עבור לתוכן

רוצה לקנות מחשב נייד... לקנות או לחכות?

Featured Replies

פורסם

אהלן,אני רוצה לקנות מחשב נייד. צריך מחשב חזק, הכי חדש, אמין ואפילו שיראה סקסי... למטרת עבודה ועסקים.עשיתי סקר שוק. עברתי על עשרות מחשבים וחברות.החלטתי לקנות Asus N76.אשמח אם תגידו לי שהקנייה הזו תשתלם ל-5 שנים הקרובות.המחשב יחזיק את כל התוכנות החדשות ומערכות הפעלה שיצאו גם בעוד שלוש שנים?המחשב יתמוך גם בטכנולוגיות חדשות שיפותחו בחמש שנים הקרובות? (חיבורים יציאות חדשים וכאלה)תודה אחים! 8)

פורסם

אני מודע לזה שאני קצת סוטה מהשאלה שלך אבל ברור לך שאתה מצפה שיחזו את העתיד?

מיקרוסופט מנסה להוציא מערכת הפעלה חדשה כל שנתיים, מקסימום שלוש. (היה פספוס רציני אחרי XP) טווח הזמן שאתה מדבר עליו הוא של לפחות שני מערכות הפעלה, אולי יותר. אפילו מיקרוסופט לא יודעת מה יהיו הדרישות למערכת ההפעלה הבאה, אז שפה מישהו ידע?

תקנה מחשב חזק מספיק להריץ כל מה שאתה צריך היום ובעתיד הקרוב, ככה שיותר קל לצפות אותו. חוץ מזה זו רק תקווה, אם לא תקנה מחשב מבוזבז אז תוכל לקנות מחשב נוסף יותר מהר וככה תוכל להשאר עדכני.

פורסם

תמלא את השאלון שנמצא בחוקי הפורום בנעוץ (רק בלי צבע או גודל מציקים)

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=528310.0

בקשר לשאלתך- אף מחשב לא מיועד ל5 שנים. אף אחד לא יודע מה זה "טכנולוגיות חדשות", וגם אם מחר יצא חיבור חדש, ברור שהמחשב לא יתמוך בו (איך החיבור יופיע במחשב פיזית? כבר בנו את המחשב...)

בנוסף, אתה מודע לזה שבחרת מחשב 17.3", שזה לא כזה נייד?

פורסם
  • מחבר

* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים כבדים, מדיה ומוסיקה, צפיה בסרטים, עריכה גרפית

* גודל המסך? 17.3

* משקל רצוי? קל

* האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? העיקר שלוש שעות

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? SIM (אינטרנט סלולרי) + HDMI

* בלוטות? כן

* גודל מינימלי 750GB

* כונן CD/DVD? צורב? כן

* כונן Bluray? כן

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כל אחראיות

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? ASUS

פורסם

א. תקציב?

ב. 17.3" זה ההופכי מ"קל"

ג. בקשר למשחקים כבדים- המחשב לא מיועד למשחקים כבדים וגם תהיה בעיה למצוא אחד כזה בתקציב שפוי אם אתה רוצה להריץ משחקים כבדים חדשים על הגדרות סבירות, שלא לדבר על דברים עוד שנתיים. מחשבים ניידים לא מיועדים באופן כללי בשביל זה.

בגדול הדגם שבחרת נותן פתרון הולם למה שביקשת בגבולות האפשרי, היתי מחפש מחשב עם כרטיס מסך כמו ה635 או ה640 אם תרצה עוד קצת ביצועים במשחקים.

אסתכל על דגמים ספציפיים בערב\מחר

פורסם
  • מחבר

אהלן גברים.. תודה על העזרה!

תקציב: 6000 ומטה

שוקו מצאת משהו?

אני מתלבט בין 17 אינץ' ל-15 אינץ'...

איפה אפשר לראות את הדגמים עצמם LIVE?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים