עבור לתוכן

מחשב למתכנת - Visual Studio בעיקר ופיתוח ל-Web

Featured Replies

פורסם

שלום! חדש כאן. קראתי כמות נכבדה של שרשורים ע"מ לא לפרוץ ברגל גסה, נקווה שלא נדרוך משהו. אני מבקש כיוון למפרט עבור מחשב למתכנת שלא עוסק בשום משחק ושום דבר מהסוג הזה, למעט אולי סרטים באיכות גבוהה.אציין כי המחשב הנוכחי שלי הוא מחשב עם לוח Asus P5QL TURBO, מעבד Core 2 Quad, זיכרון 8G , כרטיס מסך ATI Radeon HD 4550 (ממנו אני מאוכזב קשות: לא מאיכותו הגרפית אלא מההתחממויות הרבות שלו שחייבו "אילתור" מאוורר חיצוני וגם זה לא עוזר בקיץ), דיסק קשיח 640G WDC WD5401AALS (מהסדרה של Black).אוסיף עוד כי הפינה בה נמצא המחשב (שלא אמורה להשתנות) כנראה אשמה בחלק מבעיותיו הקשות שהן בעיקר התחממות. המחשב נמצא בארון בעומק של 60 ס"מ וברוחב של 35 ס"מ, כשחורים בדיקט האחורי משמשים להעברת חוטי חשמל ולאוורור. עם השנים הוספו בו (מארז CoolerMaster Enturion) עוד שני מאווררים שקטים ששיפרו מאוד את הביצועים שלו אבל עדיין לא בצורה מושלמת. ולרשימה שלכם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000, בשאיפה לרדת לסביבות ה-2000 בהתאם לדרישות.

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אשמח במידת הצורך להשתמש בציוד הבא מהמחשב הקיים שלי: דיסק קשיח קיים WDC WD5401AALS וצורב DVD (לא משנה הביצועים - DVD בשימוש זניח), כמו גם 2 מאווררים שקטים של CoolerMaster.מעדיף לא להשתמש במארז הקיים על אף שזה אפשרי.

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא אפשרי

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?Visual Studio ונספחיה, בסיס נתונים MySQL, דפדפנים מכל הסוגים ולעיתים נדירות גם עריכת תמונה (Photoshop).אני כבר יודע ש-8GB RAM זה מינימום הכרחי ונדרש, ואם קונים חדש נלך על יותר.

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).פרנסה

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

אינו מיועד לגיימינג3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.יש הכל.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כמו שכתבתי - לפי המחיר יתכן ואשתמש במארז, ב-HDD ובצורב מהמחשב הקיים.5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?5

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?לא. יש מ"ה חוקית וכל מה שצריך. יש העדפה להרכבת המחשב ע"י החנות.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.ירושלים

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).המחשב ממוקם בפינה שהוכיחה עצמה בעבר כבעייתית לקירור המחשב הקיים .עדיפות ל-2 יציאות DVI אבל גם אחת DSUB זה בסדר (שני המסכים שלי אינם תומכים ב-HDMI!).

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד?מנסיון העבר - הרכיב היחיד המשודרג בטווח הארוך זה הזיכרון, ובמקרה של המחשב הנוכחי גם צרכי אוורור שונים. האם צפוי מהפך משמעותי בשבועות הקרובים? אציין כי הקניה תתבצע כנראה אחרי שלושת השבועות (סביבות תחילת אוגוסט). תודה לכולם! משה תודה לכולם! ושבוע טוב.

פורסם

ראשית כל כדאי שתבין - לשים את המארז בתוך "כוך" זה לא בריא בכלל. עדיף שהמארז יעמוד על השולחן או על הרצפה כך שיש לו מספיק "אוויר".

המחשב הנוכחי איטי לך? איפה מתבטאת האיטיות?

פורסם
  • מחבר

תודה על הזריזות במתן התשובה.אני מודע לבעייתיות של ה"כוך" אבל אין שטח אחר בשבילו (הוספתי לו עוד מאווררים שידחפו את החום החוצה לחזית מה שסייע במשהו)המחשב "זוחל" בעת שימוש ב-Debuger של Visual Studio או IE F12/Firebug/Chrome DevTools וכו' ובנוסף גם ביצועים נמוכים של כרטיס המסך שלו ב-Photoshop בשימוש מאוד בסיסי (חיתוך תמונות זעירות לאינטרנט).גם קמפול אתרים ב-IIS איטי קצת ומדי פעם גם מעבר בין תוכניות פתוחות (ויש הרבה כאלה). האם נכונה השמועה שמעבדים מודרניים (i5 למשל) וכרטיסי מסך חדשים מתחממים פחות?אני מוכן לשלם כסף על מנת לקנות מחשב שיתמודד טוב יותר עם המקום הנוכחי שלא ניתן לשינוי (בחורף הקפוא של בית-אל המחשב תפקד טוב משמעותית).

פורסם

אז תתחיל לבדוק מה הבעייה במחשב. אני עם מחשב הרבה יותר חלש מריץ עשרות טאבים, דיבאגינג רץ חלק (אין סיבה שלא) והכל בסדר.

תתחיל בבדיקה של טמפרטורות הרכיבים השונים במחשב בזמן שימוש אינטנסיבי.

פורסם
  • מחבר

1. הבעיה שלי היא Debugger ופיתוח ולא גלישה (בגלישה הוא סוחב מצויין). 2

. אכן הבעיה של המחשב הקיים היא קירור.

מעבד -51 מעלות (בהתאם לליבות השונות - 51-55 מעלות)

Auxiliary - 64 מעלות

מערכת - 39 מעלות

הספקי מאווררים:

מאוורר מעבד - 1.4KRPM~ (בפועל

)2 מאווררים נוספים שחוברו ברחבי המארז סביב 1.2KRPM.

טמפרטורת כרטיס מסך: 54 מעלות

גם לאחר הוספת מאורר חיצוני "תלוי" שקירר אותו קצת יותר. בעבר כנראה הטמפ' הייתה גבוהה משמעותית.אין לכרטיס המסך מאוורר פיזי.

טמפרטורת HDD: 37 מעלות.

מאחורי ה-HDD יש מאוורר שתפקידו לקרר אותו, כנראה לא ביעילות.

פורסם
  • מחבר

אם ככה, בקשר להמלצה על מחשב?

פורסם

לא מצאתי את הדגם שציינת, ככה שלדעתי התכוונת למארז הזה http://www.coolermaster.com/product.php?product_id=3927

שנמכר פה בארץ לפני כמה שנים , אם זה המארז שלך אין שום סיבה להחליף אותו ..

אם אתה משאיר את המארז (ובהנחה שהמארז שלך הוא זה שציינתי , אין לך טעם להחליף אותו) והדיסק קשיח והצורב הקיים ,אפשר להרכיב מפרט :

שעונה על כל הדרישות שלך

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il .

מעבד:

Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB BOX - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪872

לוח אם:

Gigabyte GA-B75M-D3H

כמות: 1 - מחיר: ₪379

ספק כוח:

SeaSonic S12 II 430W A.PFC 30A @ 12V Bulk

כמות: 1 - מחיר: ₪273

זיכרון:

Corsair 8Gb Kit (4G X2) CMX8GX3M2B1600C9 CL-9-9-9-24

כמות: 1 - מחיר: ₪295

כרטיס מסך:

Sparkle GTX560 1GB GDDR5 HDMI Retail - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪646

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪2465

.

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 2416 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/9j42fs3u

מה שכן לדעתי צריך לבדוק אם אין בעיה לקבל את מחירי ה"ברכישת מחשב חדש" אם אתה מביא מארז משלך ...

פורסם

קיריל כבר הודיע שאין להם בעייה.

פורסם
  • מחבר

1. תודה לכם.

2. אכן - הכוונה למארז שהזכרת.

3. ראיתי פה לוח אם וכרטיס מסך בנפרד. מהקצת שראיתי בלוחות המודרניים ומעבדי i5 יש ליבה גרפית מובנית. מה החסרונות שלה לעומת כרטיס אמיתי?

(בעבודה יש לי למשל לוח של אסוס עם Chipset H67 אאל"ט וכרטיס מסך מובנה)

תודה!

פורסם
  • מחבר

בנוסף, למרות שכל חיי היו לי מחשבים של אינטל, מהן החלופות הדומות בסביבת AMD? ייתרונות/חסרונות?

פורסם

אם המעבדים של AMD היו מתאימים לך יותר היו מציעים לך אותם ,בפועל המעבדים שלהם בדרגות האלו לא עדיפים על הi5/7 של אינטל ..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים