עבור לתוכן

בקשת המלצה למקלדת איכותית עד 200

Featured Replies

פורסם

היי,הזמנתי מחשב חדש ואיתו גם מקלדת.בחרתי במקלדת הזו Microsoft Digital Media Keyboard 3000.

אבל כרגע אין אותה במלאי.הם אמרו לי שאוכל לבחור מקלדת חלופית עד 150 ש"ח או להוסיף כסף ולקחת מקלדת אחרת.חשוב לי שהמקלדת תכלול עברית ותהיה איכותית[עדיף מייקרוסופט]

עריכה:

חשוב לי לציין שהתקציב עצמו למקלדת מלכתחילה היה באיזור 90-120 ש"ח ,האם יש אלטרנטיבה למייקרוסופט 3000 בTMS או שלהביא את המקלדת מחנות אחרת?

הם הציעו לי את המקלדת Logitech G105 בתוספת של כ-50 ש"ח..איך היא?אין בה עברית אבל אפשר להוסיף מדבקות..

פורסם

יש בזאפ שתי חנויות שיש להן את המקלדת של מיקרוסופט:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=736827

אני חושבת שמדבקות על מקלדת זה לא פתרון נוח, אם כבר אז עדיף לעשות חריטה או פשוט לקנות מקלדת שמגיעה מלכתחילה עם אותיות בעברית.

פורסם

ממליץ על microsoft keyboard 400

איכותית, נוחה וזולה

פורסם
  • מחבר

אוקיי ,תודה רבה..בסוף המשתמש לא כל כך צריך עברית משום שהוא מקליד גם ככה הקלדה עיוורת גמורה.

האם מקלדת גיימינג תואיל? המחשב יהיה גם למשחקים אבל אין צורך בכל האופציות והתאורה שמציעה המקלדת למרות שזה יכול להיות נחמד..חשוב שהמקלדת תהיה איכותית עם מקשים נוחים ובלי דיליי וגם שלא תהרס תוך זמן קצר.

שורה תחתונה האם לקחת את הG105 בתוספת 50 ש"ח [155 שקל] או אחרת או להסתפק במקלדת זולה יותר או לחפש מקלדת אחרת בחנות אחרת?

עריכה: טוב אחרי שראיתי שיש את המייקרוסופט X4 עם אנגלית עברית אני חושב שארכוש אותה בתוספת של 80 שקל בערך[180]..

פורסם

אכן בחירה נחמדה. התלבטתי האם לקנות אותה ולבסוף לא קניתי אותה.

המינוס היחידי שאני רואה במקלדת שהיא קצת צפופה וקראתי הרבה ביקורות על כך שהצבע מתקלף לאחר שימוש של שנה.

מעבר לכך, לטעמי זוהי בחירה נבונה שכן לעניות דעתי לוג'יטק ירדו באיכותם בשנים האחרונות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים