עבור לתוכן

איך להעביר לאדם אחר את ה-SGS2 שלי, למחוק את הפרטים שלי ולהשאיר את כל התוכנות?

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני רוצה להעביר לאדם אחר את מכשיר הטלפון שלי, סמסונג גלאקסי 2, אני מעוניין להשאיר את כל התוכנות המותקנות, אבל למחוק את כל הפרטים המזהים שלי. בקיצור הפוך את המכשיר לאנונימי אבל להשאיר עליו את התוכנות.

ברור לי שאני מוחק אסמסים, מיילים ומשנה את חשבון הג'מייל.

השאלה מה עוד צריך לעשות?

תודה לעונים.

פורסם

בהגדרות יש אפשרות לעשות למכשיר מחיקה כללית להגדרות יצרן, תשקול זאת כאופציה. בכלליות בכל אפליקציה נשמר המידע שלך, וככל הידוע לי צריך להסיר אותן בהעברת המכשיר.

פורסם
  • מחבר

בגדול אני מעביר את הלפון לקרוב משפחה אז לא אכפת לי שישארו קצת פרטים אישיים שלי.

בגדול מה שאני רוצה הוא למחוק את הספר טלפונים, אסמסים וכו'... אבל להשאיר את התוכנות שכבר התקנתי במכשיר

כדאי שלא יהיה צורך להתקין ידנית את כל התוכנות מחדש. האם זה אפשרי?

ואם לא אז - האם בגוגל Play יש דרך להעביר רשימת תוכנות ממשתמש אחד למשתמש אחר, ואז להתקין אותן?

תודה לעונים.

פורסם

רשימת התוכנות היא פר משתמש ומסונכרנת פר משתמש.

ברגע שתעשה לוג אין עם המשתמש שלך על מכשיר אחר הוא כבר יוריד לבד את כל התוכנות שלך (או לפחות יציע לך).

מצד שני - בלי מתשמש מופעל על הטלפון, אי אפשר להתקין תוכנות, ואחרי FACTORY RESET תצטרך להגדיר משתמש חדש עבור קרוב המשפחה שלך.

עדיף מחיקה כללי ופשוט תעשה רשימה של התוכנות, ושיוריד דרך play.google.com, דרך המחשב. זה מיידי ומאוד נוח.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

כן כנראה זה מה שאני אעשה... פשוט רציתי לחסוך מעצמי את ההורדה של כל התוכנות וסידור שלהם לתיקיות.

תודה בכל אופן.

פורסם

אתה יכול למחוק סנכרונים ונתונים אישיים מכל תוכנה שיש לך במנהל ישומים.

פורסם

הבעיה שאתה לא יכול להסיר חשבון גוגל ממכשיר אנדרויד (בד"כ).

ברוב המקרים כשתנסה להסיר חשבון אז הוא יגיד לך שהוא יותר מדי מעורבב לתוך המכשיר ומבקש ממך לעשות Factory reset כדי להסיר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים