עבור לתוכן

צריך עזרה בבחירת סמארטפון

Featured Replies

פורסם

שלום, אני מתכנן להחליף בקרוב את הסמסונג מונטה המיושן שלי בפלאפון חדש.

השימושים העיקריים בפלאפון יהיו גלישה באינטרנט ושמיעת מוזיקה, לכן אני לא צריך מכשירי קצה, אלא מכשיר יותר בינוני.

הכיוון העיקרי שלי הוא HTC Sensation XL או HTC Sensation XE. אני לא מצליח להחליט בין שניהם ואני אשמח אם מישהו שיתנסה בהם יגיד לי מה דעתו. (בנוסף אם אתם יודעים על מכשיר אחר שיתאים לי אני אשמח אם תמליצו)

תודה מראש :)

פורסם

תקציב?

בין ה- S-XE ל- S-XL בהחלט עדיף ה-XE: יש לו מסך קטן יותר עם רזולוצייה גבוהה יותר (צפיפות פיקסלים גבוהה יותר, הגודל מספיק גדול גם ככה- 4.3"), יש לו חריץ SD (שאין ל-XL), מסוגל להקליט וידיאו ב-1080p (בניגוד ל-720p ב-XL), יש לו מעבד ומעבד גראפי חזקים יותר, ואפילו סוללה עם נפח גדול יותר.

פורסם
  • מחבר

תקציב בסביבות 2500.

חשבתי גם על HTC One S, רק שהוא מגיע ללא האוזניות של beats, זה משמעותי או שזה לא צריך להוות שיקול?

ובין HTC One S לגלקסי 2, מי עדיף? איך איכות הקול בגלקסי לעומת HTC שיש להם שת"פ עם beats?

פורסם

הטכנולוגייה של Beats היא בעיקר גימיק שיווקי. כן, יש איכות טובה ואפילו מעולה, אבל זה ממש לא הבדל של שמיים וארץ ובהחלט לא חובה. האיכות במכשירי הדגל של סמסונג היא לא פחות ממעולה, Supreme.

ה-One S אמנם לא מגיע עם אוזניות של Beats, אבל אם יש לך אוזניות טובות או שאין לך צורך באוזניות זה ממש לא אמור לשנות. אין שום סיבה להעדיף מכשיר מהדור הקודם רק כי הוא מגיע עם אוזניות טובות יותר.

בין SGS2 ל-1S לוקח ה-1S. הוא מכשיר חדש יותר, וטוב מהגלקסי פחות או יותר בכל פרמטר. אולי החיסרון היחיד שלו זה שאין לו חריץ הרחבה SD.

בתקציב של עד 2500 המכשירים המשתלמים ביותר הם ה- One S וה- One X, בהזמנה מחו"ל (בארץ הם מעט יקרים יותר). תוכל להזמין מ- www.clove.co.uk או מ- www.handtec.co.uk , שתי חנויות בריטיות מומלצות. ה-1X אמור מעט יקר יותר, וכביכול טוב יותר, אך בפועל המעבדים שקולים פחות או יותר, ובאופן אישי אני מעדיף את ה-1S.

ל-1X יש מסך גדול יותר ובעל רזולוצייה גבוהה יותר (4.3"@960X540 מול 4.7"@1280X720), יותר זיכרון (16GB מול 32GB), מעבד שונה (אך שקול) וסוללה מעט גדולה יותר, אם כי זה לא יבוא לידי ביטוי (מסך גדול יותר שצורך יותר חשמל).

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על המידע. ל-1S יש גם ממשק סנס ששמעתי עליו הרבה דברים טובים.

עשיתי עוד חיפוש באינטרנט והבנתי שגם הגלקסי נקסוס, סוני אקספריה S, ומוטורולה RAZR הם חלופות לא רעות. אם אני מחפש מוזיקה(יש לי אוזניות די טובות) וגלישה טובה באינטרנט, יש לך המלצה על אחד מארבעת המכשירים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים