עבור לתוכן

מפרט למשחקים, ללא כונן קשיח וציוד הקפי, בתקציב 2800 ש"ח (הוזמן, עמ' 3)

Featured Replies

פורסם

רק אם כבר IQPC אז עדיף את הספק הזה שאיכותי מאוד (ויספיק מעל ומעבר) ובמיוחד את המארז הזה שבמחיר מטורף. ל-cougar רצוי להוסיף

מאוורר, הוא מגיע עם 1

מארז:

[..] COOLERMASTER CM 690 II ADVANDCED (WHITE) w/o PSU - לרוכשי מחשב חדש! - זמין במלאי - כל הקודם זוכה ! ₪290

ספק כוח:

[..] ANTEC NEO ECO 520W ₪337

פורסם
  • מחבר

המארז אולי ישנה את הדעה שלי, נראה מעולה יחסית לקוגר. אני כבר אחליט בשבוע הבא, רק לידע כללי, הרכבת המחשב אצלהם בחינם או שאין לך מושג?

פורסם

חינם רק מסכום מסויים. אתה כנראה תשלם 55 ש"ח, אבל זה כמובן נתון למשא ומתן (זה תמיד נכון. כדאי לדבר תמיד ולהוציא שירותים כאלה בחינם)

פורסם
  • מחבר

תודה רבה, :) .

בסוף התפשרתי רק טיפה בתקציב, ועדיין נשארתי עם כרטיס מסך מעולה (GTX 560TI). הפרש של 381 שקלים בינו לבין ה-7850 יוצא לא משתלם לי, הרזולוציה גם כך לא גבוהה, ובעוד שנה אשדרג את המסך בלי קשר...אז חבל על הכסף.

מחר אזמין כי נמאס לי לשנות את התקציב כל שתי דקות :P

מעבד:

[..] INTEL I5-3450 IVY BRIDGE + ZALMAN CNPS7000V AL - לרוכשי מחשב חדש ! ₪921

לוח אם:

[..] GIGABYTE GA-B75M-D3H - זמין במלאי ₪388

זיכרון:

[..] KINGSTON 4GB DDR3 1333 CL9 - מבצע לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי ₪134

כרטיס מסך:

[..] FORSA GTX560TI 1GB DDR5 - RETAIL - לרוכשי מחשב חדש מעל 3000 ש"ח ! ₪997

צורב DVD:

[..] LG DVDRW GH-24NS70 X24 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪97

מארז:

[..] COOLERMASTER CM 690 II ADVANDCED (WHITE) w/o PSU - לרוכשי מחשב חדש! - זמין במלאי - כל הקודם זוכה ! ₪290

ספק כוח:

[..] ANTEC NEO ECO 520W ₪337

הרכבת מחשב:

[..] הרכבת מחשב + בדיקות במעבדה של 24 שעות + חיווט ברמה גבוהה - בקניית מחשב עד 3,500 ש"ח ₪79

מחיר סופי כולל מע"מ: ₪3243

מפרט זה הורכב באתר: www.IQPC.co.il

פורסם
  • מחבר

עדכנתי.

הספק נחשב אגב לאיכותי כמו של SS? כשארצה לשדרג כרטיס מסך בעוד שנה+כמה חודשים ואולי גם SSD אם יהיו זולים מספיק, הייתי מעדיף להימנע משדרוג הספק ביחד איתם. רק לידע כללי, לא מתכוון להוסיף עכשיו על משהו חזק יותר כי אין...

פורסם
  • מחבר

תודה :)

פורסם
  • מחבר

רק רציתי לעדכן, ביצעתי את ההזמנה בזיגזג2000, המחשב יהיה מוכן בשבוע-שבועיים הקרובים.

בסוף כן שיניתי את המפרט, והגדלתי בחזרה את התקציב. אבל לפחות עכשיו אני רגוע שבשנה וחצי-שנתיים הקרובות אין לי מה לגעת במחשב. גם נמאס לי להתעסק בכל הנושא הזה, מבזבז יותר מדי שעות בקריאה ואני עוד בתקופת מבחנים!

*סתם הערה, החברה מ-IQPC נתנו שירות מעולה והיו מאוד סבלניים, אבל משום מה הריבית בכרטיס האשראי דרכם גבוהה בצורה משמעותית מחנויות אחרות, לרמה שעלות המחשב הגיעה כמעט לעלות מחשב בזיגזג, רק עם כרטיס מסך חלש יותר (560TI)!

*RSM גם יצאו נחמדים, ואותו המפרט זול יותר ב-165 ש"ח מזיגזג, אבל בסופו של דבר ההפרש זניח לעומת העובדה שאת השירות והאמינות של זיגזג אני מכיר כבר שנים, ובמקרה תקלה אני לא צריך לרוץ רחוק מהבית, סה"כ 10 דקות נסיעה...

Intel Core i5-3470 Tray

Arctic Alpine 11 Rev.2

Gigabyte GA-B75M-D3H

Sapphire Radeon HD7850 2GB GDDR5

G.Skill DDR3 2X4GB 1333MHz 9-9-9-24 NT

Seasonic S12II 620W

Cougar 67M3 Solution

סה"כ 3691 ש"ח (+150 ש"ח הרכבה).

תודה רבה לכל מי שעזר לי בפורום :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים