עבור לתוכן

רוכש מכשיר מחול וצריך ייעוץ...

Featured Replies

פורסם

שלום רב..

חבר שלי טס לבארה"ב שבוע הבא אז הבאתי לו 700 דולר שיקנה לי מכשיר..

יצא לי לקרוא קצת על המכשירים ולראות כמה אצל חברים שלי והגעתי למסקנה שאייפון אני לא רוצה.

אז לפי מה שאני רואה אני נשאר עם HTC ועם גאלקסי 3.

אין לי שום דרישות מיוחדות אני עובר מ N97 אז הכל טוב :-) (פשוט שיהיה מכשיר שיהיה נאמן לטווח ארוך )אבל עדיין הייתי רוצה לקבל ייעוץ וחוות דעת ומאוד חשוב שאם זה HTC אז לתת לי גם דגם מדוייק שאני יעביר לחבר...

ושאלה נוספת היא האם יש אפשרות לקנות מכשיר בחנות בארה"ב שהוא כבר פתוח לרשתות בארץ?

תודה..

פורסם

מהם השימושים שלך? קצת קשה להמליץ לך על מכשיר מבלי להכיר אותך, לא? ;)

גם מאוד יכול להיות שכדאי להשאיר אותך עם עודף, הכי חזק זה לא תמיד הכי טוב.

בתקציב של 700$ יכנסו לך כל המכשירים בשוק. ההמלצות הברורות מאליהן הן:

Samsung Galaxy S III

HTC One X

HTC One S

אבל כדי להתאים לך מכשיר, ספר לנו קצת על עצמך. לדוגמא, בא לך מכשיר ענק או מכשיר קומפקטי? לשימוש יום יומי (שיחות, סמסים ומיילים) או כמכונת משחקים חסרת פשרות?

בהחלט אפשר לקנות מכשיר פתוח, זה נקרא Unlocked או SIM Free.

פורסם
  • מחבר

סבבה אז אין לי בכלל בעיה עם מכשיר ענק יצא לי להחזיק ולשחק קצת עפ גלקסי 3 ולי אישית הוא מתאים..

מבחינת משחקים זה לא כל כך מעניין אותי ...אבל יותר בכיוון של תוכנות מענינות ומצלמה טובה ומוסיקה.

עריכה אחרי קריאה יותר מעמיקה והשוואת אני יותר בכיוון של HTC ONE X אבל יצא לי גם לקרוא על ה Xperia ...

פורסם

המכשירים החדשים של סוני פשוט לא טובים מספיק, או לא זולים מספיק. הם נכשלו באופן טוטאלי, וחבל - יש להם פוטנציאל מעולה.

המכשירים שלהם חלשים ביחס למתחרים (ב-Xperia S המעבד הוא MSM8260, ששומש במכשיר הדגל הקודם של HTC - הסנסיישן), לא כוללים חריץ SD, הסוללה לא ניתן להחלפה, העיצוב לא מפיל (הוא נאה, אבל פשוט לא מושך מספיק, אין להם סקס אפיל), והמחיר הוא בערך 500$, בערך גם המחיר של ה- One X.

אתה יודע מה?

אני חושב ש-One S יתאים לך Just fine. החיסרון היחיד שלו הוא שיש לו רק 16GB של זיכרון ואין חריץ הרחבה. עם זאת, אתה אמור לקבל איתו 25GB של זיכרון בענן של DropBox למשך שנתיים (או משהו כזה) בחינם. בארה"ב הוא עולה בערך 500$, מה שישאיר לך עודף שיאפשר לך לקנות 396 בזוקות (ע"פ שער הדולר היציג).

אם ממש מפריע לך היעדר ה-SD, אולי כדאי לקנות את ה-Galaxy S III, למרות שהוא Over kill לצרכיך. אולי מכשיר מדור קודם? אולי HTC Sensation XE?

פורסם

דווקא יש ביקורות לא רעות על ה-Sony Xperia S... מבחינת זיכרון הוא בא עם זיכרון פנימי של 32GB שזה די נדיב (כפול מ-1S), והמסך שלו גם כן ברמה גבוהה. השאלה לגביו היא איזה ממשק יש בו, כי אין לי מושג בממשק של Sony, הבנתי שזה משהו שדומה ל-PS.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים