עבור לתוכן

המלצה לסט מקלדת ועכבר בעיקר להקלדה

Featured Replies

פורסם

היי,

העכבר והמקלדת שלי מתחילים לזייף (אחרי חמש שנים).

הגיע הזמן להתחדש במקלדת ועכבר.

ככה:

1. אני רוצה שיהיו אלחוטיים.

2. אני תוכניתן, ככה שאני בעיקר מקליד הרבה. מה שאומר שהמקלדת צריכה להיות נוחה להקלדה, מרווחת, ועם כל כפתורי הקיצורים לעריכה (HOME/END וכד') במיקום נוח.

3. אני לא משחק יותר מדי משחקים וממש לא משחקי יריות או כאלה, אז לא צריך איזה משהו מטורף מדי.

4. ארגונומיה די חשובה כי בכל זאת אני עובד עם המחשב כל הזמן. ולא בא לי להרוס את המפרקים..

5. כפתורי מולטימדיה וכאלה זה נחמד.. אבל לא הכרחי. אני גם ככה משתמש בקיצורים משלי שאני בד"כ מגדיר לבד.

מבחינת תקציב, יש כסף. אבל לא להסחף. נגיד עד איזור 500 שקל פלוס מינוס.

אגב ממליצים על סט של מקלדת ועכבר או לקנות כל אחד בנפרד?

פתוח לשמוע הצעות..

תודה:)

פורסם

Logitech MK520 או Microsoft Bluetrack Desktop 3000 יכולים להתאים לך.

פורסם
  • מחבר

תודה.

איך ה mk710?

ראיתי אותה באיביי ב 70 דולר.

פורסם

המחיר של ה-MK710 באתר של לוג'יטק הוא 99 יורו. יכול להיות שמה שראית ב-eBay הוא מחודש (Refurbished)?

פורסם
  • מחבר

כן. זה מחודש.

זה אמור להפריע לי? מה זה אומר בתכלס?

איך המקלדת בכללי? מבחינת, נוחות הקלדה, ארגונומיה, רעש וכד'?

תודה.

פורסם

מחודש = היה בשימוש/תקול ועבר תיקון/שיפוץ.

המקלדת עצמה טובה, יש לה מקשים שהם Low profile (שטוחים) אבל לדעתי אם כבר קונים ומשקיעים את הכסף אז עדיף לקנות חדש.

פורסם
  • מחבר

מה לגבי ה wave של לוג'יטק?

אגב ראיתי שאין שם את המקש של ה menu או option איך נקרא המקש הזה שבין ה ctrl ל alt?

יכול להיות שבאמת אין אותו? או שהוא פשוט במקום אחר?

גם ב mk710 הוא לא נמצא.

אני חייב את המקש הזה..

פורסם

ה-Wave הוחלפה ע"י K350 שהיא בעצם גרסה אלחוטית של ה-Wave שעובדת עם הנאנו רסיבר של לוג'יטק - Unifying receiver.

חיפשתי תמונה בגוגל של ה-K350/Wave ולפי התמונה נראה שאתה צודק.

יש כפתור FN (Function) במקום כפתור התפריט שע"י לחיצה עליו ועל כפתור PrintScreen אתה מקבל את הפונקציה של מקש התפריט.

אתה יכול גם להפוך את אחד מהמקשים הניתנים לתכנות למקש תפריט דרך הדרייבר של לוג'יטק.

דיון על הנושא בפורומים של לוג'יטק:

http://forums.logitech.com/t5/Keyboards-and-Keyboard-Mice/FN-key-too-good-for-the-Context-Menu-key-are-you-kidding-me/td-p/355771

פורסם
  • מחבר

טוב,

אני חושב שנשארתי עם 3 אופציות:

microsoft ergonomic 7000

logitech wave mk550

logitech mk710

את המקלדת של מייקרוסופט אפשר לקנות ב 400 שקל באייבורי/KSP אבל לפי האינטרנט נראה שהיא טוחנת סוללות בטירוף.

וגם שהמשדר שלה לא משהו.

לגבי 2 המקלדות של לוג'יטק, אפשר לקנות באיזה 280 שקל בערך באיביי ואז צריך להוסיף חריטה שעולה איזה 120 שקל.

שזה כמובן גם קצת כאב ראש ליסוע במיוחד למקום שעושה חריטה.

וגם אין את המקש של התפריט וצריך להגדיר איזה מקש אחר במקומו.

עוד משהו ששווה לשקול בחשבון?

איזה מביניהן מומלצת?

תודה.

פורסם

שתי המקלדות של לוג'יטק מומלצות, תלוי מה מתאים לך יותר, מקשים שטוחים (MK710) או מקשים "רגילים" ועיצוב גלי (Wave).

הדעות לגבי ה-Wave חלוקות, יש כאלה שאוהבים אותה ויש כאלה שלא סובלים אותה. העיצוב הגלי שלה לא נוח לכל אחד.

אם אתה יכול ללכת לחנות פיזית ולראות כל אחת מהן ואז להחליט מה מתאים לך יותר, זה עדיף.

אם אתה מזמין מ-eBay, אתה גם יכול לראות ביקורות על כל מקלדת ב-YouTube.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים