עבור לתוכן

שדרוג מחשב או קנייה של חדש.

Featured Replies

פורסם

שלום,

ברשותי מחשב, ואני מעוניין לדעת מה יותר כדאי לי בתקציב של 2500 ש"ח- לשדרג את המחשב, או למכור אותו ולקנות מחשב חדש עם תקציב גבוה יותר?

מפרט המחשב-

aaa52b2b65a7b94db834b060dc815264.png?1342108323

הדרישות שלי מהמחשב שיהיה מסוגל להריץ משחקים כמו battlefield3 על HIGH, לראות סרטים וסדרות על FULL HD, ועבודה משרדית כמובן.

במידה ועדיף למכור את המחשב הנוכחי ולקנות אחד חדש, אשמח אם תכתבו לי פה הערכה כמה המחשב שווה.

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח.

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם אפשרי. אם לא, אז לא.

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח.

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית, תכני HD.

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. סדרת הAssassin's Creed למינהם, COD, battlefield, ועוד.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1200*1920 גודל מסך 24 אינץ'. (DELL U2410)

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות.

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מארז, וספק כח אני לא בטוח- יש לי ספק כח של 520W, של חברת Seasonic.

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 9.

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. עד היום קניתי הכל בKSP תלפיות, אבל אם יש בחנות אחרת באיזור תלפיות (ירושלים) אז אין בעיה.

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). אני רוצה תמיכה בUSB3, HDMI, ובכל הדברים הרגילים כמובן.

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? אני אשמח אם תהיה לי האפשרות לשדרג בעתיד את המחשב, אבל לא מתוכנן שדרוג מאסיבי בעתיד.

תודה רבה!

פורסם

בהנחה שאתה מרוצה מרמת השקט הנוכחית יש שתי אפשרויות שהייתי שוקל:

1. לביצועי גיימינג מקסימליים במחיר הייתי שם את כל הכסף על כרטיס מסך (GTX670/HD7950) ומוסיף קצת זיכרון.

יהיו פה ושם מצבים שהמעבד קצת יגביל אבל תקבל נטו ביצועי גיימינג עדיפים משמעותית ברזולוציות שלך.

2. אפשר לשדרג רכיבי ליבה (לוח אם, זכרונות ומעבד ב~1000-1200 ש"ח) ולקחת כרטיס משתלם וחזק כמו ה-HD7870/50 למשל ולקבל מערכת מאוזנת יותר לטווח ארוך אבל עם ביצועי גיימינגנמוכים יותר (ועדיין מעולים).

פורסם

לדעתי הכי משתלם עבורך יהיה ככה.

תמכור את הכל חוץ מהמסך שלך, הכונן הקשיח שלך, המקלת+עכבר והרמקולים.

תוסיף את ההפרש לתקציב ותקנה מחשב חדש לגמרי, לדעתי זה עדיף.

פורסם

^

למה לא להשאיר גם כונן DVD, מארז וספק?

ואז אתה בדיוק מגיע לאופציה מס' 2 שציינתי למעלה - מאפשרת מפרט מאוזן וחדיש יותר אבל אפשר להוציא ביצועי גיימינג עדיפים בתקציב.

תקנה מחשב חדש לגמרי, לדעתי זה עדיף.

למה לדעתך זה עדיף?

פורסם
  • מחבר

^

למה לא להשאיר גם כונן DVD, מארז וספק?

ואז אתה בדיוק מגיע לאופציה מס' 2 שציינתי למעלה - מאפשרת מפרט מאוזן וחדיש יותר אבל אפשר להוציא ביצועי גיימינג עדיפים בתקציב.

למה לדעתך זה עדיף?

כן זה מה שחשבתי עליו.

בכל מקרה את המארז, המסך, הרמקולים, העכבר והמקלדת אני משאיר.

תוכלו בבקשה לכתוב לי בכמה אני יכול למכור את המחשב הנוכחי שלי?

פורסם

בסך הכל , אתה יכול להשאיר את הספק ,בהנחה ובאמת מדובר בספק של Seasonic של 520W הוא לא אמור לעשות שום בעיה ,ואם אין לך בעיה עם המארז הנוכחי שלך גם אותו אפשר להשאיר ,בגזרת הדיסקים הקשיחים לא היה שיפור בשנים האחרונות ,והדיסק קשיח שלך יעשה את העבודה , גם בגזרת הצורבים לא השתנה כלום ככה שתשאיר אותו ..

בסך הכל מה שיוצא זה שאתה פשוט צריך להחליף את הלוח אם+מעבד+זיכרונות+כ.מסך וזהו..

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB BOX - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪859

לוח אם:

MSI H61M-P20 DVI VGA

כמות: 1 - מחיר: ₪238

זיכרון:

Corsair 4Gb CMX4GX3M1A1333C9 CL-9-9-9-24

כמות: 1 - מחיר: ₪134

כרטיס מסך:

Sapphire 7850 2GB GDDR5 DP Retail

כמות: 1 - מחיר: ₪1274

סה"כ: ₪2505

מתחרים בכל הצעה ומפרט בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 2455 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/zsc15d9t

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים