galaxy W (החל מ-1306 ₪), יש לו את המצלמה הכי טובה בשוק הנמוך ע"פ התרשמותי, והוא המכשיר החזק ביותר בתקציב (ובהפרש די משמעותי מהמתחרים).

להתרשמות מיכולות המצלמה ראה כאן, כאן וב-GSMArena.

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובות, המצלמה של ה-W נראית לא רעה בכלל.

מה לגבי איכות הבניה של המכשיר?

להבנתי אין לו גורילה גלאס, לא מדובר בבעיה?

(אני בטוח שמדי פעם המכשיר יפגוש חפצים כאלה ואחרים בתיק שלה)

פורסם

תודה על התשובות, המצלמה של ה-W נראית לא רעה בכלל.

מכשיר מפתיע לטובה!

לא ידעתי שיש מכשירים בטווח המחירים הזה עם מסך ברזולוציה גבוהה, מעבד מהיר כל כך ומצלמה טובה. :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים