עבור לתוכן

עזרה קלה עם הרכבת מפרט חדש

Featured Replies

פורסם

אהלן אז ככה אחרי 5 שנים החלטתי לשדרג קצת את המחשב התקציב הוא בערך 3 אלף(אין צורך להתפרע יותר מדי) ללא כרטיס מסך יש לי כרגע 460 אני אשדרג בעתיד. בעיקר אני משחק משחקי רשת ואשחק משחקים טובים חדשים שיצאו

מסך 23 של DELL די חדש

אז חשבתי על המפרט הזה

Intel i5-3570K- Tray 950

Scythe Mugen 3 210

Gigabyte GA-Z77X-D3H800

(מפרט מהמומלצים)

את שאר החלקים אני בהתלבטויות יש לי כרגע שתי כוננים SSD 128 ועוד הרדיסק של 500 זיכרונות יש לי 1333 DDR3 4gb x2 kingstone 1.5v

ספק כוח של HEC 450 אם יהיה צורך להחליף אין בעייה

אני מעדיף מארז עם כמה שיותר יציאות של USB 3 מידת הרעש לא כזאת קריטית רק שלא יהיה טרקטור אם תרצו סולם אז 5 מתוך 10

תודה על העזרה עדיפות לחנות מראשון

וקי פשוט לא היה לי צורך למלא כזה שאלון ארוך

אבל אם זה מתבקש בכיף

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא רואה סיבה נכונה לעבור כרגע

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי רשת בעיקר + סרטים ב HD

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי רשת + חדשים

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD 23

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרגע יש לי ספק 450W של HEC אם צריך לשדרג אין בעייה. יש לי זכרונות. הרדיסק. וכרטיס מסך

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. ראשל"צ

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? שידרוג לתווך הרחוק 3 שנים +

פורסם

אז כמו שהבנתי יש לך הכל למחשב חדש רק זה חסר....

מארז עם 5 חיברי USB מקדימה שקט איכותי מארז גימיינג.

Ippon R3702 120mm X2 + 170mm (up to 7 fans) / 3 Dust Filers + 4X USB 2.0 + 2X USB 3.0

Processor Intel Core i5 3570K- With Graphics Tray 1155

Cooler CPU SCYTHE MUGEN 3 REV B Heat Pipe

Motherboard Intel Gigabyte GA-Z77X-D3H LGA 1155 ATX

2520 ש"ח

פורסם

יש כוונה ל-OC?

פורסם
  • מחבר

אין כוונה ל OC

זה אחד המארזים המכוערים :D

חשבתי אולי על cougar evolution בתור מארז מה אתם אומרים?

פורסם

אז אין צורך ב-3570K, ה-3550 יוצא עדיף.

ואין צורך בקירור כמו המוגן 3, ה-KATANA 3 יביא ביצועים דומים ללא OC.

לי באופן כללי, יעזור אם תענה על השאלון שבחוקי הפורום.

פורסם

גם לוח האם הוא הפרזה. אפשר לעשות את זה משתלם יותר. אבל OR2OOO צודק, חסר פה הרבה מידע.

פורסם
  • מחבר

אוקי פשוט לא היה לי צורך למלא כזה שאלון ארוך :D אבל אם זה מתבקש בכיף

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא רואה סיבה נכונה לעבור כרגע

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי רשת בעיקר + סרטים ב HD

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי רשת + חדשים

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD 23

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרגע יש לי ספק 450W של HEC אם צריך לשדרג אין בעייה. יש לי זכרונות. הרדיסק. וכרטיס מסך

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. ראשל"צ

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? שידרוג לתווך הרחוק 3 שנים +

פורסם

אילו זיכרונות (DDR2/DDR3)?

הקשיח מתחבר ב-IDE או SATA?

תביא את הדגם המדויק של הספק.

פורסם
  • מחבר

KVR1333d3n9 4gb x2 זה הזכרונות DDR3

כמובן שכול ההרדיסקים הם SATA 3

SSD x2 micron c400

seagate 500gb

פורסם

דגם הספק?

פורסם
  • מחבר

HEC 450TDT 450W

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים