עבור לתוכן

זה המפרט מחשב שאני הולכת לקנות,איך הוא?למשחקים עד 2400

Featured Replies

פורסם

. מה התקציב המקסימאלי? 2400

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל את הכל אפשר לחסוך

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2400

2. מה שימושי המחשב משחקי מחשב כבדים

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, לא מיועד לתוכנות

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג: מיועד לגיימינג.

3. האם יש צורך בציוד הקפי : לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא צריכה מסך,מקלדת,עכבר וצורב הארד דיסק מארז וספק

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 1 לא משנה לי שיהיה רועש

6. האם מתוכנן ()? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רק הרכבת מחשב

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.חנות אמינה וזולה

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן?

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא

זה המפרט :

מעבד:

Intel Core i5 2500 LGA1155 Box

לוח אם:

Gigabyte GA-B75M-D3H

קירור למעבד:

CPU Zalman 7000V Al System Integration Edition

זכרונות:

4Gb 1600 KINGSTON HYPER X BLUE X2

כרטיס מסך:

Sapphire ATI Radeon HD 6950 2GB GDDR5, PCIE DUAL BIOS

ספק כוח:

ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT

מארז:

Gigabyte POSEIDON TOWER CASE ALUMINIUM - BLACK - GZ-XA1CASTB

הארד דיסק:

WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS

(מארז והארד דיסק כבר יש לי אני לא קונה חדשים ,שאר הרכיבים כן.)

פורסם

1)המעבד הוא מגיע BOX ז"א עם קירור ולקחת קירור נפרד בנוסף.

2)המעבד..אם את לא מתכנת OC אז עדיף לקחת מעבד מהדור הנוכחי..שזה אומר למשל I5 3550.

3)הספק לא יחזיק את המערכת בצורה יציבה.

4)כ.מסך טוב אבל גם הוא מדור קודם והוא שווה בתנאי שהמחיר טוב.

4)לא רשמת מארז,קשיח,CD-ROM והכי חשוב מחירים!

למרות זאת, המחשב הוא בכיוון הנכון לגיימינג. תעני על השאלון למפרטים..ואז תדביקי את המפרט הזה כהתחלה..רק עם מחירים.

עידכון:

חח שעה אני רושם...בסוף עידכנת על הדברים שאמרתי חסר...חסר לך עדיין השאלון

פורסם

למען הסדר הטוב תעני על השאלון בסטיקי (ותפרטי על מה יש לך כבר). תוסיפי את התקציב לכותרת.

פורסם

את עוברת על חוקי הפורום, אין לפתוח עצים מקבילים המשיכי בעץ המקורי.

פורסם
  • מחבר

1)המעבד הוא מגיע BOX ז"א עם קירור ולקחת קירור נפרד בנוסף. אז לא צריכה קירור למעבד? כי אמרו לי פה שכן.

2)המעבד..אם את לא מתכנת OC אז עדיף לקחת מעבד מהדור הנוכחי..שזה אומר למשל I5 3550.אני לא עושה OC איזה מעבד.

3)הספק לא יחזיק את המערכת בצורה יציבה. הבחור Gil28 אמר שהספק הזה יחזיק מעולה את הכרטיס מסך הזה.

4)כ.מסך טוב אבל גם הוא מדור קודם והוא שווה בתנאי שהמחיר טוב. המחיר שמצאתי הוא 990

-----

^^

זכרונות במתח לא מומלץ, קחי זכרונות במתח 1.5V

מה הרזולוציה המקס' של המסך?

אז מה להחליף זכרונות או לוח אם?

רזולוציית מסך 1600X1200

פורסם

חח איזה מבולבלת את :) ..לא הבנתי מאיפה הבאת את הציטוטים האלו..אם יש תרד מקורי לנקקי אליו! חבל שסתם יצא לך סלט מהכל, ומיכל תרד תקבלי המלצה לרכיב אחר. בכנות לא הבנתי הרבה ממה ששאלת או רשמת.

מה שכן הצלחתי להבין מהשאלות שלך: מעבד BOX מגיע עם קירור בקופסה..אבל הקירור הזה לא שקט ואיכותי. אבל לגבייך זה עדיף שכן רשמת שקט 1 וגם ככה את לא מתכננת OC..אז התשובה היא כן, לא צריך קירור חיצוני למעבד הספציפי הזה.

פורסם
  • מחבר

נא לנעול אשכול זה תודה.

פורסם

לא יודע להגיב על מה המליצו לך בדיוק כי לא ראיתי..אבל זה ההמלצה שלי:

[table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Ivy Bridge Core i5 3450 Socket 1155 6MB 3.1Ghz Tray[/td][/tr][/table][table][tr][td]

[/td][/tr][/table][table][tr][td]

882₪[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][/tr][/table][table][tr][td]

47₪[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]Gigabyte GA-B75M-D3H[/td][/tr][/table][table][tr][td]

379₪[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]4Gb 1600 KINGSTON HYPER X BLUE - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][/tr][/table][table][tr][td]

115₪[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]Sapphire ATI 6950 2GB GDDR5 PCI-E HDMI DUAL BIOS!!! - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][/tr][/table][table][tr][td]

999₪[/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td] סה"כ:[/td][/tr][/table]2422₪[/td][/tr][/table]

במקרה שלך עדיף רק מעבד מהדור האחרון בגלל הספק המוגבל שלך..הספק הזה הולך להיות מאוד גבולי למערכת ולכן עדיף מעבד חסכוני יותר. המעבד הנ"ל הוא ביוק בקמה של ה- 2500 פחות או יותר, רק חסכוני יותר בהספק. חוץ מיזה לוח עם חיבורים חדשים ואופצייה לשדרוג קל בעתיד. יש לך 4G זיכרון שזה מספיק למטרות משחק ואם תרצי שדרגי בעתיד. לגבי הכרטיס מסך, הוא חזק וכנראה הולך לנצל את התקציב הכי טוב. אבל יהיה שיפור משמעותי אם תגדילי את התקציב לכיוון ה- 3K ואז תקבלתי כרטיס מסך חסכוני יותר וגם חזק יותר ובמקרה שלך זה די קריטי עם הספק הזה.

עריכה:

רשמתי כבר פה...שיהיה בהצלחה :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים