עבור לתוכן

המלצה על כיסוי ומגן ל sgs 2

Featured Replies

פורסם

לאור ההיצע הרחב של כיסויים ומגנים למכשיר

אני אשמח להמלצה על כיסוי ומגן איכותי למכשיר

משיטוט הבנתי שבארץ דורשים מחירים מופקעים על כיסויים ומגנים

פורסם

ממליץ לרכוש מחו"ל- כמו Ebay למשל.

כל כיסוי tpu עושה את העבודה (גם הכי זולים - פשוט כי אפשר לקנות כמות של 10-20 כיסוים במחיר של אחד בארץ).

אם אתה רוצה להשקיעה- יש את otterbox. המחיר באזור 20-30 דולר, אבל באמת שווה את ההשקעה (באתר הרשמי שלהם יש אפשרות לקנות, אבל המשלוח עולה כמו המוצר- לכן מומלץ לרכוש מאיביי)

פורסם
  • מחבר

אני רואה שהמחיר ל tpu עומד על דולר. קצת מוזר בעיניי מחיר כ"כ נמוך לכיסוי

האם מומלץ לרכוש מגן למסך? מפני שהבנתי שהמסך של הגלקסי עמיד (super amold)

בנוסף מפריע לי שהסוללה של המכשיר מתחסלת די מהר בשימוש. איזה סוללה מומלצת ומאיפה?

פורסם

אתה מתפלא שהמכיר של הכיסוי באיביי הוא דולר, ואני מתפלא שרוב המוכרים בארץ מוכרים את אותו הכיסוי ב50₪ - ואנשים קונים.

הכיסוי האלה עושים עבודה מספיק טובה, אלה אם כן יש לך שתי ידיים שמאליות עם קרס- אז במקרה הספציפי הזה otterbox עמיד יותר מכולם.

בקשר לכיסוי מסך, לדעתי חובה לכל מסך טאץ'- לך תדע איך או ממה ישרט לך המסך, עדיף כבר שזה יהיה הכיסוי.

כל, הזולים טובים מאוד ועולים גרושים (עדיף לקנות כמה מאות כאלה מאשר להחליף מסך אחד). רק שים לב שיש כאלה שהם mat ויש clear. (מאט מונע השתקפות ומשפר תצוגה באור השמש אך גורע ברוב המקרים באיכות התמונה ובבהירות המסך).

כשאני קונה לעצמי, אני קונה ישר לפחות 5 (הראשון בדרך כלל מתבזבז בנסיון לשים את הכיסוי כמו שצריך על המסך).

פורסם

בקשר לכיסוי מסך, לדעתי חובה לכל מסך טאץ'- לך תדע איך או ממה ישרט לך המסך, עדיף כבר שזה יהיה הכיסוי.

אתה תתפלא לדעת כמה עמידים הם מסכי Gorilla Glass. אני כבר המון זמן עם ה-SGS ללא שום מגן, נופל מידי פעם, נמצא בכיסים יחד עם מפתחות וכל מיני דברים אחרים, ועדיין נראה כמו חדש. תנסה פעם לנסות בכוח לפגום במסך GS, או שפשוט תצפה בסרטונים ביוטיוב, זה ממש לא פשוט כמו שזה נשמע.

פורסם

מכיר את "חוקי מרפי"?

פורסם

גם לי יש גורילה גלאס ונכון שמאוד קשה לשרוט אותו, אבל הייתי שבוע בלי מגן ונוצרה בכיס עם מפתחות שריטה קטנה לא רואים אותה כמעט אבל עדיין.

פורסם

^^

מה הבעיה עם זה?

אז יש שריטה קטנה... אם היא קטנה ולא מפריעה...

סמארטפון נועד לשימוש, וברור שעם הזמן יהיה בלאי.

פורסם

לך אולי לא מפריע אבל לאחרים כן.

עניין סובייקטיבי.

פורסם

shay1098- אני תומך בכל דעה שהבאת בנושא הזה, אבל לצערי הרב לא כולם מחליפים מכשיר כל שנתיים ולא כולם עובדים בעבודה משרדית.

אני למשל עובד במפעל לעיבוד שבבי (חיתוך מתכות)- ואם הייתי רגיש לשריטות במסך, הייתי מחליף את המגן מסך בתדירות יומית (שלא לדבר אם במקרה אני הוותר עליו, אז החלפת מסך בתדירות חודשית).

בסופו של דבר הכל תלוי בדפוסי והרגלי השימוש של הבן אדם. אם הוא מרגיש שהמכשיר הוא השקעה גדול והוא מרגיש לא בטוח ביכולות שלו לשמור עליו בצורה מספקת, אז נראה לי הדבר הכי הגיוני ורצוי לעשות זה לשדרג את ההגנה על המכשיר בהשקעה כמעט אפסית (שלא כמו בארץ :)) ).

פורסם

דעה אישית - מגן פשוט בדולר אצלי כבר יותר משנה והמכשיר נראה כמוחדש אין תלונות.

פורסם

shay1098- אני תומך בכל דעה שהבאת בנושא הזה, אבל לצערי הרב לא כולם מחליפים מכשיר כל שנתיים ולא כולם עובדים בעבודה משרדית.

גם אני לא..

אני מסכים איתך ב-100%, אבל הפאניקה קצת מוגזמת. גם בלי מגן מסך אפשר להסתדר יופי.

פשוט חסרה קצת פרופורציה..

פורסם
  • מחבר

בנוגע לסוללה נוספת האם יש המלצה

פורסם

בקשר לסוללות היתי ממליץ לך לבדוק במכירות הקבוצתיות שבפורום. יש את ian שכרגע כבר שלח את סוללות anker בסבב ה7 (אני אחד המזמינים).

סה"כ מהביקורות נראה שאלה סוללות טובות.

פורסם
  • מחבר

לא ברור לי הזכרון אחסון במכשיר

שאני נכנס ל task manager

ב system storage הנפח הוא 1.97 GB

11.50 GB ב usb storage

לא אמור להיות זמין 16 גיגה?

romansah9 יש לך הסבר לזה ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים