עבור לתוכן

איך מעדכנים לICS?? גלקסי S2 מחנות פרטית

Featured Replies

פורסם

היי כולם,

אני האמת כבר 4-5 שעות מסתובב בכל מני מדריכים ולא יודע מה לעשות כי השתגע לי התחת מכל אחד מהמדריכים שלא אומרים באופן מלא וחד משמעי מה צריך לעשות ולמה לשים לב...

בכל אופן אסביר מה אצלי ואבקש את העזרה שלכם כדי להבין איך בדיוק אני עושה את העדכון מג'ינג'ר ברד לICS החדש.

יש לי טלפון גלקסי S2 מחנות פרטית (V-mobile) עם הגרסא של ג'ינג'ר ברד. התוכנה הזו אינה מתעדכנת דרך הkies וזה כנראה כי הטלפון מלכתחילה התקבל פרוץ. השאלה היא איך עכשיו אני יכול לעדכן אותו בלי שהוא יעשה לי בעיות עם שיחות לחברות וכו' (נראה לי זה נראה APN).

הCSC של טלפון שלי הוא i9000OXXKI2

הגרסא עליו כרגע PDA היא I900XWKI8

1) ממה שראיתי OXX זה בכלל טלפונים מהBaltic region ואם אני אעשה עליו עדכון גרסא עכשיו האם אני לא אאבד את היכולת להתקשר בארץ או משהו כזה?

2) עוד אני לא מבין האם יש תמיכה לעברית בICS או לא? לא אכפת לי מתפריטים בעברית (הם גם ככה באנגלית אצלי) אבל כן הייתי רוצה מקלדת לעברית ושיוכל לקרוא עברית שתשלח אליי.

3) עיקר הדילמה נובעת מזה שאני רוצה להתקין Stock ROM כדי שיוכל להתעדכן לבד אבל האם אני צריך להתאים את הROM הזה לCSC של הטלפון? אפשר לשנות את הCSC? צריך?

תודה רבה על העזרה, אם נכיר אישית, בירה עליי! :silly:

פורסם

בפורום XDA למכשיר שלך יש את כל המידע שאתה צריך. חפש בגוגל :-)

אם אתה מסתבך אני אשמח להכווין אותך.

פורסם
  • מחבר

האמת שניסיתי לחפש שם ולא הצלחתי להבין כלום :bash:

לכן לקחתי כבר את הטלפון לחנות והעדכנתי שם. על הדרך למדתי כמה דברים שאשתף כאן בשביל אנשים אחרים שמחפשים תשובה לנושא דומה.

הקטע הוא כזה.

במכשיר יש גם CSC וגם Firmware והם לא זהים! כאשר הCSC מהווה נתונים לגבי המיקום שלך, שפה, ארצות באזור שלך וכו' הFirmware שלך הוא בעצם התוכנה עצמה שרצה.

אם אתה רוצה שהתוכנה שלך תתעדכן מעצמה דרך האוויר FOTA או דרך הKIES אז אתה צריך טלפון לא פרוץ ועם תוכנת Firmware שמתאימה לCSC שקיים אצלך בטלפון.

על מנת לבדוק CSC לוחצים כוכבית, סולמית, אחד, שניים, 3, 4, סולמית (לא הצלחתי להכניס את זה בסדר הנכון לכן זה כתוב ככה... אילג.. :kopfpatsch: )

הקוד CSC שלך זה ה3 אותיות שבאות לאחר מספר דגם הטלפון לדוגמא אצלי זה OXE.

אתה יכול להכניס איזה CSC שבא לך, כאשר אפילו שתדעו שהתוכנות המקוריות מגיעות כבר עם עברית מובנת כנראה על פי דברים שהבנתי אבל לא מתקינים את זה כאן בגלל סאני...

הבעיה אם הCSC שאתה מכניס הוא, שזה מוחק לך את כל הטלפון ובנוסף אם זה לא CSC של הארץ שלך תצטרך להכניס קודים בכדי שתוכל להשתמש באינטרנט הלוויני ולהתקשר (זה פרט שאין לי מאיפה להשיג כרגע, ועוד לא בדקתי בפורום Xda, אם מישהו יכול לעזור ולקצר את הדרך זה מאוד יועיל).

לאחר שהתקנת CSC שאתה רוצה (וזה חשוב, כי זה משפיע על מהירות העדכון לגרסאות, אם אתה מאלה שרוצים תמיד את הכי חדש!) שים לב שאתה מתקין Firmware שמתאים לאותו CSC שלך.

וזהו, אתה מסודר!

מקווה שזה עוזר איכשהו, אם אני טועה או מטעה, אנא בכל לשון של בקשה אל תתביישו לתקן אותי.

שבוע טוב :jump:

פורסם

מה זה CSC?

פורסם
  • מחבר

למיטב הבנתי, זה ההגדרות של הטלפון לגבי המיקום שלו, או לאיזה אזור גיאוגרפי הוא שייך. זה כולל נתונים לגבי החברות תקשורת באותו אזור (כאשר אזור הכוונה היא למספר ארצות), קודים כדוגמת APN ועוד על מנת שתוכל לבצע שיחות ולהתחבר לאנטנות של הרשת המתאימה ושתוכל להשתמש באינטרנט לוויני. זה כולל הגדרות לגבי השפות באותו אזור, שעון גיאוגרפי וכו'.

לדוגמא הגרסא שאצלי מספרה I900OXELP7 , כאשר OXE משמעותו אזור בילרוס והבאלטיים. זה כולל עוד מספר ארצות והסיבה שאני בכלל יכול להתקשר היא כי הכניסו לי את הקודים של ישראל ידנית.

מקווה שזה עוזר :)

פורסם

אין בעיה להחליף csc

והטלפון יעבוד עם כל csc

כמו כן, כבר תקופה ארוכה שסמסונג משתמשים באותו קובץ apn לכל האיזורים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים