פורסם 2012 ביולי 1213 שנים * מטרות המחשב? עריכת סאונד ותיקלוט* גודל המסך? מינימום 14.6* משקל רצוי? לא קריטי* האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI, כניסת USB3* בלוטות? לא קריטי* גודל מינימלי של כונן קשיח? 750* כונן CD/DVD? צורב? כן* כונן Bluray? לא* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא קריטי* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL * דרישה נוספת: מסך מט . מסך גלוסי (מראה) לא בא בחשבון בשום מקרה* מקלדת מוארת - יתרוןתודה!
פורסם 2012 ביולי 1213 שנים הייתי ממליץ לך להסתכל לכיוון המחשבים של אפל סדרת הmacbook pro חבר שלי הוא DJ ובעבר הוא תיקלט על מחשב מבוסס WIN וזה היה מסורבל כי התוכנות המקצועיות תומכות באופן טוב יותר במקינטוש.אם בכל זאת אתה מתעקש על WIN , אתה יכול להתעניין בסדרת XPS של DELL. או של סוני Vaio Zבכל אופן אם תיקח Macbook pro לא תתאכזב
פורסם 2012 ביולי 1213 שנים אם בכל זאת אתה מתעקש על WIN , אתה יכול להתעניין בסדרת XPS של DELL. או של סוני Vaio Zלמה? כי הם יקרים?הניידים האלו מאוד לא מומלצים למי שמחפש תמורה הגיונית לכסף שלו. אלא למי שמחפש נייד עם פוזה.אני הייתי ממליץ דווקא על הווסטרו 3460 שנכנס תחת תקרת התקציב ועונה יפה על כל הדרישות. או לחכות מספר שבועות להגעה של דגמים דומים נוספים כמו ה-4540s או ה-6460b של HP
פורסם 2012 ביולי 1313 שנים ה-4540s - הגיע לארץבמקביל יש את ה-Vostro 3560, ב-3,900 כולל מע' הפעלה (אם אתה מתקלט בלילה או במקומות חשוכים, עצם קיום המקלדת המוארת בדגם הזה יכול לתרום לך מאד).למה לא 14.1? ממילא הרזולוציה זהה בין 14 ל-15.6 אז מלבד פיקסלים גדולים יותר, אתה לא ממש "מרוויח" פה שטח. היתרון יהיה בעיקר בניידות שלך עם המחשב בגלל משקל נמוך יותר. אבל זו החלטה שלך.
פורסם 2012 ביולי 1313 שנים ה-4540s - הגיע לארץהכוונה שלי הייתה לגרסה של ה-Ivy bridgeהגרסה שנתת אליה לינק מעדכנת קצת את ה-4530s, אבל לא שווה הפרש של כמעט 1000 שח יותר ממנו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.