פורסם 2012 ביולי 1913 שנים שלום לכולם,כל הזמן זה מראה לי בגלאקסי 3 שיש 18 שיחות שלא נענו למרות שמחקתי את כולן וניסתי להתקשר 20 שיחות שלא יענו.זה פשוט נתקע על 18 מאתמול. האם יש משהו לעשות כדי לסדר?בעיה מוכרת?בהוט אמרו שצריך לבצע איפוס לגלקסי..אבל זה נראלי הפתרון הקל ולא בא לאח שלי לאפס את הגלאקסי שלו. תמונה :
פורסם 2012 ביולי 1913 שנים מחבר תמחוק את הdata של הdialer בהגדרותתודה.זה לא נותן אופצייה לכבות את הדיילר סטרונג'..אח שלי כבר ניקה את ה"הטלפון" שרשום בהגדרות וזה לא עזר.איך מתקדמים מפה?
פורסם 2012 ביולי 1913 שנים אני לא זוכר איך זה בסמסונג אצלי יש גם phone וגם phone storageאין צורך לעשות להם disable רק לעשות clear data
פורסם 2012 ביולי 2013 שנים מחבר קליר דאטה לטלפון עשיתי אבל בגלל שהסטורג' לא פעיל אי אפשר לעשות לו קליר דאטהעריכה - ל"טלפון" (לא למכשיר)
פורסם 2012 ביולי 2013 שנים רק אל תנסה לכבות את אפליקציית הטלפון. מישהו בפורום של iandroid נתקל באותה בעיה, וכשהוא עצר את האפליקציה "טלפון", החייגן הפסיק לעבוד ואי אפשר היה להפעיל אותו מחדש.
פורסם 2012 ביולי 2013 שנים איזה לאונצ'ר בשימוש ? המקורי של סמסונג או משהו אחר ?כמו כן, באיזה חייגן משתמשים בטלפון ?
פורסם 2012 ביולי 2113 שנים מחבר איזה לאונצ'ר בשימוש ? המקורי של סמסונג או משהו אחר ?כמו כן, באיזה חייגן משתמשים בטלפון ?הכל מקורי של סמסונג,נקנה בHOT.הדיילר הרגיל.מה שרואים בתמונה הירוק.הסטורג' לא פעיל,יש אפשרות להפעיל אותו?
פורסם 2012 ביולי 2313 שנים לא הבנתי למה איפוס של הזיכרון מטמון לאפליקציה לא עובד לך ?כמו כן ריסט למכשיר (כיבוי/הדקלה פשוט) לא פותר את העסק ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.