עבור לתוכן

מפרט ב4000 כולל מסך לא כולל מארז?

Featured Replies

פורסם

שלום כולם צאני קונה מחשב עוד כשבועיים. אני רוצה מחשב למשחקים ובעיקר למוזיקה בתקציב של 4000 שקל כולל מסך אפשר חריגונת קטנטונת אך לא יותר. ציוד הקפי יש לי אז אין צורך. המסך עדיף שיהיה של סמסונג וכ22-24 אינץ. אני פן בוי של סמסונג מצטער.

ישנן כמה דילמות:

יש לי מארז בן 6 בערך שהבנתי שהוא די טוב gigabyte aurora 3d הגרסא עם המסננת בדופן המארז. השאלה שלי אם להחליף אותו כי הוא מטונף לגמרי ולהכניס חלקים חדשים אליו דורש ניקיון יסודי שלו והחלפת המאוורים שלו ( נדמה לי ש2 מאוורים של 120 סמ). או לקנות מארז חדש ונקי.

הדילמה השניה. היא בעצם מאיזה חנות לקנות. ני גר באיזור חיפה ואת 2 המחשבים של אחי ואבי קנינו בtms והבנתי שהם כרגע רק באיזור במרכז ממוקמים. איזה חנויות טובות יש באיזור חיפה?

עדיף מעבד של אינטל וכרטיס נוודיה כי אני בסטיגמות ישנות בגלל שמזמן הפסקתי לעקוב אחרי נושא החומרה בשל חוסר של זמן.

תודה רבה לעזורים מראש ;)

פורסם

1. כדאי שתענה על השאלון בסטיקי.

2. המארז מצויין, רק תנקה אותו. אם אתה רוצה להחליף מאווררים, גם אופצייה (יש לך שלושה - שניים מאחורה ואחד נסתר מקדימה).

3. לסמסונג אין מה להציע בתחום מסכי המחשב. ה-U2312H של דל עדיף על כל מה שיש לסמסונג להציע במחירים האלה by far.

4. קנית ב-TMS - מרוצה? הם עושים משלוחים חינם עד הבית עם UPS.

פורסם
  • מחבר

תוה על התגובה הזריזה. כמה עולה מסך כזה? ואם אצתרך משהו לנסוע עד הרצליה מחיפה זה בעיה אבל נשמור את האופציה הזאת פתוחה. אני לא רוצה שהמסל יעלה ממשך הרבה לא יותר מ 900-1000 בכל מקרה כדי לשמור כסף למחשב. ושוב לחברים שלי יש מסכי סמסונג מדהימים שלא נראה לי שעלו הרבה.

פורסם

המסכים הזולים הללו הם בעלי פאנל TN הנחות. לדל יש פאנל IPS וארגונומיה מלאה. הדל עולה כ-850 ש"ח.

למה לנסוע עד הרצליה? משלוח חינם.

פורסם

מסך הדל הנ״ל תפס הרבה תאוצה עקב מחירו הנמוך ותמורתו הגבוהה. עם זאת, הוא לא מושלם. זמן תגובה של 8ms הוא זמן לא סביר בעליל לגיימרים שמחפשים את הנקודות הקטנות. גם הצבעים שהוא מציג בתמונות והצלליות לא מושלמות. באשר לסטיגמות שעוד לא נופצו מצידך, כדאי שתדע שהם נופצו מצד העם כולו, אז רד מיזה. כרטיסי amd עלולים להיות משתלמים יותר, באותו תג מחיר של אחד ניבדיה.

פורסם
  • מחבר

אני מדבר על זה שאצתרך במידה ויש בעיה לפנות אל tms ולהביא עד אליהם את המחשב במקרה ויש צורך במעבדה. לגבי המפרט עם המסך. נסו לבנות לי בבקשה ואז נוכל לדבר.

תודה רבה

פורסם
  • מחבר

מה דעתכם?

מעבד: Intel Ivy Bridge Core i5 3450 Socket 1155 6MB 3.1Ghz Tray

כמות: 1

מחיר: ₪896

קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד

מחיר: ₪47

לוח אם: Gigabyte GA-B75-D3V

מחיר: ₪403

קירור למארז: Raidmax 120mm Retail Quiet Fan

כמות: 3

מחיר: ₪21

ספק כוח: Seasonic PSU 520W Active PFC 80+ Retail

מחיר: ₪374

זיכרון: Corsair 8Gb Kit (4G X2) CML8GX3M2A1600C9W CL-9-9-9-24 LP + 1.35V

מחיר: ₪363

קשיח למחשב שולחני: Seagate 1TB Sata2 Samsung SPINPOINT F3 Model 32MB - בקניית מחשב חדש

מחיר: ₪438

כרטיס מסך: Gigabyte GTX560 1GB GDDR5 HDMI Retail

מחיר: ₪964

כונן אופטי: PIONEER DVDRW DVR-219LBK SATA BLACK BULK

מחיר: ₪114

הרכבה: הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח

מחיר: ₪0

סה"כ: ₪3662

ונשאר עם המארז שלי ונגיד אני אביא מסך ב850 שקל בערך כמובן אם tms תרוך כדי פירוק המחשב הישן יסכימו לנקות את המארז

פורסם

בחירת הכרטיס מסך שלך לא משתלמת. דבר ראשון, יש לך בכמעט אותו מחיר את ה-560TI שחזק ב-10%. בנוסף יש לך את ה- HD 6870 שחזק מעט מה-560 ב-250 ש"ח פחות, ואתה יכול להוסיף 50 ש"ח בשביל ה- HD 6950 העוד יותר חזק.

פורסם
  • מחבר

בחירת הכרטיס מסך שלך לא משתלמת. דבר ראשון, יש לך בכמעט אותו מחיר את ה-560TI שחזק ב-10%. בנוסף יש לך את ה- HD 6870 שחזק מעט מה-560 ב-250 ש"ח פחות, ואתה יכול להוסיף 50 ש"ח בשביל ה- HD 6950 העוד יותר חזק.

מעדיף להוריד מאשר להוסיף. אתה בטוח שה 6870 חזק יותר? יש לך בנצמארק שמראה זאת? אני אלך עליו בעל מקרה נראלי (על ה 6870) הוא נראה לי הכי טוב לתקציב. מה אתה אומר בסהכ על המפרט? Tms יסכימו לבנות לי אותו על המארז שלי ולהעביר עליו ניקוי? הספק יחזיק את המערכת?

פורסם

מעדיף להוריד מאשר להוסיף. אתה בטוח שה 6870 חזק יותר? יש לך בנצמארק שמראה זאת?

הפער ביניהם ממש קטן ולא ממש קיים ברזולוציות נמוכות, ככל שהרזולוציה עולה מצטבר פער קטן לטובת ה-6870

perfrel.gif

ב- 1920x1080 למשל, הפער גדל ל-5%.

מה אתה אומר בסהכ על המפרט?

המפרט בכללותו נראה לי די מאוזן, אבל אם אתה במגמת חיסכון יש לך עוד איפה לקצץ. בזכרונות אתה בשקט יכול לרדת, בחרת זיכרונות יקרים שנועדו למחשבים עם צריכת כוח נמוכה, יש לך אופציות יותר זולות ועדיפות (2 סטיקים של זה יספיקו בהחלט).

אתה גם יכול לרדת קצת במעבד לזה, ההפרש בביצועים כמעט ולא יורגש. יש גם צורבים יותר זולים.

Tms יסכימו לבנות לי אותו על המארז שלי ולהעביר עליו ניקוי? הספק יחזיק את המערכת?

אני לא יודע אבל אני לא חושב שאמורה להיות בעייה מיוחדת. בכל מקרה לנקות מארז זה לא תהליך מסובך בכלל, יש באינטרנט המון מדריכים שמסבירים בפירוט איך עושים את זה, נראה לי שיש גם איפשהו באתר כאן. ולספק שלך לא תהיה בעייה להחזיק את המערכת הזו.

פורסם
  • מחבר

קיבלתי. תודה רבה על התגובה הבונה.

רציתי לדעת בגלל שאני כבר לא עוקב מה זאת הטכנולגיה החדשה של אינטל הברידג׳ ואיך היא באה לידי ביטוי?

ולגבי המסך איזה כדאי לי? (אני מזכיר שאני פן בוי של סמסונג).

ותודה ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים