עבור לתוכן

התחדשתי בHTC ONE X - מבקש עזרה ממי שיש לו את המכשיר או מכשירי HTC אחרים

Featured Replies

פורסם

זה הסמראטפון הראשון שלי אז קצת קשה לי לתת חוות דעת איך הוא כי אין לי בסיס להשוות אותו עם שום דבר כמעט...

אני יכול לציין שהמסך שלו מרשים מאוד, המצלמה מתקתקת תמונות בקצב היסטרי והגודל שלו... ובכן, דורש התרגלות, פתאום כשאני מחזיק אייפון ביד הוא ממש מרגיש לי קטן וקומפקטי, כשלפני 3 שנים אני בטוח שהוא נחשב גדול ורחב, פתאום אני מסתכל עליו ואני שם לב שהוא יושב בול בכף היד, לא גדול מדי לא רזה מדי ולא שמן מדי - ב-ד-י-ו-ק, והHTC ONE X (וכך גם הGALAXY SIII) מרגישים לי עדיין קצת מגושמים בגודלם, אבל כמו שאני רואה את זה המגמה בשוק היא דווקא ללכת על מסכים גדולים יותר ויותר אז אני מניח שזה יהיה עניין של זמן עד שאני כבר ארגיש בבית עם גודל המכשיר אבל יש סיכוי שאם הייתי מודע לגודלו ביחס לאייפון ומבלה כמה ימים איתו, אולי בסוף הייתי דווקא קונה את האייפון (אני מדבר על גודל המכשיר נטו, לא על האיכויות שלו).

פתחתי את השרשור בשביל משהו שממש מפריע לי במכשיר ואני מאוד מקווה שזאת בעיה קטנה או הגדרה לא כפי שאני רוצה שאפשר לשנות ויש מה לעשות בנידון.

המכשיר נכנס לאחר זמן מסוים (זמן שאותו אני יודע איך להגדיר) למצב שינה/IDLE, במצב זה שום תזוזה על גבי המסך לא מעירה אותו וצריך ללחוץ על כפתור הON/OFF שנמצא בחלק העליון של המכשיר ורק אז המסך מתעורר וצריך לפתוח את הנעילה על ידי גרירת טבעת (אני מניח שאפשר בקלות לשנות את סגנון פתיחת הנעילה), בכל אופן מה שמאוד מפריע לי היא העובדה שזה ממש לא נוח ללחוץ על פעם על אותו כפתור צר, הוא לא נוח והתנועה הזאת פשוט לא זורמת כמו שבאייפון אפשר ללחוץ על הכפתור הראשי עם האגודל והאצבע מחליקה את הנעילה בקלות, בHTC הדבר פשוט לא נוח!

מה גם שלפעמים הוא ננעל תוך כדי שיחה ואז בשביל לנתק שוב צריך ללחוץ על כתפור ההפעלה, לפתוח את נעילת המכשיר ורק אז לכבות - ממש לא נוח.

אני מבין כמובן את החשיבות של החשכת המסך בשביל לשמור על חיי הסוללה, וכמובן שאני מבין את חשיבות נעילת המכשיר, אבל הייתי שמח אם המסך היה מוחשך ונדלק קלות על ידי נגיעה במסך או לחילופין שעד המכשיר מכבה את המסך לגמרי ודורש לחיצה על כפתור ההפעלה כדי להעירו שיהיה פרק זמן שאפשר להגדיר שבו המכשיר נעול אבל עדיין עובד כשהוא כמעט ללא תאורה וכך חוסך אנרגיה.

בכל אופן אני מקווה לשמוע דיעות מבעלי HTC ONE X או אפילו מכשירים דומים של HTC האם הדבר זהה אצלכם במכשיר והאם יש דרך לשנות את ההגדרות ככה ש"להעיר" את המכשיר תהיה משימה נוחה יותר.

ממש קשה לי להאמין שככה אמור להיות המכשיר ושאין פה איזה קטע בהגדרות שפיספסתי.

תודה,

אוהד.

נ.ב זה מה שמצאתי בחיפוש http://www.htc.com/help/au/howto_iframe.aspx?id=137984&type=1&p_id=440

וממש לא אהבתי את התשובה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים